goago Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 myśle, że w moim przypadku nie musze z zapłonem wracać do ustawień fabrycznych. tak... u mnie na przyspieszonym zapłonie hamownia wykazała 93KM a jak cofnąłem zapłon wyszło 101KM. także rób jak chcesz... dodam ze auto tylko na LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ciekawa sprawa, zawsze myślałem, że przyspieszenie zaplonu daje efekty a tu u mnie na przyspieszonym zapłonie hamownia wykazała 93KM a jak cofnąłem zapłon wyszło 101KM teraz masz ustawienia fabryczne czy cofnąłeś go jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ustawiałem na hamowni metodą prób i błędów. poniżej fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 he he he to w polsce jest jeszcze coś takiego jak dobra waha :mrgreen: Akurat w bliskiej okolicy postawili mi stacje bp, więc w nowych zbiornikach raczej nie ma jeszcze syfu a pozatym nie jest to jakieś tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 ustawiałem na hamowni metodą prób i błędów no to wtedy tak stacje bp nie ma syfu he he he to wyjaśnia sprawę ciekawe na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 he he he to wyjaśnia sprawę ciekawe na jak długo Nie wiem na jak długo, ale jak na razie jest ok. Później się będe martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 tak czy srak w polsce waha jest tragiczna ja wracalem z niemiec jakies 800km do polski, 100km przed polska troche dotankowalem , potme w polsce do pełna i co po tygodniu padła mi sonda lambda :/ P.S na bp jest najgorszy LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 P.S na bp jest najgorszy LPG Na szczęście jeżdze na Pb. Najlepszy gaz jest na Shellu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 nie wiem jeszcze nie tankowałem, moze i dobry ale drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 nie wiem jeszcze nie tankowałem, moze i dobry ale drogi To prawda, że drogi, ale np mojej mamie po tankowaniu na shellu auto najmniej pali, za każdym razem robi tyle samo km na pełnym zbiorniku i nie ma rzadnych problemów z filtrami od gazu ani z instalką, więc sumarycznie nie wiem czy nie wyjdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 padła mi sonda lambda kupiłeś nową jaeśli tak to jaką i ile dałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 kupiłeś nową jaeśli tak to jaką i ile dałeś Pewnie do dziś Variat jeździ na padniętej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 kupiłeś nową jaeśli tak to jaką i ile dałeś Pewnie do dziś Variat jeździ na padniętej :wink: he he ja nie mogłem dostać wszyscy dziwili się ze gaźnik i lambda :shock: wtykali mi uniwersalne ale ni e kupiłem na razie mam z hondy puki nie dostane oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majchrzok Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ludzie a ma moze ktos jakies ladne progi na zbyciu?? bo moje rdza wpiepsza i juz nie moge na to patrzec:( mala dziurka sie zrobiła juz:( buuuuuu:/;/ odp pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ludzie a ma moze ktos jakies ladne progi na zbyciu?? bo moje rdza wpiepsza i juz nie moge na to patrzec:( mala dziurka sie zrobiła juz:( buuuuuu:/;/ odp pozdro ładne :roll: tzn, że chcesz je zasłonić laminatem żeby nie było widać :shock: he he lepiej je zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 A potem połowa użytkowników setek narzeka, że mają mało sztywne nadwozie jak jeżdzą na piance i gazetach w progach i zasłoniętym nakładkami z laminatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 he he he =D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majchrzok Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 hehe nie oto mi chodziło. tam mam tak zardazewialy ze przakrycie nic nie da. chce kupic nowy np z rozebranego 100nx i wspawac w mojego.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość apocaLipsa Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 U mnie w sumie prawie nic nie rdzewieje.. oprocz rury wydechowej... ale to chyba nie problem :] pobawie sie w lakierowanie jej jak juz bedzie cieplej (w zeszlym roku poradzilam sobie z malowaniem roweru, wiec z rurka tez powinno jakos pojsc :]) Na szczescie z progami nic sie nie dzieje... rdza nie wchodzi.. troche tylko tez przy bagazniku zauwazylam "male conieco" (przy zamku). Tak to OKi. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 oprocz rury wydechowej nie maluj tego bo i tak farba się spali prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majchrzok Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 cze to znowu ja. wymienilem amory ale sie okazalo ze nie pasuja idealnie bo to byly od nissana sunny n14. teraz nie wiem czy to mechanik cos w bambuko lecial czy faktycznie one nie pasuja idealnie.prosze o odp pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 możliwe że nie pasuje jeden element tam gdzie się mocuje nakrętkę na amorka trzeba podpiłować i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majchrzok Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 no on wlasnie mowil ze podpilowywal cos tam i szlifowal a i jakies podkladki dawal:<lol> heh dzieki wielkie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 spoko nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi