SPEEDY Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 16" na p11 nie robi wrazenia na p10 wyglada niebo lepiej. a z 17" to jak juz pisalem... Grzesiu,ale na 16"na tym profilu to aż żal jak słychac jak się jedzie po polskich drogach,wali na dziurach aż miło :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 dla 17 musiał byś mieć 204.45R17 - jeszcze to nie jest taka wielka tragedja profil 45, da się na krawęrznik wjechać, idzie utrzymać auto w koleinach no ale lacze 17 i felgi są zdecydowanie droższe jak 16. Zresztą tak ja powiedziałem Auto ma nas Cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 do P11 idealnym zamiennikiem sa 215/45/17 i da sie na tym normalnie jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 GREG co się nie chwalisz co :?: Jak to u Ciebie zwykle bywa momentem obrotowym walisz wszystkich na pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 ponoć auto wystrojone tak ,ze nie poznać ze to ta sama P11!!!!! Gratsy Gregu!!!! i do zo na spocie n/a :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no nie ma tragedii :wink: Brt i Maciek sie przylozyli mocno za co im jestem bardzo wdzieczny. Oczywiscie nie byloby wynikow bez pomocy kolegow (ktorzy, wiedza). Samochod jezdzi w porownaniu z seria zupelnie inaczej. zreszta jak bedzie okazja to poprosze Macka zeby nalozyl moj pierwszy wykres i obecny. wrzuce nowy jak tylko go odbiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 NO gościu,czekam z utęsknieniem jak złoisz mi dupcie,jak ustawimy się na kresce :-))) ale i tak sprubuję ciebie przegonić,podstawę mam dobrą,chęci także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no jakos sie umowimy :grin: nie ma problemu. zobaczymy jak wozy wypadaja w konfrontacji. jak nie sprzedam kol to zaraz zakladam letnie i smigamy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 gratki Greg raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 No no kolejne mocne N/A ukończone, nie ma bata trzeba się na S ustawić U CIebie fajnie jest bo doł jest jak trzba ja go niestety poswięciłem zeby góre poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 cos za cos, mnie sie najbardziej podoba to 195 Nm 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 tak mi tu slodzisz :wink: ze chyba sie wreszcie pofatyguje do macka po wykres i wrzuce do wgladu bo juz sam nie pamietam jak to wygladalo. jutro jade zrobic wlot powietrza na stozek w moim nowym zderzaku to moze w czwartek skocze i wieczorem zapodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Hehe też będe u siebie jakieś dołądowanie dynamiczne robić Ps. może na nowo się shamujesz z nawiewem na stożka już, i swoją drogą przydało by się go umyć i naoliwić - jest szansa na 200Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no no grzechu...gratsy!!!! chce sie tym karnąć z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 :grin: No to,tylko jeszcze Grzesiu jakieś dane z G-Techa o ile sie poprawiły osiagi w stosunku do serii PS:a tak to gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no no grzechu...gratsy!!!! chce sie tym karnąć z tobą a potem ja z toba twoim/i :wink: [ Dodano: Sro 29 Mar, 06 13:51 ] :grin: No to,tylko jeszcze Grzesiu jakieś dane z G-Techa o ile sie poprawiły osiagi w stosunku do serii PS:a tak to gratki nie wierze we wskazania bajkomierza od serii to juz dawno jest sporo szybsze ale moze przy okazji zmierze i zobacze ile wyszlo. dzieki, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 :?: To znaczy,że G-tech jest do d... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 a potem ja z toba twoim/i jasne że tak :twisted: sam sie nie moge doczekać kiedy wsiąde w moją Almere, to tylko Almera , damn kto by pomyślał ze to może być taaaaaaaaaakie szybkie :roll: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ... widze ze Kuba nie pozwala mi nawet napisac ze chce wreszcie wrzucic wykres. mam nadzieje ze mi tego nie wykasuje :wink: ten pierwszy wykres (czerwony) to moj pierwszy pomiar niestety juz na stozku znanej i lubianej firmy K&N ten drugi (niebieski) to pelna seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 :? wez mnie prosze nie stresuj bo ja wlasnie dzis zamowilem sobie kit K&N'a... mam szczera nadzieje ze Twoj przyklad nie potwierdza reguly :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ten wykres obala jakiekolwiek mity ze mozna poprawic serie nissana :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Kurcze jestem w szoku, piękne przyrosty i to w całym zakresie, dalej nie wiem jak to możliwe że tayle Nm udało się się wykręcić - to mysi być ten 2,5" wydech Ps. Ten dołek co miałeś to musiał być spowodowany mega zasyfioną przepływką - szkoda że wczesniej tego neizdjagnozowałem. Gratki i oby ciągle do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 KNy ogólnie są ostatnio dyskryminowane i ja to popieram w CTRze zabierają moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 a ja sie bede dalej podniecac momentem 165 Nm przy 2200 obr 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 hmm, ciekawa sprawa trzeba by było to dokładniej przetestować, ale tak w ogóle to ja jestem za robieniem dolotu całego od nowa (od filtra do kolektora ssącego) sama wymiana filtra z doprowadzeniem zimnego powietrza może dać ujemny skutek, jeżeli nie są zminiane czasy rozrządu to należy zachować taką samą pojemność układu bo to wyliczył juz wcześniej ktoś mądrzejszy od nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi