Coobcio Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 JA z e swoejgo czasu nei jestem zadowolony a to przez to ze zalorzylem mneijsze kola, bardizej sliskie no i przez to ze sa mneijsze na II beigu nei osaigam 100km/h i trzeba wrzucać III, ale spoko będzie lepiej Ps. Endriu jak na 1,6 to CI to lata jak seryjny avernsis 2.0 BRAVO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 u mnie najlepszy czas narazie to 11,06 ale jak sie znajdzie lepsze miejsce to powinno zejsc ponizej 11 :twisted: ... a katalogowo jest 13,9 hihi to dopiero porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 u Mnie ostatnio się udało do 60mil wyrobić w 6,23sek a na 400m w 14,61sek i osaignać po tym czasie 166km/h ale to przeszłość - nysa jest kaput :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2005 u Mnie ostatnio się udało do 60mil wyrobić w 6,23sek a na 400m w 14,61sek i osaignać po tym czasie 166km/h ale to przeszłość - nysa jest kaput :x Prosimy o szczegoly. Widzialem fotki. Dobrze ze nic ci nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 spoko nie mart się widomo Ty i ja sie jeszcze sporo poprawimy Troche doszlifujesz starty i zmiene biegó a bedize o wiele wiele lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Właśnie trzeba troche zamielić, to trzeba wyczuć... No jam masz g-techa albo ktoś Ci udostępnia to mozna potrenować, masz dosyć lekkie auto to mozna z dosyć wysokich obr. ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Xzandafer Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Wczoraj w nocy, razem z kumplami miałem w swoich rękach G-tech'a - ta najprostsza wersja - i dokonałem 2 pomiarów. Oczywiście płaska, równa nawierzchnia, temperatura ok. 4 st, sucho... Wyniki takie, że SZOK :shock: ! A więc moje autko to Nissan Sunny 1.4 LX na wtrysku, niemiecka wersja 75KM standard, ale z wyciętym katem tym kolo kolektora - drugi na miejscu. Sportowy tłumik i zimny dolot, ale do zwyklego filtra. Poza tym mega-odchudzony (970kg), o czym można przeczytać w topicu "Zbędne kilogramy" --> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2681 Mierzyłem 0-60mph: 1. 8.82 sek 2. 8.74 sek Poniżej zamieszczam na dowód fotki po zrobieniu pomiaru: http://photobucket.com/albums/y119/xzandaf...nt=IMG_0912.jpg http://photobucket.com/albums/y119/xzandaf...nt=IMG_0913.jpg Oczywiście G-tech pokazuje nieco optymistyczne pomiary. Na podstawie pomiarów innych aut które tam były wywnioskowaliśmy, że aby uzyskać realny wynik należy dodać ok. 0,5 sek. Tak więc przyjmuję oficjalnie 9.28, dodając pół sekundy do średniej z dwóch pomiarów G-tech'a - ciągle bdb wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Muszę przyznać wyniki piękne ! Masa Masa Masa coś wspaniałego, Wyniki masz parównywalne do Primery 2.0 i to na wielopunkcie 130 konnej :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Wczoraj mnie podkusiło i zabawiłem się z Coobciem G-techem Warunki: sucho, temp +2, paliwo Pb95 zawsze BP 15L w baku, przyczepnie Accord totalna seria przebieg niecałe 42000km 2 trasy pomiarowe obie na trasie łaznienkowskiej 1delikatnie wzniesienie (aleja USA ) 2delikatny spadek (łaznienkowska) znawcy trasy wiedzą co i jak. 1 trasa Ja + Kuba 0-60mph 7,85s 0-400m 16,4s 2 trasa Ja + Kuba 0-60mph 7,65s 0-400 niemierzone A teraz tylko ze mną jako kierowcą na pokładzie 1 trasa sam kierowca 0-60mph 7,64s 0-400m 15,9s@149km/h 2 trasa sam kierowca 0-60mph 7,31s 0-400 niemierzone Jestem bardzo zadowlony osiągniętych wyników za miesiąc powtórka od dziś zaczynam jeździć na Pb98 tylko z BP, wyjeżdżę 2-3 baki i znowu pomierzę do tego planuję kosmetyczną zmianę w dolocie ale bez żadnych CAI czy wkładek K&N do tego wizyta na hamowni za jakiś miesiąc, wykresik oczywiście zamieszczę w tym wątku. A teraz powiedzcie koledzy jak to się ma do rzeczywistych osiągów? Bo te wyniki za***iście optymistyczne powychodziły do tego stopnia że ciężko w nie uwierzyć ile do 60mph może być błąd na gtechu? Co do ćwiartki to Kuba mówił że Gtech pokrywał mu się z aparaturą SSS. Jak to jest naprawdę z tym urządzeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ale Ci dociążyłem wóz, tak czy siak bardzo przyjemnie ci to chodzi, saabem nie mam co podjerzdzać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 2 trasa sam kierowca0-60mph 7,31s to tyle co mój 1,6 na gazie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 2 trasa sam kierowca0-60mph 7,31s to tyle co mój 1,6 na gazie :one: :one: ps. no no seryjne 2.0 i 7.31 to zadziwiający wynik gradki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 2 trasa sam kierowca0-60mph 7,31s to tyle co mój 1,6 na gazie :one: Na podtlenku LPG możemy się ścignąć :one: pomijając fakt że masz o 400kg lżejszy samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Strzała! 0-60 mph: 8.65 s, ale to wynik mierzony tylko raz i to pierwszy raz, na pokładzie ja i Roki, czyli ponad 180 kg+sub i fotelik mojej pociechy,będzie lepiej wkrótce, musze zejść poniżej 8 s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 właściwie dawno nie mam ukochanej zielonej p10 ale przy mocy 143 km i momencie 189nm ostatnie pomiary na G-TECHU były ciekawe-7.49 do 7.55 -60mph...regularne wyniki(ach było szybko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majster51 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Koledzy czy 9.40s to dobry wynik jak na seryjna p10 SR20Di bez ERG na wilgotnym asfalcie i dosyc sliskich oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 dziwne-masz invitation i sr20di,na monowtrysku??? czasy powinieneś robic ok 9.0 jesli to, prawie seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 156KM 193Nm 60mph w 7,02 z blosem 7,16 :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 8,24 i 16,61 w 2 osoby+balast, na zimówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Męsko - muszę Cię dopisać Osiągi jak niegdyś mojej srebrnej strzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Męsko - muszę Cię dopisać Osiągi jak niegdyś mojej srebrnej strzały wałek ssący lepszy potrzebny , wynik powtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość novy Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To może i ja się tutaj wpiszę aby trochę podymić 0-100km/h - 5,6sec 1/4mili - 13,7sec oponki o szerokości 195....zbyt wąskie....jak założe szersze albo conajmniej R888 to będzie lepiej :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Męsko, ciekawe co będzie po wizycie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość novy Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Męsko, ciekawe co będzie po wizycie u mnie Po wizycie u CIebie będzie szybciej, sprawniej i oszczędniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 No dzisiaj po 2 pomiarach i małych kłopotach z obsługą g-techa, wyszło(letnie kapcie): 7.82 i 7.89, ale następne wyniki już dzisiaj późnym wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi