Gość elcoruso Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A fujjj, obrzydlistwo :!: A kiedy to "coś" ma wogóle wejść do sprzedaży??? Bo mam taką cichą nadziej, ze po tym zajściu wzrosną ceny uzywancych N16 i N15 :wink: P.S. Nie wiem czemu mi sie w pierszej chwili skojarzyło cos z Dacia Logan :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PetR Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 mi tam sie nie podoba... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafals Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A co powiecie na wersję sport ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wersja sport jak dla mnie bomba...ale kolorek mogłby być inny wersja zwykła okropna... :roll: niczym Renault Megane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 dokladnie cywil jak megana ale sport to poprosze ale na innej feldzie i z wydechem we wlasciwym miejscu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wiadomo, że wersja sport nigdy sie nie ukaże w takiej postaci. Albo skasują projekt albo więcej z tego przejmie Megane II Sport lub jakaś wersja RS-220 HHA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 A co powiecie na wersję sport ? male szanse na wejscie do produkcji w takiej formie. bedzie analogicznie jak z renault - clio sport z wygladu jest prawie nieodroznialne od zwyklego wiec i nissan nie zaszaleje a powyzsze fotki wrzuci do archiwum swoich conceptow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wiadomo, że wersja sport nigdy sie nie ukaże w takiej postaci.Albo skasują projekt albo więcej z tego przejmie Megane II Sport lub jakaś wersja RS-220 doszedles do tych samych wnioskow minute szybciej niz ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ehh wersja spotr jest bardzo fajna ale pewnie "szefostwo" zabojadow nie pozwoli na wejscie tego bo by odebralo klientele meganie (i co z tego ze to juz wlasciwie jedna firma... ) a szkoda moglo by byc calkiem ciekawie... a tak odonosnie nowych samochodow - nie macie wrazenia ze nowe samochody sa jakies brzydkie (nie wszystkie) ale najpierw civic ;/ http://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_03_s.jpg http://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_02_s.jpg teraz nowa almerka ;/ ehh PS no chyba ze sie myle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 http://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_03_s.jpghttp://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_02_s.jpg You don't have permission to access /tapety/img/honda/honda_civic_2005_02_s.jpg on this server. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 uu pierwszy link nie dziala ale 2 za to powinien ... Przepraszam za zamieszanie ale jak wstawialem to dzialaly :roll: http://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_03_m.jpg ten powinien dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boro Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_03_s.jpg http://www.autogaleria.pl/tapety/img/honda...c_2005_02_s.jpg You don't have permission to access /tapety/img/honda/honda_civic_2005_02_s.jpg on this server. ?? Wystarczy po kliknieciu na link, wejśc na pasek adresu w przeglądarce i dać enter (czyli odpalić jeszcze raz stronę, ale bez 'odnośnika'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 a tak odonosnie nowych samochodow - nie macie wrazenia ze nowe samochody sa jakies brzydkie (nie wszystkie) ale najpierw civic ;/ Kwestia gustu, ale akurat o designie civica 8g - porownujac go do poprzedniego - nie slyszalem zlych opinii. W ogole jako byly posiadacz civica (starszego oczywiscie) nie dam zlego slowa o tym aucie powiedziec... Obecnie szukam 5g - jakby ktos cos mial na oku dac znac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Będąc na tegorocznych targach motoryzacyjnych w Warszawie dokładnie oglądałem nowego civic'a. Siedziałem również w środku. Wygląd zewnętrzny jednym się podoba a innym nie (może nie jest przepiękny ale jest ok). Natomiast wnętrze (szczególnie zegary) powaliło mnie na kolana... Takie moje zdanie :wink: Co do almery: wersja sport jest o 4 nieba lepsza od cywilnej. Choć pewnie tak wyglądającą będziemy widzieć tylko na zdjęciach :cry: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qbas Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 male szanse na wejscie do produkcji w takiej formie.bedzie analogicznie jak z renault - clio sport z wygladu jest prawie nieodroznialne od zwyklego wiec i nissan nie zaszaleje a powyzsze fotki wrzuci do archiwum swoich conceptow.... No nie przesadzaj. Jest wersja Clio z silnikiem z tyłu. Clio Sport V6. Jakiś milion koni itp pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 No nie przesadzaj. Jest wersja Clio z silnikiem z tyłu. Clio Sport V6. Jakiś milion koni itp pierdoły Oczywiscie - ten z Twoich fotek byl super. BYL a my mowimy o obecnych trendach i chodzi mi o Clio Sport III, ktory wygladac bedzie tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Przod niewiele sie rozni od wychodzacego na wiosne Nissana Note, bryla tez jest do Note zblizona... ps. na nowych stronach nissan.pl w opisach almery widac kolorowy wyswietlacz centralny, jest juz opcjonalny ESP ktos cos o tym wie wiecej? po za polską to normalka tylko u nas sprzedawali wersje dla ubogich Nie wiem jaka będzie przyszłośc almy ale widziłem dzisiaj dokładnie novego civica - robi wrażenie na razie ściągam lekko rozbitą sentre 2,5 vr-s (5k usd + opłaty) przełoże zawiesznie hamulce i oczywiście silnik ze skrzynia 6 stopniowa a potem jak się da to esp i tą centralną nawigację uważam że n16 fl ma świetny wygląd a to na zdjęciach to faktycznie przód maegane i tył peugot ciekawe jakie będą silniki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A co powiecie na wersję sport ? Pozdrawiam, hamulec ręczny jak w megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ASO KMJ GDYNIA Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 nie bijcie jak juz bylo To jest NISSAN TIIDA, produkowany na rynek np. japoński. Linia ALMERY prawdopodobnie już zakończyła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ASO KMJ GDYNIA Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 http://www.nissan.co.jp/EN/lineup.html tutaj zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 To jest NISSAN TIIDA, produkowany na rynek np. japoński. Dzieki Boguu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 To jest NISSAN TIIDA, produkowany na rynek np. japoński. Dzieki Boguu A za co? Za to że europejski odpowiednik będzie prawie identyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 A za co? Za to że europejski odpowiednik będzie prawie identyczny? za to, że to nie ma nic wspólnego z almera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Dlaczego nowe hatchbacki wygladaja jak mini-vany?!?! gdzie te sportowe i agresywne zaciecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość raVonline Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no to fajnie ze to sie wyjasnilo bo inaczej to bylaby niezla bieda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi