luk Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Nie jeżdżę navarą szybciej niż 160 km/h, ale przyznaję, że przy tej prędkości pod butem jest jeszcze duży zapas mocy i można rozpędzić tego kolosa nawet do 200 km/h. Przy 160 km/h prowadzi się jak po szynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a ja tam sie dziwie ze rajcuje was jakies tam max speed - te auta sa do innej zabawy niz wyscigi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość allali Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Na takie wyżynki to aż miło się wdrapywać Po co robić z siebie pirata, skoro można się po prostu wspinać Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 wspinac jak wspinac .. ja wczoraj zakopałem sie ...... w piasku po wyschnietym zalewie .... za to jak mnie wyciagneli ( wyciagali zetorem ) to vmax po terenie 110-115 gdzies tak ogarniała .... fajnie było niestety zdjatek niewstawie bo ciemno juz było .. pzy nastepnej okazji jak powiesze stareknieomieszkam zamiescic kilka fotosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość allali Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jakby na to nie patrzeć wspinanie jest zdecydowanie przyjemniejsze od ścigania... Nawet, jeśli się zakopiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niss-wawa Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 240km/h jeszce na streetowych oponach:D wiecej nie bardzo..... glosno jak w lokomotywie:D tyle ze mam 4.0l:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis78 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 a ja ostatnio mialem okazje smignac trasa Wrocek-<Katowice ... skasowalem licznik srednej predkosci w trasie i w Kat pokazywal 172km/h :-) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 160 w automacie przez kilkanaście sekund bo silnik na dotarciu :-) Auto ma zrobione 1002 km podczas hamowania słychać stukanie tak jak by na przednich tarczach co to może być? a druga sprawa to czy u was też buczy wiatrak od klimatyzacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nie stuka i nie buczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doge Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 180 km automat i jeszcze sporo zapasu 3,5 tyś obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 2 paczki z groszem i zapas pod noga :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JJasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam. Moja wersja superlight poszła licznikowo 200km/h. Ale mierzone gpsem 177km/h. To był maks ale i tak wprawiał w osłupienie niektórych uczestników ruchu autostradowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 200km/h. Ale mierzone gpsem 177km/h. 23 km przekłamane ?? ja mierzyłem moja to kłamie 5 km/h ..... taka roznica u ciebie ?? hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JJasiek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bo moja wersja superlight jest Z trzech chyba dostępnych rozmiarów opon mam ten najmniejszy i do tego na mniejszych kołąch Więc pewnie przekłamanie z tego wynika. W ogóle ciekawa wersja. Ma klimę manual, welur itp. ale uchowała się np. blokada tylnego mostu :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jechałem navką 200 km/h i czułem, że pod butem jest jeszcze zapas mocy. Niewiarygodne, że 2,5 dci ma takie osiągi. :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tak czytam i czytam......leciałem na autostradzie 170 i tak myslałem, do końca docisnąć czy nie, i jakoś tak dziwnie nie czułem potrzeby.....QRDE, czyżby to już starość ?? :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ash_One Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 QRDE, czyżby to już starość ?? Buli bez przesady, ja jakos tez nie czuje potrzeby latac navi i z tego co kojarze max jaki mialem na autostradzie to bylo 150 km/h takze to nie starosc :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Uff, a juz myślałem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JJasiek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hmm nie widzę większego sensu latać z Vmaxem po autostradzie Ale nie byłbym sobą gdybym nie sprawdził :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Widziałem tak goniącą navarę, zostawał za nią niezły obłok czarnego dymu. Ciekawe czy to wina paliwa czy ten silnik tak ma? Bywa, że uciekam ze skrzyżowania i w lusterku też widze obłok. Mocy jednak nie ubywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autostradą do oławy spokojnie 200km/h i nawet się nie zakrztusił czułem,że jeszcze trochę by pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strefa Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Panowie! Co jak co, ale z tego co doświadczyłem lecąc navarką bliżej 180 to bardzo szybko wszyscy ustępują mi miejsca. Dużo szybciej zobaczyć taki kloc w lusterku, a w dodatku przód navki może budzić respekt. Pamiętam jak widziałem zdziwienie kierowcy subaru impreza, którego wyprzedzałem 200 km/h... Te auto może zadziwić. I za to je lubię! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Najlepsze, że przy tak dużych prędkościach ten samochód prowadzi się jak po szynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 80 na leśnej drodze . Krótki lot, lądowanie i Meksyk na pace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Gdzieś kiedyś widziałem przybliżony wzór (ważny jest przecież współczynnik oporu powietrza) na prędkość maksymalną samochodu w zależności od masy pojazdu i mocy silnika, i wynikało z niego że Navka nie za bardzo da radę pociągnąć 200km/h. Wiadomo, że z górki można więcej, ale tak czy tak prosiłbym o podanie waszej prędkości maksymalnej wg nawigacji, bo ta prędkość z licznika to nie za bardzo ma się do rzeczywistej, przy 200 pokazuje ok 15km/h więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi