Gość greg76 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 kilka fotek z montazu prosiaka w monster taty garazu ja robilem foty Kuba reszte :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 no ladnie, ile czasu wam to zajelo? stary jutro po walku i strojeniu nie poznasz auta 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 na stoperze wyszła godzina i 3 minuty Zaraz dołoże pare fotek od Siebie - żeby nie było żę "tylko" podłanczałem SMT :wink: Ps. dziwi mnie fakt że wszystkie piny w P10 i P11 idą tak samo i mają tą samą funkcje ale kolory kabli są mylące - zupełnei co innego ale co tam wszystko działa jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 stylowa lampa hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 stylowa lampa hehe daj spokoj z ta lampa kuba troche sie zagapil i zarowa mi wyjarala dziurwe wielkosci mandarynki w kanale od nadmuchu i teraz mozna sobie tylko buty suszyc we wozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 organizujemy zrzute na lampe warsztatową dla Coobcia. Musimy zebrać 30zł Prosimy o wpłaty na konto Coobcia z dopiskiem "akcja lampa". Podaruj Coobciowi lampe podaruj Coobciowi jasność. Taka dziura to fajna sprawa możesz przemycać w niej rózne fanty lub wykorzystać dziurę do ogrzewania butelki w zimne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 widze ze potrafisz dostrzegac pozytywy nawet w tak przykrych rzeczach jak ta jeb... dziurwa :roll: :!: a co co akcji podaruj dziecku slonce :? tzn. Kubusiowi lampke to jestem za :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 jak ja tam kiedys dłubałem to miałęm lamtarke sobie na głowie przyczepiłem fakt ze moja dłubanina skończyła sie wymiana procesora ) u Was też nie obyło sie bez ofiar, ale przynajmniej będzie z tego jakiś pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja ide wczesnie spać, jutro czeka mnie rozpięcie rozrządu i przerzucenie wałka ssacego w Rudej... Potem do Kiviego na strojenie i z czasem na hamownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 no i d*pa wyszla z dzisiejszego strojenia. wszystko przez biale szalenstwo. za slisko bylo na ulicy zeby stroic ruda. napadalo dzis tego z 10cm. jak testowalem walki to calkowity brak trakcji. ustalilismy ze przekladamy na blizej nie okreslony termin :? przydlalaby sie fest odwilz i ladne sloneczko :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no i d*pa wyszla z dzisiejszego strojenia. wszystko przez biale szalenstwo. za slisko bylo na ulicy zeby stroic ruda. napadalo dzis tego z 10cm. jak testowalem walki to calkowity brak trakcji. ustalilismy ze przekladamy na blizej nie okreslony termin :? przydlalaby sie fest odwilz i ladne sloneczko :roll: Ślisko jak cholera,a tak na boku czy smt6 mozna stosować,bez niczego,i czy to coś daje,jeżeli ja mam gaz sterowany z tego samego ECU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 no i d*pa wyszla z dzisiejszego strojenia. wszystko przez biale szalenstwo... :shock: wybraliście narkotyki zamiast sportu? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 czasem trzeba sie troche wyluzowac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 czasem trzeba sie troche wyluzowac :wink: Hehhehehe, chyba `przyspieszyc` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 speed - niebezpieczna predkosc swietny film :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 LAMPA U cOOBCIA TO DOBRA SPRAWA.tEZ MU TO SUGEROWALEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Coobcio nie ma lampy żeby za dużo nie podejżeć co on tam majstruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 brecht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 GREG i kiedy strojenie ? Może na hamowni lepiej wystroić Fure na maksa co się da co ? NA drodze teraz ślisko i pewno uślizgi kół by uniemożliwiły tak precyzyjne wystrojenie jak na rolkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 no wlasnie o tym myslalem i dzwonilem dzis do macka ale nie odbieral. z ostatniego GT wynika ze godzinka kosztuje 100 moze sie wysypie i zrobi sie to na spokojnie na hamowni a nie kat po ulicy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 złoty 50 teraz podawać to naprawde Męsko by było NIe ma to jak na rolkach i odrazu widzisz wyniki swoich prac. U mnie tym sposobem doszło 11KM i 11Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 jutro moze jeszcze podzwonie do macka i pogadam na ten temat. Ustalilismy z Pavoolonem ze jak by sie jakas promocje promocji zrobilo to chyba lepiej na hamowni stroic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 w takim przypadku moze sobie byc metr sniegu na ulicy a fury beda i tak wystrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 dobra to jutro atakuje macka i moze cos z tego wyjdzie. kuba jak oscylujesz ile moze potrwac strojenie jednego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 W Godzinie idzie się zmieścić - zwlaszcza żę po drodze na hamownie mozna zrobić mapy dla pośrednich ustawien pedału gazu a na hamowni maks powera będzie się klepać dla pozycji pedał w podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi