Gość Snafu Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Witam ponownie dawno mnie tu nie było jednak projekt nie umarł i micrus nadal śmiga ostatnie mody jakie znalazły sie pod maską to przepustnica fi 60, czujnik TPS, elektronika do Gazu AL 700 oraz zmodernizowany BLOS (dołączony silnik krokowy ) Aktualne ciśnienie doładowania wynosi 0,5bar Jednak tu się kończą dobre wieści :/ wygląda na to iż moja turbinka kończy swój żywot :/ coraz większe ilości oleju dostają sie do przewodów ssących i autko zaczyna puszczać błękitne obłoczki co bardzo mnie martwi :/ w związku z tym mam do was pytanie czy znacie kogoś kto w okolicy Ostrowa Wielkopolskiego ewentualnie Wrocławia regeneruje turbinki lub sprzedaje takowe w przystępnych cenach moja turbinka to : 028145701J K03-006/97796 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 no z okolic wrocławia mam gościa co dla mnie turbiny robi tel do niego poszedł do ciebie na PW. Ps. dogadaj się z nim by przy okazji większą stronę zimną ci wsadził, doładowania nie będziesz musiał podnosić a poczujesz napływ dodatkowej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 hej hej ? i jak tam turbinka ? zrobiona?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 No właśnie...czekamy na aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Autko narazie jest w trakcie napraw blacharskich puźniej będzie czas na lakiernika i regeneracje turbinki wraz z wymianą części tłoczącej na KKK04 i zobaczymy co się jeszcze da wycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 a ja sie pytam gdzie filmik z jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 a ja sie pytam gdzie filmik z jazdy ? a ja mam a ja mam :gitara: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 a ja sie pytam gdzie filmik z jazdy ? a ja mam a ja mam :gitara: JA tez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 JA tez chce chociaż filmik krótki, ale jest na co popatrzeć i czego posłuchać Ale "kopyrajty" do tego filmiku ma Wojtek także czekajcie jak coś wstawi na Forum, bo gwarantuję, że jest na co popatrzeć :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Też bym z chęcią zobaczył [ Dodano: Sro 12 Mar, 2008 10:31 ] a tak w ogóle to jaka przybliżona lub mierzona moc tego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Filmik już jest na wrzucie jednak jest fatalnej jakości :/ niestety nie mam go czym obrobić a move maker z windowsa robi niezłą kaszane :/ no ale zawsze leprze to niż nic FILMIK co do mocy to raczej zbyt imponująco nie wzrosła ale moment obrotowy na pewno muszę jeszcze dopieścić parę rzeczy takich jak regeneracja turbinki ponieważ troszkę późno zaczyna tłoczyć no i nic ciągnie do końca obrotów :/ łapie muła powyżej 5500 RPM no i ciągle problem z czasem, dlatego tyle to trwa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No faktycznie nic nie widać :/ i prawie w ogóle jej nie kręciłeś. Czekamy na nowe turbo i nowy filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 czekamy na coś lepszego, ps suszareczki wogóle coś nie słuchać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi