alfabox0266 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja w K10 mam 6Jx13 H2 ET 35 i jest gicio ,z tym że gumy mam 165X75.. Fele będą pasić a gumki zawsze można wymienić :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axela szczecin Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja mam 14 165/60 i jest git a wczesniej byly 16 205/45 jak dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja bym zalozyl 175 ale brak wspomagania mnie hamuje. za szersza guma przemawia trzymanie w zakretach :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Martinez, ta 175/60/14 ... jest 5 cm wyzsza od standardowej 155/70/13 ale tylko o jakies 3 od 195/45/15 ... powinna wejsc ale glowy nie daje ja bym zalozyl 175 ale brak wspomagania mnie hamuje. za szersza guma przemawia trzymanie w zakretach :diabel2: muly sobie wyrobisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 muly sobie wyrobisz ) przecież eX nie jeździ beemką ... muły tu nie są aż tak potrzebne :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ale powiem Tobie ze przy 195 jak ostatnio krecilem przy wylaczonym silniku to jest co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 coyot, luz nie jest ze mna zle, gorzej bylo jak w kamazie wysiadlo wspomaganie chodzi o to ze zona jezdzi tym autem.. mi to tam nie przeszkadza ja do swojej bym wsadzil te zlote bling bling szprychy i na lachony :fuckyou2: :diabel2: :one: :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 noo ja tez bym wsadzil te szprychowki ale ... u mnie na kwadracie takie rzeczy dosyc szybko znikaja ... ot tak .... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ciekawy jestem jak z wytrzymaloscia takich felg, bo po lesie to bym na bank nie mogl na nich jezdzic. a z wielka checia wsadzil bym 15" na profilu 40 :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikon Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A ja się zajarałem feluniami z rantem jakiś czas temu. W takich małych autkach wyglądają super O takie coś chcę namierzyć tylko w rozmiarze 7x14 Małe ET, będzie fajnie wyglądać nawet pomimo tego prześwitu wielkości pałacu kultury pomiędzy kołem a błotnikiem http://www.allegro.pl/item348243823_rsl_mo...3_sprawdz_.html Btw. gdyby ktoś znalazł gdzieś coś takiego (lub podobnego) proszę o jakiś kontakt. Bo ciężko upolować te felgi... Chyba tylko u niemca je sprzedają z tego co się dowiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kochani dwa linki przydatne do doboru felg i opon Whheel/tire size calculator i Przelicznik opon i felg Dopasujecie fele co do wymiarów i gumy co do obwodu i %towych różnic wskazań licznika (obwód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ja dorzuce jeszcze jeden link :diabel: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kupione, przywiezione, zalozone i jest super, roznica w wygladzie micry kolosalna, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nikon Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 może jakieś foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Martinez, poka foto foto panie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 zaj..te, 14"? poka wiecej wiecej ladnie wyglada i masz wszystkie plastiki pod lakier :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 brat blizniak mojej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Martinez daj więcej fotek, bo jest się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a te zderzaki i listwy to sam malowales? bo u mnie (jak jeszcze mialem lakierowane zderzaki, ostal sie tylko tylni) to te listwy na drzwiach i zderzakach sa czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 zderzaki i wszystko inne jest w kolor zrobione fabrycznie bo to wersja super s, szkoda tylko ze poprzedni wlasciciel (jakas pani z ukrainy ktora mieszka kolo berlina) po stluczce przedni zderzak zamienila na klasyczny a nie na ten oryginalny z lampami przeciwmgielnymi ... wiecej fotosow wkleje w weekend bo bede mial czas na mala fotosesje ludzi najbardziej zaskakuje widok tarcz z tylu w tak malym autku wnetrze tez przeszlo maly lifting i niektore elementy sa pomalowane w czarny mat (jeszcze konsola srodkowa zostala do pomalowania i otoczki glosnikow) [ Dodano: Sro 23 Kwi, 2008 06:30 ] Longers: a macha zachodzaca na lampy to Twoja robota? jesli tak to jakis manual by sie zdal co i jak moja micra tez by cos takiego chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 panowie ! foty do "naszych micr" ! obowiazkowo. opiszcie tez jakie przerobki robiliscie. musimy na tym wszyscy skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Longers Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 niestety to nie maska, ani nawet nie brewki tylko folia przylepna pomalowana lakierem akrylowym pod kolor . ale widzialem ze ktos mial kiedys jakies projekty z dospawanymi elementami do maski, tylko dochodzila jeszcze kwistia przesuniecia zawiasow zeby sie klapa jakos zamknela. Ale to w jakims innym temacie, tu jest o felgach masz jak to wyglada u mnie bez wl swiatel http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6e5313e023f9382.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 zgodnie z umowa wiecej fotosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Martinez, piekna sztuka ! lekka gleba by sie przydala ale to kwestia gustu. bedziesz w borsku bo chetnie byl obejrzal SuperS`ke na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi