Gość johny2007 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 No w łodzi cena od 1,50 do 1,59 ale bym nie tankował za 1,50zł podejrzane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość al_rami Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kraków, Balicka (obok stacji CNG) 1,63/l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 1,55 - 1,67 W mojej okolicy w takim przedziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Konin BP 1,79 Brzeźno k. Poznania 1,50... mowa o LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 lodz 1,50zl stacja lukoil czewa 1.62zl (ze znizka stalego klienta) stacja redgaz 1.68zl wiekszosc stacji w czewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpr888 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 1,62 Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Metik Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 1,76 zl Shell koło Reala na Ursynowie (warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Mały OT...Jak czytam Wasze wypowiedzi na temat cen LPG to aż mnie ściska, że nie mogę teraz wsiąść w auto i pojechać za prawie darmo na wycieczkę dookoła Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 mimier, Hehe ja ostatnio bylem na helu 29zl za 196km:D (W maju wycieczka wegry, czechy, slowacja) Zatankowac do pelna za 52zl - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ja jadę nad morze w środę (Ustronie Morskie). Tankowanie w Bydgoszczy na lukoil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majki_Wawa Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja polecam stacje z LPG w ciagu alej jerozlimskich na wysokosci makro,jadac od strony wawy w strone pruszkowa skrecamy na rondzie w lewo i jedziemy jak do leclerc'a, gazik maja po 1,45 zl. Jakos paliwa jest dobra,przebiegi robie identyczne jak na gazie z shella a kolejki taksowkarzy mowia wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glocek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A ja polecam stacje z LPG w ciagu alej jerozlimskich na wysokosci makro,jadac od strony wawy w strone pruszkowa skrecamy na rondzie w lewo i jedziemy jak do leclerc'a, gazik maja po 1,45 zl. Jakos paliwa jest dobra,przebiegi robie identyczne jak na gazie z shella a kolejki taksowkarzy mowia wszystko. Również 1.45 Warszawa ulica Śląska (odchodzi od Popularnej). Stacja WASBRUK. Również nie stwierdziłem zwiększonego spalania czy jakiegokolwiek pogorszenia osiągów. Co do kolejek to nie wiem jak jest bo zazwyczaj tankuję w bardzo wczesnych godzinach porannych. P.S. a czy kolegi Prima to nie stoi czasem na parkingu PTC pod OOP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majki_Wawa Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Tak,parkuje często na parkingu PTC bo tam pracuje,a Twoje autko chyba widzialem kiedys z wlepa klubowa na tylnej klapie EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 orlen ,Pawłowice 1,54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 orlen ,Pawłowice 1,54 nieźle w sączu na statoilu 1,83 :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neptune Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 LPG na stacji Carrefour przy Kolumnyw Łodzi : 1,39 PLN juz 2 razy tankowałem i jakość ok. Choć na STATOIL gdzie zawsze tankuje troche wydaje się elastyczniej ale juz 1,75 PLN:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 dzisiaj orlen ,pawłowice 1,89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 W Olsztynie to już przegięli. Przez 2 tygodnie podrożał o 50 groszy , teraz kosztuje 1,99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Maniek-ol, masakra w GDA na BP tez 1,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Metik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Warszawa: Shell 2,07zł, BP 2,01zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość numerek70 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Łódź Tesco na Widzewie 1,59zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 jakieś 2tyg. temu tankowałem po 1,71... teraz jest w Koninie po 2.12 ;/ Wakacje się zaczęły, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maxi-Dyla Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Wczoraj w Radomsku na BP po 1,99. Na mniejszych stacjach po 1,72-1,77 za litr. Drożeje po około 10 groszy na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 heh, a na moje ulubionej warszawskiej stacji (Jutrzenki, obok Leclerc'a) w Warszawie, ciągle 1.45 ;-) Gazik miodzio sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neptune Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No ostatnio to podrożał gaz i to nieźle. Kurcze %-owo to można powiedzieć że o 20% i w zasadzie o 20% mniej sie przejeżdza za taka samą kwotę. Aż odchudziłem stopę i sandałki zakłądam, żebym mocno nie deptał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi