Gość pavoolon Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 szybko idzie to strojenie, Bartkowi zajelo nawet mniej niz godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ja jeszcze troche poczekam ze strojeniem bo mam jeszcze pomysly a nie chce sie kilka razy stroic. napisze wiecej jak juz sie zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Odcinka UP i wtedy i wtedy strojenie bo mam jeszcze pomysly Hehe Twoje pomysły coraz bardziej zmierzają w kierunku doładowania motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 nie no co ty jakie doladowanie :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 ktos tu sie wygadal i to z lekkim falstartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Chłopaki co tu urywać jesteśmy uzależnieni od mocy i prędzej czy później kazdy z nas suszarke pod maską zapakuje - taka jest kolej rzeczy, przyzwyczajamy się do osiągów które na początku robią na nas wrażenie a potem... nie staje i trzeba dlubać wiecej i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 jebal pies i tak predzej czy pozniej bedzie suszarka. to juz jest postanowione. nie podniecam sie tym tematem niezdrowo bo nie chce wyjsc na idiote co opowiada jak to mozna silnik v10 z vipera wsadzic do k11... bardzo podoba mi sie jak robi kosa. spokojnie i bez cisnien. jak zamontuje turbine to oczywiscie tajemnicy nie bede z tego robil. tyle. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Co KOSA Turbine wsadza do swojej P10 nie no to już jest jakaś straszliwie szerząca się choroba :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 to juz jest epidemia :grin: zaden inny klub nie ma chyba takiej reprezentacji jak bedzie niedlugo u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 jak to powiadaja chlopaki z E-X-C.... Life`s 2 short 2b slow..... :wink: BTW wracajac do tematu... dawno temu wjechala pompa z s14 (nie wiem czy o tym wspominalem) a wczoraj wrzucilem wtryski 370cc dla odmiany z s14. jutro strojenie. niestety tylko na ulicy bo maciek mocno zarobiony i nie da rade wjechac na rolki :neutral: za jakis tydzien zhamuje auto i zobaczymy co dalo podlanie waha i prosiak. moze jeszcze sie dopiesci swinke na hamowni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 TAAAA ... KOSA BĘDZIE MIAŁ TURBINE ??? niedługo premiera, objecuje jeszcze tylko kilka poprawek niedomagań seryjnego SR20 greg76: dlaczego włożyłeś takie duże wtryski?? seryjne nie dają rady?? podobno stykają do 200KM... No czekam na rezultat strojenia... a tak na marginesie te SR20 są strasznie trudne do przewidzenia, co daje poprawe w innych silnikach tu d*pa i na odwrót... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 wtryski wymienilem po sugestii brt po strojeniu pavoolona. powiedzial ze sie przyda regulator albo wydajniejsze wtryski.... :roll: pompa mi przeszla kolo nosa a wtryski byly do wyrwania wiec wtryski :grin: jeszcze auto nie hamowane ale sie nie podniecam bo chyba nie bedzie mega euforii. jedno jest pewne :!: samochod jest zdecydownie lepszy na ulicy i to mnie bardzo cieszy :!: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 plynnie idzie i nie ma tego dołka w momęcie. W Czwartek albo piątek pomiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 chwila na male photo-story :wink: tu fotki z wymiany wtryskow na menskie 370-tki we wtorek troche bylo trzeba rozebrac gratow zeby dostac sie do listwy a to juz dzis Coobcio montuje sonde szerokopasmowa na blackflamie bartek stroi a ja buta :!: i juz po zabawie mala kosmetyka pod maska :grin: czerowne kolanko :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Hehe jakie to ostatnio pracowite były ostatnie dwa dni No jebania co nie miara było z tymi wtrsykami, żeby się do nich dorwać trzeba było, caly dolot, przepustnice gazu a nawet cały mechanizm z silniczkiem krokowym zdemontować Ale daliśmy radę - efekt ciekawy bo wogle nie czuć dołka w momęcie, głównie za sprawą Bartkowego strojenia. Co ciekawe na obecnej konfiguracji układu paliwowego jest spory zapas paliwa że montując suszarke nie bedzie nieoczekiwanych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ooo strojenie wygladalo dokladnie tak samo jak u mnie. bartek z laptopem, kuba z tylu a drajwer ciagle w pizde do odcinki :grin: wazne ze jest odczuwalny efekt podczas jazdy, cyferki z hamowni mozna jakos przebolec. kurde widze ze masz fajnie tylne lampy pomalowane, planuje u siebie podobny mod tyle ze za pomoca folii termokurczliwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 u ciebie sa pomaranczowe kierunki z tylu. szczerze to starsza wersja z bialymi bardziej mi sie podoba i latwiej cos z nia zrobic. jak masz ochote trysnac lakierem do swiatel to zapraszam sporo mi tego zostalo :grin: co do strojenia to fajne wrazenia. troche adrenaliny jak w godzinach sztytu na katowickiej jedziesz ponad 200 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 no chwilami też mi ciśnienie skakało hehe dobre byly sytuacje jak GREG mając na liczniku 160km/h hamulcował dosyć mocno przed poprzedzającymi nas pojazdami ktore jechały znacznie wolniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 jesli sie nie myle to na tej prostej byly akcje pt "szybcy sie wsciekli" o ile stroiliscie w tym samym miejscu, droga wyjatkowo znajomo wyglada :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 nie pamietam gdzie krecili tamten kawalek ale raczej nie byl najlepszy.... :neutral: teraz troche pojde w strone design-u :wink: SRi :arrow: GT niedlugo do lakierni trafiaja graty: a jak splynie bajoro to zakladam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 no no zachciało się poprawić urodę - słusznie, moim zdaniem auto powino przede wszystkim cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 ehhh te progi prawdziwy rarytas, teraz ruda bedzie naprawde konkretnie wygladac, takie mody az sie prosza o fele 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 felga sie prosi ale potem straty tylko przez takie kola i inwestycja na dobre kapcie nie mowiac o ladnej feldze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 przy średnicy 16" laczek o profilu 205.50R16 nie najgorzej będzie się prezentować swojego czasu smigałem na takim profilu ale przeniosłem się na profil taki jaki odpowiada średnicy seryjnego koła - 205.45R16, różnica w jeździe jest kolosalna, auto bardzo szybko reaguje na kiere jest bardziej posłyszne ale za to w koleinach zdecydowanie bardziej kierą miota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 16" na p11 nie robi wrazenia na p10 wyglada niebo lepiej. a z 17" to jak juz pisalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi