dzemik Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No jak by dobrze w takie cygarko przywalił i z odpowiedniej strony to można by sie gwałtownie przemieścić w bok. Dobrze , że do Patha takie butle nie wchodzą , po kolizji na pewno byłby SUVvvvvvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Będę musiał się rozejrzeć za jakąś arabską księżniczką która w posagu ma ze dwa czy cztery takie pola i dwie lekko używane rafinerie... :mikolaj: Greg daj spokój księżniczkom, wygraj wybory! Obiecaj, że każdy dostanie Navarkę i będę na ciebie głosował! Ramównie ma w polskiej sieci dealerskiej tylko plasitkowe caliberki :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 to jak Wam się widzi Murano calkiem fajnie tylko czemu w polsce kosztuje dokladnie x2 to co w usa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kawoj Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 RAM ma diesla 6.0 Cummings.... Kusi mnie od dawna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jak jeszcze miałby na pace campera zwodotryskiem to byłbym w niebowzięty W navarze też można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Murano jest super tylko moja opinia jak Crenscha - dlaczego taka cena. Zdolności terenowe ma takie jak x-trail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 W navarze też można. ile to wazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Murano jest super tylko moja opinia jak Crenscha - dlaczego taka cena. mój kolega ma ..... Jak dla mnie to to jest typowo damskie autko.......... minus- wyposazenie występuje tylko w jednej wersji i ( np 3,5 V6) i ta wersja w porównaniu z pathem jest baaaaaaaaardzo uboga. - to nie jest złosliwa wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jakbyś mogła rozwinąć wypowiedź to byłbym wdzięczny. chodzi pewnie o to ze facet w takim murano wyglada rownie mesko jak w mikrze ) albo co gorsza w jarisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Bombel piękny beż... a jakże pięknie podkreślałby Twoje oczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Niewatpliwym minusem jest brak manuala ale tiptronic podobno skutecznie go zastepuje nie interesowałam sie nigdy tak bardzo doładnie, ale np brak komputera: np info o spalaniu, nie zamykają sie lusterka, brak wbudowanego zestawu głośnomówiącego, z nawigacja też jest jakoś inaczej - takie pierdołki ale masz racje jezdzieć sie da ps/ dowiem sie dokładnie czego tam jeszcze nie ma.......... mówie, typowo damskie: bo duży facet jakoś tak śmiesznie wygląda...............On w kazdym razie kiedy tylko moze to chce sie zamieniać , poza tym Murano nie wygląda tak drapieznie jak Path...........Przy moim 167 np uwazam, ze widocznośc jest kiepska siedzi sie dosyc nisko i najpierw długo widze przednią maske a dopiero potem droge zeby poprawić sobie widoczność musze siedziec wyprostowana i blisko kierownicy .......mnie to męczy akurat... - plus - komfort jazdy z tyłu nieporównywalnie lepszy jest w Murano niz w pathie... super wygodne siedzenia więcej miejsca na nogi, dobrze wyprofilowane oparcia- mozna je ustawiać pod dowolnym kątem to akurat minus Patha... [ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 12:41 ] chodzi pewnie o to ze facet w takim murano wyglada rownie mesko jak w mikrze dokładnie to miałam na myśli......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ale jak dla mnie największą przygodą było jak zamieniłam patha na mini cupe............miałam wrazenie , ze szoruje tyłkiem po jezdni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 mam 190 i 100kg i na zasepczaka dostalem mikre...na szczescie opisana ze to wozek zastepczy..no ten kto narzeka ze w navarze jest za malo miejsca musial by widziec ile niejsca zostalo za mna w mikrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 EE to ja mam tylko 185 cm i 120 kg wagi heheh znam ten problem, nie zostawiasz przypadkiem włosów na suficie w niektórych autach ? ps/ w MURANO np przy włączaniu wstecznego nie przestawiają sie lusterka automatycznie pod innym kątem, w pathie sie ustawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Kolejny nie potrzebny bajer, bo ja cofam przez ramie bo ni masz ciezarowki - twardziele parkuja tylko na boczne P.S. http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1694271 NIe chciałbym siedziec z tyłu i tak lepsze fotele niz w nawarze kingcab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Kolejny nie potrzebny bajer, bo ja cofam przez ramie hehe, jak wjeżdzam tyłem do garażu ( a garaż jest troche za mały) to sąsiad sie odwraca [ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 13:15 ] bo ni masz ciezarowki - twardziele parkuja tylko na boczne no to jestem twardzielka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Navara jechałem i wiem, że można przez ramie no z 3 szybami??? (jak masz hardtopa) to raczej nic nie widac w pacie tez se mozesz cofac jak cos jest wyzsze nic 1,5 metra...plaskacze nie do konca sa widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jednak mowie o Murano ,które ma dodatkowo kamere cofania. i dlatego wlasnie m.in. nie jest meski btw. widze czesto ludzi ktory: a) przy cofaniu ogladaja sie przez lewe ramie przy zmianie pasa zamiast lampic sie w lusterka to rozgladaja sie do tylu ( w tym przez lewe ramie) a kamerke mozna zapodac w pacie tylko na wstecznym czy w dowolnym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Na lusterka można cofać jak są dobrej wielkości. Wielu producentów osobówek w któryms momencie zaczęło je zmniejszac do absurdalnych rozmiarów, żeby zminimalizować szum powietrza. Jeździłem takim Mondeo z mini lusterkami, przy cofaniu na lustra niewiele było widać - psa bym przejechał :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Kamera sie załącza razem z wbiciem wstecznego, tak jak swiatlo wsteczne no wiem ze tak jest w almerze ale ciekawe czy mozna wrzucic w czasie jazdy view z kamery przy zmianie pasa zamiast lampic sie w lusterka to rozgladaja sie do tylu ( w tym przez lewe ramie) hmm...wg mnie to kwestia ustawienia lusterka - ustawiaja tak ze widac w lusterku pol samochodu / oraz tego ze producenci skapia na lusterka ze skosem [ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 13:52 ] w pacie,navarze czy hiluxie sa takie telewizory ze widac bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 hmm...zawsze jakos mialem takie panoramiczne..a w mikrze sie nie ogladalo moze dlatego ze nie mialem miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no wiem ze tak jest w almerze ale ciekawe czy mozna wrzucic w (w pathu)czasie jazdy view z kameryto pytanie do Kmeli,raczej.Ciekawy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 bo ni masz ciezarowki - twardziele parkuja tylko na boczne I oto chodzi. sztuka przez duże S. Podepnij przyczepę wtedy look przez ramię Ci nie pomoże. Lusterka tez przestawiaja się w 300C, to jest wygoda jak centralny zamek. Lepsze lusterka przestawiane niz radio które Cię wita jak je włączasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamela26 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 to pytanie do Kmeli,raczej.Ciekawy jestem. przy wstecznym automatycznie załącza sie kamera i ustawiają sie lusterka. [ Dodano: Sro 09 Maj, 2007 20:32 ] radio które Cię wita jak je włączasz. tego nie mam ..... ale otwieram samochód bez klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Murano to samochód dla alfonsów albo dla handlarzy narkotyków na dorobku To się nazywa kreowanie potrzeb. Samochód niby duży a bagażnika nie ma. Porażka. trochę jak Kaszkaj i Note albo Renault Scenic. Siedzi znudzony stylista i pazernym księgowym i niewyżytym specem od marketingu i kombinują jaki tu ludziom kit wcisnąć i co im sprzedać badziewnego. Kamery? Szmery bajery? Loknijcie w necie na Toyotę LC 70 to jest samochód dla faceta. A nie Murano...no chyba że dla takiego co goli nogi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi