Gość notek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 A tak na marginesie - lusterko mi się na dziurach trzęsie (to wewnętrzne) - komuś też? :mrgreen: Tylko usterko? Na wrocławskich dziurach wszystko się trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lopez Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A tak swoją drogą... oszczędny chłop jesteś U mnie aktualnie jak byk stoi 9,9 l/100 km - no ale dużo było w korkach, z klimą a i buty mam ten tego.. no... śpieszy mi się zawsze. A tak na marginesie - lusterko mi się na dziurach trzęsie (to wewnętrzne) - komuś też? :mrgreen: No właśnie, coś za oszczędny Muszę sobie kiedyś obliczyć samemu średnie spalanie tylko nigdy nie pamiętam, żeby zapisać przejechany dystans przy tankowaniu A co lusterka to może nie tyle się trzęsie co raczej drży przy niskim zakresie obrotów (tak koło 2tys) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 A co lusterka to może nie tyle się trzęsie co raczej drży przy niskim zakresie obrotów (tak koło 2tys)w serenie tez sie trzesie a najczesciej jak sie jedzie tak > 100 km/h ;p dlatego ze lusterka sa ogromne : O na autostradzie najbardziej nimi narywalo :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No cóż... pozostaje mi... reklamacja. I jak tam Twoja walka z Nissanem? Bo ja jedną batalię na razie wygrałem. W sumie po dwóch miesiącach mam w końcu sprawne poduchy (a przynajmniej taką mogę mieć nadzieję, bo pewności to nigdy) i sprawa z kontrolkami poduszki/niezapiętych pasów, też jest juz załatwiona. Oczywiscie zostałem "umieszczony" na tablicy "tych klientów nie obsługujemy", ponieważ tylko chciałem mieć nowe sprawne auto... Dokąd ten świat zmierza... :twisted: Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Ale czy to nie jest skandal, że w nowym aucie trzeba cokolwiek demontować, a tym bardziej bak??? Niedługo dojdzie do tego, że bez serwisanta nie będzie się można nigdzie ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie ma aut idealnych Szkoda tylko, że kosztują jakby były idealne :razz: Czy przy kupnie mówili Ci w żeby przyjechać na mały przegląd po 5 tys. km? Tak, żeby sprawdzić, czy wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie ma aut idealnych Szkoda tylko, że kosztują jakby były idealne :razz: Czy przy kupnie mówili Ci w żeby przyjechać na mały przegląd po 5 tys. km? Tak, żeby sprawdzić, czy wszystko OK? Nie. Mimo że ja nie mam przeglądów jak Ty, tylko rzadziej (2 lata/30.000 km) to nic takiego nie ma ani nie mówili). Jechać nie zaszkodzi... pytanie czy cokolwiek da - a olej też każą Ci wtedy zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Na razie nic nie wiem dokładnie, bo to za 2,5 tys km dopiero będzie Mówił facet, żeby podjechać, to zerkną czy wszystko OK. O wymianie oleju nie było mowy. Tylko nie wiem, czy taki przegląd to jest ich "dobra wola" czy jednak powinno się zrobić. Bo wolałbym ich na razie nie oglądać :twisted: A może lopez się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Na razie nic nie wiem dokładnie, bo to za 2,5 tys km dopiero będzie Mówił facet, żeby podjechać, to zerkną czy wszystko OK. O wymianie oleju nie było mowy. Tylko nie wiem, czy taki przegląd to jest ich "dobra wola" czy jednak powinno się zrobić. Bo wolałbym ich na razie nie oglądać :twisted: A może lopez się wypowie? A pisze Ci w książce serwisowej cokolwiek o takim przeglądzie? Nie?.... no to już wiesz, że nie trzeba. Inna sprawa, że jeśli Cię za to nie mają ochoty dodatkowo skasować, to ja bym pojechał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 No tak, tylko była o tym mowa na samym początku, a teraz mnienie lubią, więc pewnie by mnie z chęcią skasowali i to podwójnie Zerknę jeszcze dokładniej w papiery i ew. będę się martwił potem. Natomiast dzisiaj otrzymałem pisemko od Nissana z Budapesztu, w odpowiedzi na mojego emaila do nich, że to skandal, żeby sprowadzenie części trwało miesiąc. Cytat: ...Jest nam bardzo przykro z powodu przedłużającej się naprawy, spowodowanej przede wszystkim długim okresem oczekiwania na części zamienne. Było to spowodowane chwilowym brakiem tychże części w centralnym magazynie Nissana, za co bardzo Pana przepraszamy. Niemniej jednak, Dealer dołożył wszelkich starań, aby skutecznie naprawić Pana samochód. Zostanie on naprawiony zgodnie z technologią naprawczą określoną przez producenta oraz przy użyciu nowych, oryginalnych części NISSAN... Ha ha ha! Technologia naprawcza technologią naprawczą, a ja widzę, że nad nogami pasażera zwisają jakieś kable... znów będę musiał do nich pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 To jeszcze widzę, że nie wiesz jak to jest u nas PL: jedno zrobione, drugie sp.e.dolone :roll: U mnie montując spojler, porysowali klapę. Montując nakładki na klamkę - porysowali drzwi... ech..... :shock: Żeby nie było - ja potem wszystko bardzo uprzejmie, acz bardzo stanowczo egzekwuję, ale... wcale mi to humoru jakoś nie poprawia to jeżdżenie do nich. :roll: A z tym bakiem u mnie to zobaczymy.... już widzę, że "zagięcie pływaka" to będzie, że przyjdzie pewnikiem majster po 3 godzinach pracy (w tym kawie, śniadaniu, obiedzie i 2 innych autach) i wrzaśnie, że "Paaaanieeee...., tam nie ma przeca pływaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
txm777 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jeśli chodzi o temat nowych aut, to rzeczywiście jest to dla mnie zderzenie się z rzeczywistością. I pewnie się powtórzę, ale nie dziwię się, że sprzedaż nowych samochodów maleje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Tak czy siak - ale mimo wszystko jak wolę nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 I pewnie się powtórzę, ale nie dziwię się, że sprzedaż nowych samochodów maleje...tez sie nie dziwe ja nie mam zadnych problemow z 8 letnim zadbanym autkiem a wy macie z nowymi lol zalosne napawde:) niby naszpikowane technika a jednak zawodzi ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 I pewnie się powtórzę, ale nie dziwię się, że sprzedaż nowych samochodów maleje...tez sie nie dziwe ja nie mam zadnych problemow z 8 letnim zadbanym autkiem a wy macie z nowymi lol zalosne napawde:) niby naszpikowane technika a jednak zawodzi ;x Primo - w 8-letnim aucie dużo więcej rzeczy się wybacza, nie widzi lub nie przeszkadza. W nowym można pomarudzić. Secundo - im starsze auto tym mniej skomplikowane: mniej udogodnień, mniej jakichś tam wygód lub "wygód" ale mniej rzeczy potencjalnie do zepsucia się. Słyszał ktoś kiedyś, żeby komputer pokładowy nawalił w Cinquecento? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Słyszał ktoś kiedyś, żeby komputer pokładowy nawalił w Cinquecento?buehehe w czinkolu nawala wszytko imo ale komornik nie powiadamia usera ze nie ma paliwa przy 9L paliwa w zbiorniku i nie wisza kable nad nogami pasazera:D:D:D:D :> daje glowe ze moja serenka jest w lepszym stanie niz wasze noty (czy jak to sie odmienia:P) bueheheh :> Primo - w 8-letnim aucie dużo więcej rzeczy się wybacza, nie widzi lub nie przeszkadzaja widze wszystko i wszytko mui dzialac bo inaczej to nie spie po nocach taki jestem:D hyhyhy //BTW ile ma kucykow silnik w nocie 1.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Słyszał ktoś kiedyś, żeby komputer pokładowy nawalił w Cinquecento?buehehe w czinkolu nawala wszytko imo ale komornik nie powiadamia usera ze nie ma paliwa przy 9L paliwa w zbiorniku i nie wisza kable nad nogami pasazera:D:D:D:D :> daje glowe ze moja serenka jest w lepszym stanie niz wasze noty (czy jak to sie odmienia:P) bueheheh :> Primo - w 8-letnim aucie dużo więcej rzeczy się wybacza, nie widzi lub nie przeszkadzaja widze wszystko i wszytko mui dzialac bo inaczej to nie spie po nocach taki jestem:D hyhyhy //BTW ile ma kucykow silnik w nocie 1.6 ? Błąd - komornik powiadamia już przy ok. 14 litrach. Co do Twojego autka... widocznie jesteś bogaty: my tutaj, biedny lud pracujący, skazani na nowe Notki jesteśmy.... :mrgreen: 1.6 ma 110 KM ze zmiennymi fazami kopyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 1.6 ma 110 KM ze zmiennymi fazami kopyt.ojc to ladnie jak na tyle co waz (a wazy tyle co maluch zapewne:D) my tutaj, biedny lud pracujący, skazani na nowe Notki jesteśmy....bueheheh ja tam biedny 100den jestem a serenke kupilem za 200 euro ;x czy jakos tak wiesz "promocja" byla :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 1.6 ma 110 KM ze zmiennymi fazami kopyt.ojc to ladnie jak na tyle co waz (a wazy tyle co maluch zapewne:D) my tutaj, biedny lud pracujący, skazani na nowe Notki jesteśmy....bueheheh ja tam biedny 100den jestem a serenke kupilem za 200 euro ;x czy jakos tak wiesz "promocja" byla :D:D:D:D ...no to sam widzisz: bogacz 200 EUR wydał, a Notki za darmo, za podpis rozdają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ...no to sam widzisz: bogacz 200 EUR wydał, a Notki za darmo, za podpis rozdają.a ja myslame ze za dobre sprawowani bueheheh al jak widze ot opisujecie ze to problematyczn autko szczegolnie jezeli chodzi o komputer moze on chodzi na XP ? albo na windzie 98 ze tak na niego nazekacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 ...no to sam widzisz: bogacz 200 EUR wydał, a Notki za darmo, za podpis rozdają.a ja myslame ze za dobre sprawowani bueheheh al jak widze ot opisujecie ze to problematyczn autko szczegolnie jezeli chodzi o komputer moze on chodzi na XP ? albo na windzie 98 ze tak na niego nazekacie? na Linuxie - ale stery ma z Windy, i stąd cały problem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi