Coobcio Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 sie robi kolego, Ps. jest pewien kolega ktory ma bardzo rowne auto pod wzgledem osaigów - może to być bardzo ciekawy pojedynek na najblizszych oficjkalnych zawodach (19.09.2005) Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ps. Sami Twój Sunny GTi jest oficjalnie najszybszym autem w naszym NISSAN KLUBIE :!: :!: :!: Z tego co wiem nic twojej potędze nie dorównuje * *w chwili obecnej z osob ktore startowały w tego typu imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Czas jest z Torunia, nie z Szymanow 21.08.05 A co to za znak zapytania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 no że nie wiem jakei nowe są modyfikacje od ostatniego przejzadu a toruń juz porpawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kuba jak to mozliwe ze w czasie 14.6 sekundy rozbujales sie do 166km/h?? Kumpel maxima ma taki sam czas na torze i mial 98 mph co daje 156.8 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2005 JA ma mturbo więć 0-100km/h kiepsko bo slaba trakcja ale potem zapierdziela stąd taki V-max... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sami Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 modyfikacji zadnych nie bylo, lepsza nawierzchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 ja dzis po raz pierwszy spraidilem na odpowiednim sprzecie czas zawody byly w malym maisteczku ale nawet ozz byl gociem oj daje ale co tam co do moojej klasy to dotale dupsko od kilku ale najlepsze wyniki wybebeszonego NX na 185 na 14 oponkach to ET 15,263 ET + RT 15,773 jak na golasa i serie to ok ? :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 wg mnie to za***isty czas. jeszcze troche podlubiesz i bedziesz krecil 14-tki a to na n/a juz calkie dobry wynik. gratuluke i pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Witamy nowego w gronie! Fajnie żę się skusiłeś i wystartowałęś, a czas wykreciłeś zajesbity taki jak 171 konny 100Nx Ceremonego - no ale chlopak jest w stanach i po powrocie za pewne cośzrobi ze sprzegłem i wzmocni nieco napęd powinno być COOL. Życzę coraz to lepszych wyników. Ps. gdzie dokłądnei były te zawody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dzisiaj po poludniu zauwazylem jakby auto znowu sie gorzej rozpedzalo no to wzialem G-techa i zmierzylem 0-60 mili, za kazdym razem wychodzilo w okolicach 11,8 sek :? :? :? tyle ze raczej na trzecim biegu to bylo, dodam ze jednak sprzeglo slizga przy takiej zabawie i jeszcze musze ustawic geometrie. cholera ale myslalem ze bedzie lepiej bo rano napewno lepiej targal, wymienie jeszcze filtr paliwa i zobaczymy po geometrii... ale to sprzeglo - f*ck :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 No 11,8 to porażka :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no wiem, liczylem na jakies 8-8,5. diagnostyka silnika pare dni temu pokazala zero bledow wiec trzeba bedzie kombinowac :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 prawie 12?? wow to prawdziwa porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 sam jestem zaskoczony, dynamika jazdy jest duzo lepsza niz almery, wyprzedzanie idzie bardzo sprawnie, tylko czasami go zamula i zdarza sie ze przerywa na moment w okolicy 4000 rpm, ale najgorzej bylo z g-techem od 0-60 wtedy wyl silnik i slizgalo sprzeglo zamiast jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Sprzęgło kaput... Jak cherz profesjonalne nadające sie do normalnej jazdy to czekaj, ja swoje zmeiniam na spieka i Ci odstąpie EXEDy Stage I Ogranic. Ps. coś mi sięwydaje żę coś nei tak z ukłądem paliwowaym, aż sie prosi uderzyć na hamownię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dolalem jeszcze dzisiaj dodatek czyszczacy uklad paliwowy, w sumie to nie wiem czy moze cos nie gra z ukladem zaplonowym, np kable WN bo silnik byl myty przed kupnem i moze cos zalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 STALOW WOLA zagladnijcie sobie na www.pswu.pl taki male nasze forum mozecie poczeytac - stalowa wola jakies 240 km od warszawki - bylo ok asfalt ciut za sliski ! nastepne w rzeszowie ale dokladnej daty jeszcze nie znam ! tak apropo czasu to sam sie dziwilem, po kapitalce silniczek , nic nie robilem- znajomy mechanik lubi robic dobrze bez fuszery, popracowal przy silniczku i ... musze sie shamowac tak z ciekawosci pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dziękujemy za infomację W przyszłym sezonie bankowo wystartuje u was i bede reprezentowac potenge Nissna w klasie niskobudrzetowej :wink: Ps. z Twoiej wypoweidzi wnioskuje że to był twoj peirwszy start w tego typu imprezie -poweidz jak emocje i adrenalina na starcie i jak się sprzęt sprawował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 I raz zawsze nerwowy nernajbardziej chcialem objechac HONDY z v -tec ami ale moje oponki 185 na 14 nie radza sobie, musialem slizgac sie na sprzegle startujac z max 3 ,5 tys badz ledwo ruszac zx1,5 tys. o strzelaniu ze sprzegla przy 3,4 tys nie bylo mowy i tu stracilem do 4 miejsca 2 dziesiata, wydaje mi sie ze to przez to przez kiepskie starty, no i czas reakcji - I raz ze swiatel ... wybebeszylem i zwazylem na wadze - 1038 kg /na piwko panu dalem i zwazy mnie tam gdzie wegiel sprzedaja-wiecie taki zabite dechami wagi / wiecej z wagi nie zrzuce . z modyfikacji 0 tylko wydech bez kata i mozna powiedziec puty koncowy chyba juz pisalem silnik po kapitalce nowe sprzeglo olej filtry ale wszystko seria fakt podjaralem sie i w rzeszowie chcialbym zejsc ponizej 15 , taki plany zobacymy . NISSAN POWER !!! ale zdziwony jestem osiagami innych 2.0 16V o podobnych mocach - TRAGEDIA fiat kupa powyzej 17 hyundai to samo , no GSi 150 nawet nawet ale reszta procz hond naprawde slabeusze !!! dobra uciekam wieczorkiem cos jeszcze napisze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 sowier 3 mamy kciuki ze do nas dołaczysz i w [pryszłym oku bedzie rerprezentowac NPT wielką grupka i w każdej kalsie! 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Panowie bardzo chcialem juz w tym roku ale masa problemow tech a co za tym idzie finansowych :? ale w przyszlym roku objedziemy kilku technicznie autko sprawne w 100% teraz blach i srodeczek . jak to zrobie to dobre fele i oponki no i zaczynamy dlubac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sowier Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 A i jeszcze jedno: powiedzcie mi Panowie i Kobiety czemu taki dobry czas wykrecilem ??!! patrzac na czasy naszych klubowych nissanko to jest rewelka, jak dla mnie !! a moge sie tam znalesc, prosze na tej liscie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 odpoweidz jest prosta neicale 1050 kg 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 no to ciekawe jakby moje 220 kucy targalo jakbym odchudzil maxime do jednej tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi