gre Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 co tu mówić zapisuj sie na KOE do klasy street i stajemy na kresce ciesze sie ze idziesz w turbo , mi tego bardzo brakuje , n/a sucks :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam Heh będzie następna nysa turbo :diabel2: Turbo do regeneracji czy w dobrym stanie? Parę diwajsów jeszcze brakuje :/ Informuj na bieżąco o pracach. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 grag76 a co byś poowiedział jakbyś miał 2 najmocniejszą p11 w POLSCE ,zaraz po mnie?? jak kupię kombi,p11 ,to policytujemy sie na moc[ale to narazie takie sobie plany] :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Szogun, ajjjj rozgryzles mnie suszarka do regeneracji. troche to jeszcze potrwa. dzis kupilem kolektor ale nie wiadomo czy podejdzie :/ dzis rozmawialem z Mackiem G i troche mnie podlamal kosztami kolektora customa i DP wiec musze jeszcze troche uciulac na moj projekcik. mam nadzieje ze sie nie wylamie zanim 2ki z przodu nie bedzie [ Dodano: Pon 14 Maj, 2007 22:12 ] grag76 a co byś poowiedział jakbyś miał 2 najmocniejszą p11 w POLSCE ,zaraz po mnie?? jak kupię kombi,p11 ,to policytujemy sie na moc[ale to narazie takie sobie plany] :mikolaj: cos mnie sie zdaje ze sie szybciej po moj kolektorek zglosisz albo waleczki niz suszare zamontujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Widze, ze grubo idziesz Powiedz mi ten cooler z tomsona to ile kosztuje taka przyjemnosc?? w wyjatkowej promocji bylo 700 ale nie bral od nich. dobra promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 coller jest megazajebisty ale boje sie ze moze sie nie zmiescic :/ jesli nie wejdzie to bedzie na sprzedaz niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Może się zamienimy z czasem, moje IC + Rurki VS Twój Monster IC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Kubu$ dzieki tobie i Lukaszowi ten woz ma to co ma. jak nie podejdzie do mnie a tobie bedzie pasowal to nie ma o czym gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 greg76 spoko.jakoś ogarniesaz temacik,życze udanej operacji zmieszczenia intercoolera ps.wpadnij w piątek dogadamy te części na miejscu :030: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Wczoraj Rudzielcem na 17" i z bagarznikiem pełnym rupieci wykręciłem czas 7,42 do 60 mil - ciekawie ciekawie, muszę przyznać że niesamowicie zrywna ta Twoja ruda suka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 maly update. kilka dni temu zdjalem przedni zderzak i zrobilem porzadki. zrobilo sie troche wiecej miejsca pod cooler. fleks czyni cuda i kawalek po kawalku chlodnica wspomagania ustepowala miejsca chlodnicy powietrza i tu komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 kolejny uzalezniony tuning to choroba - niedługo 220KM ci braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Miejsca jest pod dostatkiem na tego twojego IC, rurki najwyżej trochę do okoła się puści ale estetyczniej to wyjdzie i odsunie się je od chłodnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Z tego co widziałem to sprzedajesz rudą czyli nici z ciekawego projektu :/ To co zamiast rudej wskakuje do garażu :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 jeszcze nie wiem co bedzie ale zapewne jakis klekot w kombinacji i jak bedzie hajs to do zabawy e30 kupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 kupuj klekota ja juz nie chcę benzyny, no chyba że będzie kasa na jakieś EVO, po tym jak ostatnio zobaczyłem jakie auta Nissan wypuszcza to na 99% nie wrócę do tej marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yarkoo Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 kupuj klekota ja juz nie chcę benzyny, no chyba że będzie kasa na jakieś EVO, po tym jak ostatnio zobaczyłem jakie auta Nissan wypuszcza to na 99% nie wrócę do tej marki a co jest takiego ekscytującego w klekocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 kupuj klekota ja juz nie chcę benzyny, no chyba że będzie kasa na jakieś EVO, po tym jak ostatnio zobaczyłem jakie auta Nissan wypuszcza to na 99% nie wrócę do tej marki a co jest takiego ekscytującego w klekocie ? pali mało i zapier...a :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 kupuj klekota ja juz nie chcę benzyny, no chyba że będzie kasa na jakieś EVO, po tym jak ostatnio zobaczyłem jakie auta Nissan wypuszcza to na 99% nie wrócę do tej marki a co jest takiego ekscytującego w klekocie ? nie na kazde auto trzeba sie spuszczac. sunnym z ryczacym wydziorem nie pojedziesz na chorwacje. na dzialke mam w te i nazad 500 km a lubie tam jezdzic. znalazlbym jeszcze sporo innych powodow.... wiec oglaszam wszem i wobec: Ruda jest na sprzedaz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 ja za tydzień octe na 15xKM robie bo nowy ICek dopiero później wleci, może nie będzie 7s do 100ki ale to i tak jak na ta kasę najlepszy kompromis miedzy osiągami a spalaniem.....ale może za rok Acorda 2,2CTDi czy jakoś tak kupie i od razu na 2xx zorbie :diabel2: a z turbo benzyną, szczególnie gdy w serii turbiny nie było to lipa, może i jedzie ale drogo i usterki często sie zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi