Przemek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 CZy to o tą spinkę chodzi? bez tytułu.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 CZy to o tą spinkę chodzi? Tak, ale raczej z drugiej strony (chyba, że masz po swojej stronie przeciek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Problem jest w tyn, że mam przeciek zarówno po stronie pasażera jak i kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fragles13 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Cóż, widocznie musisz uszczelnić obydwie spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ostatnio również byłem zmuszony do przeprowadzenia działań anty-wodnych profilaktycznie wszystkie spinki, dziurki i miejsce klejenia szyby zapaćkałem silikonem szklarskim, minęło pół roku i nic już nie cieknie, w kabinie suchutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackpoland_20 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 witam Radzio gdzie mógłybym obejrzeć te zdjęcia bo także mam problem z szybą przednią w mojej primerce GX 1997. proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc821 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Miarka się przebrała, a w zasadzie "woda się przelała" i postanowiłem zadziałać, spinkę zlikwidowałem a w jej miejsce dałem docięty kawałek dętki+jakiś klej montażowy- teraz czekam na opady To na pierwszym zdj. to jak rozumiem ten cały kanał od nawiewu, zastanawia mnie tylko to co zaznaczyłem na ostatniej fotce- to fabryka czy coś tam pękło, puściło? PS. Sorry ale pomyliłem działy a nie mogę usunąć posta. Edytowane 20 Maja 2013 przez franc821 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi