Gość Mli Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Pytanie w zwiazku z matami grzewczymi. Kabel z zasilaniem mozna wziąć np od podgrzewania tylnej szyby jak pisaliscie. Wystarczy tylko kabel prądowy? A mase od maty grzewczej podpiąć kablem do sruby mocującej lusterko? Pytam bo nie za bardzo sie znam na elektryce [ Dodano: Sro 28 Lut, 2007 16:52 ] Sorki nie tutaj miałem zadac to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emek1977 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Mli- super autko,ja nawet do połowy tego nie dojdę - chodzi o wygląd i wogóle.Mam problem z drugim katalizatorem.Nie stać mnie na nowy i nie wiem jaki można dać środek zastępczy.A poza tym zegary z obrotomierzem,,,,koszt podstawowy to 200 zł .Nie ma nigdzie aniej.Coś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Emek, ja bym tez nie doszedł bo nawet by mi sie nie chciało. Po prostu taki kupiłem. Sam zmieniłem tylko kolor podswietlenia zegarów i ringi załozyłem. Katalizator wywaliłem bo myslałem ze jest juz zapchany. Błąd, nie był zapchany. To co jest w srodku było wypalone. Wczesniej zakupiłem Strumienice w kształcie katalizatora i mi ją wspawali w miejsce kata. Gdybym wiedział ze katalizator jest wypalony a nie zapchany jak mi sie wydawało to bym go nie ruszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ja mam z bajerów hmm oswietlenie nóg pasarzerki przy otwarciu drzwi Gray podłaczyłes to podswietlenie pod te styki co sa na progach czy wymysliłes jakis patent??bo kupiłem za duzo zarowek i wymysliłem ze tez cos takiego zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Oto zdjecia mojego przerobionego podświetlenia. Miało byc biale ale niestety cyfry na zegarach nie sa do konca przezroczyste i efekt taki jaki widac. [ Dodano: Sro 28 Lut, 2007 23:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 jeszcze tak z miesiac i w Borsku Micra Team bedzie miała najbardziej wypasione i odbajerzone fury z NKP :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 A gdzie to jest? To jest gmina Koscierzyna, niedaleko Gdańska? Jesli tak to mam tam od siebie 352km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Z bajerów to osttanio zamontowałem sobie podświetlenie schowka na białych diodach LED. A fabryczne takie wieksz ebajery to lotka dachowa i obrotomierz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Z bajerów to osttanio zamontowałem sobie podświetlenie schowka na białych diodach LED. Foty Panie Foty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Świeci razem z światłami, czy tylko przy otwartym schowku? Jak tylko przy otwartym, to gdzie dałeś wyłącznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A ja mam jakies kolorwoe wstawki na desce wokol kratek nawiewu, galke zmiany biegow mam nietypowo wygladajaca bo moja micra to jakas wersja easy wg tego co napisane na progu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emek1977 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 chłopaki pytanie: mam micrę z 96. mogę kupić licznik z obrotomierzem do micry z 00-02 roku.Ale jak podłączyć i gdzie OBROTOMIERZ HEEEEEEEELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 emek1977, to nie podpasuje rocznikowo, micra z 96 to micra K11 a z 00 to już k12 a jak się myle to ktoś mnie poprawi [ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 21:30 ] sam siebie już poprawiam do 03 produkowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emek1977 Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 no właśnie ....ale dalej nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Emek. Zdaje mi sie ze zegary z rocznika 2000-2002 nie będą pasowały. Widziałem własnie na allegro zdjecia takich zegarów i tylna ich czesc znacznie sie rozni od moich zegarów. Poza tym w naszych micrach przebieg auta i przebieg dzienny nie jest wyswietlany na elektronicznym blacie tylko na rolkach. Moim zdaniem te zegary które Cie interesuja nie bedą pasowały. Moge sie oczywiscie mylic, wiec mógłby sie jeszcze ktos inny wypowiedziec w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No cóż, moim zdaniem też nie będą pasowały. Przed liftem prędkościomierz był na linkę, po lifcie sterują nim impulsy elektryczne. Na pewno nie jest tak, że wystarczy podpiąć (ewentualnie poprzekładać kable we wtyczkach) i zadziała, trzeba czegoś więcej (o ile w ogóle się da). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emek1977 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Mli i Domiss-dzięki bardzo za pomoc.Ja bym kupił i bym się wkopał Jesteście WIELCY .Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdro..... Mam jeszcze pytanie-pada łączenie katalizatora drugiego z całym ustrojstrem wydechu.Strumienica to sporo zabiegów:tj.wymiana wszystkiego co za strumienicą prowadząc rury do lini prostej.Jaki wybrać (niedrogi ) katalizator??????Dostępnych jest dużo ceramicznych-szczególnie na allegro.Może jakaś firma?Model? Proszę o pomoc - again....... Pozdrawiam Emek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 katalizator?! Lepiej zaspawać rurke w tamto miejsce i mniejsze koszty a micra zacznie wkońcu lepiej oddychać a co do strumienicy to nawet się w to nie baw, ktoś opisywał jak to ciezko się zakłada, jakieś obliczenia i wogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 micra z 96 to micra K11 a z 00 to już k12 a jak się myle to ktoś mnie poprawi [center:640fa6c9d3]K12 była od Lutego 2002: [/center:640fa6c9d3] 2000 rok to K11 po lifcie - właśnie taką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a mam pytanie czy można do micry przeżucić boczki z elektrykami bez problemu? z bogatej wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ja mam z bajerów hmm oswietlenie nóg pasarzerki przy otwarciu drzwi Gray podłaczyłes to podswietlenie pod te styki co sa na progach czy wymysliłes jakis patent??bo kupiłem za duzo zarowek i wymysliłem ze tez cos takiego zrobie ja podłączyłem pod styki w progach , tzn pod to co załacza lampke podsufitem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeśli z 3D do 3D lub z 5D do 5D, to pewnie tak. A jak skombinujesz jakąś zaślepkę na dziurę po korbce, to może same plastikowe uchwyty/podłokietniki wystarczą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Benet Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Domisss a co to za wycieraczka na tylnej szybie?? od czego?? opisujjj bo chyba nie micra k11 ? http://www.im.pwr.wroc.pl/~polowcz/NissanMicra/tyl.jpg bo przynajmniej w mojej jest inna i na sztorc :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Zdecydowanie micra K11, tylko wycieraczka nowsza od auta (klapa zresztą też ). Szczegóły tu: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=99604#99604 Najprawdopodobniej wkrótce będę miał taką wycieraczkę na sprzedaż razem z silniczkiem, tylko bez plastikowej osłonki na śrubę. Szczegóły w ciągu tygodnia w dziale sprzedam lub wcale (zależy, czy będę miał tę jedną za dużo). Gdyby ktoś z Was chciał kłaść wycieraczkę, to ADEX już obczaił, jak to robić: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=19599 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 WItam. Ja umieszcze zdjecia mojej micry na dniach - musze porobic. Poki co chcialem zapytac czy ktos zna w Wlkp. jakies miejsce gdzie tanio obszywaja skórą? --------------- :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi