Gość Yarkoo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Elegancko ! Gratuluje wyników Wreszcie jakaś męska wolnossąca prima w PL Ale jak przystało na Coobcia, następny projekt będzie z jeszcze większym jebnięciem Życze powodzenia bo plany są zacne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Yarkoo napisał: następny projekt będzie z jeszcze większym jebnięciem Cicho cicho nie zapeszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 fura uratowana jeszcze śmiga a smiga po Kraku i wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 cZYZBY ZNIKNOL GUSTOWNY WLOT POWIETRZA Z MASKI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 no z tego co wiem to zniknoł wlot z maską i pojawiła sie nowa przednia szyba to co ja podłubałem -poprawa tylnej klapy już tak nie stuka -pasowanie błotników i maski -czerwone diody w zegarach -uruchomienie tylnego spryskiwacza -uruchomienie tylnego bebenka od zamka -no i dostał midlanda 5w40 -nowe filtry -zabawa z wahaczem górnym jak narazie 2:1 dla mnie -wymieniłem klocki przód poczyszczone aparaty - no dostał ładne alusiki promocyjne były .... -diodowe postojówki i pod tablicy to takie głópotki z którymi sam moge sie pobawić i chce jak naraze to dupe mi skopala jedynie subaru forester z wlotem na masce w najsłabszej wersji to było 2.0 turbo no na obrone to prześlizgałem 1-2 - a potem uciekł ... ogólnie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Z tego co pamietam czerwona miala bardzo fajny wykres z hamowni, porownywalem ze swoim i daleko mi do niej (no moze coraz blizej :diabel: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Coobcio zrobił promocje i troszke z niej wycioł zostało jak pamiętam na wykresie 139KM na LPG i 140 na Pb z blosem bez blosa na rurce miała 150 KM na PB teraz staram sie założyć sekwencje staga 200 co chciał założyć Coobcio udało mi sie położyć łape na instalce ijak mnie to przerośnie to zlece gazownikowi jak na razie to wkomponuje to co mogę i zobaczymy może sie uda dobić do tych 150 KM potem jakiś wydech czy ssący by się Coobcio nie wstydził ..... jak na razie to sie wystrzegam audi A5 3.0 TDI zreszta prowadzone przez laseczkę ale trzeba honor oddać ładnie śmigala miedzy autkami choc dałem rade ją śmignąć sprytem nie mocą ......Pozdro dla mistrza i powodzenia z suniaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi