domadm Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Panowie, dział Kupię/Sprzedam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Dzisiaj przelotem widzialem na miescie D40 z taka ciekawa zabudowa ... plastikowa z takimi owiewkami ... cos ala autko Bereza ... stalo na parkingu w Wadowicach na blachach WI .... przyznac sie czyje to ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Żadnej z nich nie mam, ale raczej jakby hybrydę: ten profil z pierwszej, a napis NISSAN z drugiej Jedyne co mogę ci poradzić to to, żebyś wybrał tą która przykrywa jak najwięcej blachy na tylnej klapie i na bokach. Moja przykrywa tylną klapę aż do góry i wywija się nachodząc lekko na jej górną-tylną krawędź. Jest to dobre, bo możesz wieźć deski które wystają i nie ocierasz blachy. Przydałoby się tez tak samo zabezpieczyć boki, ale nie wiem czy jest taka opcja. No i przede wszystkim niech ci to dealer da w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Żadnej z nich nie mam, ale raczej jakby hybrydę: ten profil z pierwszej, a napis NISSAN z drugiej Jedyne co mogę ci poradzić to to, żebyś wybrał tą która przykrywa jak najwięcej blachy na tylnej klapie i na bokach. Moja przykrywa tylną klapę aż do góry i wywija się nachodząc lekko na jej górną-tylną krawędź. Jest to dobre, bo możesz wieźć deski które wystają i nie ocierasz blachy. Przydałoby się tez tak samo zabezpieczyć boki, ale nie wiem czy jest taka opcja. No i przede wszystkim niech ci to dealer da w cenie Witam ponownie. Sorki, ale nieopacznie skasowałem posta. Pytałem o wykładzinę krypy do narawy, która lepsza ( z tych co na stronie wyprawy 4x4). A dealer to mi dał znośny rabat i już nic nie dołoży :029: Z tego co rozmawiałem z jakimś sprzedawcą to proponują tę z napisem " nissan" bo pasuje do hard top'a (niewywijana). Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Na podstawie tych zdjęć na stronie wyprawa4x4 trudno cokolwiek powiedzieć która jest lepsza. Ja pod mój drugi hardtop mam założone dodatkowe osłony burt. ASO dołożyło je na własny koszt bo poprzedni hardtop już zeszlifował lakier. Teraz mam osłony, uszczelkę, i dopiero hardtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Czy te osłony burt występują osobno? Bo ja już tez zauważam pierwsze rysy, a nie wspomnę o mojej D22 gdzie już blachę widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Sprzedają w ASO . Są też na stronie nissan.pl w akcesoriach do navary. Kolor grafitowy. Cena niestety za 3 nakładki (dwie burty plus klapa) - 580 zł :kosci: Sa bardzo dobrej jakości !! Wymagają delikatnego podcięcia wykładziny klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Chore, za 580 zł to mogę sobie to pomalować i jeszcze na piwo zostanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Też tak myślę , ale ASO dało za darmo to brałem :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek 007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Co myślicie o tym hardtopie http://apadesign.pl/nissan/navara.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Taki dokładnie mam teraz. Od środka wygłuszony dodatkowo wykładziną dywanową, ogrzewana tylna szyba, rygle zamka po bokach, możliwość otwarcia klapy od środka - dobre jak przewozisz ludzi !!!, no i automatyczne światełko po otwarciu klapy. Wygodne relingi na dachu- pasuje standardowy bagażnik Thule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek 007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 czyli polecasz? Jutro jade do nich oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A ja dzisiaj wyjechałem z buda ARB i bardzo mi się podoba. Jakoś wykonania perfekcyjna. Zamianiłem się z dealerem sztuka za sztukę więc fajnie. Nic nie puka nic nie stuka i pasuje idealnie. Nie przecieka. Miód malyna i cieknie ślyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A ja dzisiaj wyjechałem z buda ARB i bardzo mi się podoba. Jakoś wykonania perfekcyjna. Zamianiłem się z dealerem sztuka za sztukę więc fajnie. Nic nie puka nic nie stuka i pasuje idealnie. Nie przecieka. Miód malyna i cieknie ślyna Gdzie montowałeś i ile kosztowała +montaż? [ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 06:52 ] W Wa-wie mi proponował gość budę alpha za 8500+400 montaż, ale jej jeszcze nie macałem . [ Dodano: Pią 23 Lut, 2007 15:53 ] Dzisiaj moja druga połowa dzwoniła do dealera w Długołęce koło Wrocka i tam buda alpha +montaż 8500 zł. Widził ktoś coś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Grzesiek przecież napisałem, że się zamieniłem. Zostawiłem Carryboya a dostałem ARB. Różnica w jakości.... jaka tam różnica. To jest przepaść. Arb idealnie pasuje i nic nie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Niedoczytałem Wzruć jakieś fotki jeśli możesz ( też z wnętrza). PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Grzesiek przecież napisałem, że się zamieniłem. Zostawiłem Carryboya a dostałem ARB. Różnica w jakości.... jaka tam różnica. To jest przepaść. Arb idealnie pasuje i nic nie cieknie. To co sie nie chwalisz i nie przyjechałeś dać pomacać i oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Spoko spoko dam pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 oooooooooo widze koledzy próbują domowymi sposobami zrobic z nawary pathfindera ????????????? , nie da sie ... ps/ budy wygladaja paskudnie, nawara super wygląda.....ale bez BUDY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 budy wygladaja paskudnie, nawara super wygląda.....ale bez BUDY ! kamela26 wreszcie sie z tobą zgadzam pick up to pick up a navara z buda po podróba patha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek 007 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A mnie tam sie podoba Navara z budą, własnie dzis ogladałem dwie tylko mam jeszcze dylemat, ściętą czy nie, ale bryka bedzie dopiero za miesiąc wiec sie do tego czasu napewno zastanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 nawara z budą PRAWIE jak pathfinder ..... PRAWIE robi wielka róznice ... panownie nie psujcie nawary............ fiat 126p z obciętym dachem PRAWIE jak cabriolet............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ale macie dylematy. Navara z budą jest bardziej praktyczna niż bez, no chyba że ktoś wozi tylko cegły i drzewo. A mnie się z budą bardzo podoba, pod warunkiem że to jest porządna buda, a nie jakiś przylepek na tyłek. Poza tym mogę sobie ją ściągać kiedy chcę, a jak mi się ubzdura to kupić jeszcze ze 2 inne rodzaje na różne okazje (do ślubu, na rowery, karawan, etc). No i Path wysiada.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 kamelo czy ty masz jakiś kompleks? Przecież nei będę psa woził w otwartej skrzyni.... Poza tym zdolności ładunkowe w porównaniu do Patha są o niebo lepsze. Napęd lepszy. Tylny most lepszy niż wielowahacz. Co ty nam tu oczy mydlisz. I tak nie zamienimy pickupa na nic innego. Jak już mi Navara kiedys umrze to następny będzie pickup. Hehehehe Pathfinder...prawie jak terenówka prawie robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 tak Ryży mam kompleksy ... zdajesz sobie sprawe za za pathfindera miałabym 2 nawary ? zanim zaczniesz dyskusje sprawdz definicje samochodu terenowego. ps/ proponuje jeszcze w tej budzie dla pasa zasadzić drzewo, żeby pies miał sie gdzie wysikać po cholere ma wysiadać ? dobrze, Ryży ze masz taki porządny samochód terenowy, bo pewnie w tej warszawie 90 % to polne drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi