Elmer Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 za taka kase nie bedzie latwo b. dobry stan + maly przebieg - te auta w ogole jest ciezko znalezc w b. dobrym stanie i z malym przebiegiem - jak dodasz do tego ta kwote to moze byc baaardzo ciezko. zalezy co jeszcze rozumiesz jako maly przebieg i b. dobry stan ale jesli mamy takie samo wyobrazenie to "troche" bedziesz musial poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiotm_200sx Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 maly przebieg, czyli taki absolutny max do 120tkm. a B. dobry stan, czyli nie po wypadku, nie katowany. Wiadomo, ze kazdy byl pewnie uderzony lzej czy mocniej... ale ja chce znalezc taki mniej, albo wcale nie uderzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 za taka kase nie bedzie latwo b. dobry stan + maly przebieg - te auta w ogole jest ciezko znalezc w b. dobrym stanie i z malym przebiegiem - jak dodasz do tego ta kwote to moze byc baaardzo ciezko. zalezy co jeszcze rozumiesz jako maly przebieg i b. dobry stan ale jesli mamy takie samo wyobrazenie to "troche" bedziesz musial poszukac Troche czasu minelo odkad Adam kupil sxa;) i ceny tez pospadaly;). Mysle, ze za ta kwote da sie juz kupic cos sensownego, oczywiscie nie taka perle jak Adamsa.A te 120 tys to chcesz miec na liczniku czy w rzeczywistosci? Jak Emil napisal to auto wogole jest ciezko dostac w jakims sensownym stanie takze czeka Cie sporo jezdzenia i poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Troche czasu minelo odkad Adam kupil sxa;) i ceny tez pospadaly;). Mysle, ze za ta kwote da sie juz kupic cos sensownego, oczywiscie nie taka perle jak Adamsa.A te 120 tys to chcesz miec na liczniku czy w rzeczywistosci? Jak Emil napisal to auto wogole jest ciezko dostac w jakims sensownym stanie takze czeka Cie sporo jezdzenia i poszukiwania. no oczywiscie ze ceny pospadaly, ale jak sadze niestety ceny tych perelek ktorych jak na lekarstwo nie wiele spadly :/ i jak ja rozumiem 120tys nawet realnego przebiegu to nie jest niski przebieg jak na s14a Adam kupil swojego z przebiegiem ok 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Troche czasu minelo odkad Adam kupil sxa;) i ceny tez pospadaly;). Mysle, ze za ta kwote da sie juz kupic cos sensownego, oczywiscie nie taka perle jak Adamsa.A te 120 tys to chcesz miec na liczniku czy w rzeczywistosci? Jak Emil napisal to auto wogole jest ciezko dostac w jakims sensownym stanie takze czeka Cie sporo jezdzenia i poszukiwania. no oczywiscie ze ceny pospadaly, ale jak sadze niestety ceny tych perelek ktorych jak na lekarstwo nie wiele spadly :/ i jak ja rozumiem 120tys nawet realnego przebiegu to nie jest niski przebieg jak na s14a Adam kupil swojego z przebiegiem ok 4000 Oj Adama to ewenement popatrz na reszte aut na spotach NT... BTW nie 4 tys. tylko 36 tys km. Mam nawet foty licznikow Adamsa jak przyjechal pierwszy raz na spot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 oj sorki ) jedno zero mi ucieklo! hehe no 4tysiace to bylby mega dobry przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 No podlacze silniczek elektryczny pod licznik kilometrow i po kilku dniach bedzie 4 hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginx Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 WITAM. czy jest ktos w stanie pomoc ?? potrzebuje pompe oleju : nissan axxess 90r. 2,4 ka24 <6 zaworow lub 12 bez znaczenia> ten sam silnik jest w 240sx, 300zx, sentra, pride pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysiotm_200sx Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 hmm... powoli chyba jednak zaczynam sie sklaniac ku s13 i w ciagu najblizszych 3 m-cy sprobuje kupic Prosze o kilka porad na temat zakupu, na co zwrocic szczegolna uwage, co sprawdzic itp. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 rysiotm_200sx, napisz PW do jarkark, jakis czas temu kupowal sxa i sporo mu napisalem na PW - napisz mu zeby Ci to przeslal - a jak juz tego nie ma to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olej Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A mam pytanie na co najczęściej zwracać uwagę przyzakupie?? Marzy mi się taka sztuka. http://moto.allegro.pl/item625234357_nissa..._km_200_sx.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A mam pytanie na co najczęściej zwracać uwagę przyzakupie?? Marzy mi się taka sztuka. http://moto.allegro.pl/item625234357_nissa..._km_200_sx.html Najczesciej wali panewka. Najlepiej osluchac sie jak silnik ma pracowac mozesz to zrobic i u mnie jak i najlepiej u Adama(chociaz w takim stanie co on ma to nie do kupienia ).Przejechac sie SXem i zobaczyc czy turbo pompuje jak powinno czy nie ma szarpania etc. Standardowo bierzesz miernik lakieru i sprawdzasz czy mocno byl szpachlowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Marzy mi się taka sztuka.http://moto.allegro.pl/it..._km_200_sx.html znajomo to auto wygląda, a zwłaszcza ten jeż na kokpicie Najczesciej wali panewka najlepiej osluchac jak, u mnie i u Adama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 A mam pytanie na co najczęściej zwracać uwagę przyzakupie?? Marzy mi się taka sztuka. http://moto.allegro.pl/item625234357_nissa..._km_200_sx.html Najczesciej wali panewka. Najlepiej osluchac sie jak silnik ma pracowac mozesz to zrobic i u mnie jak i najlepiej u Adama(chociaz w takim stanie co on ma to nie do kupienia ).Przejechac sie SXem i zobaczyc czy turbo pompuje jak powinno czy nie ma szarpania etc. Standardowo bierzesz miernik lakieru i sprawdzasz czy mocno byl szpachlowany. a jak chcesz zobaczyć jak wygląda więcej szpachli na sx-ie to wal do Elmera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 a jak chcesz zobaczyć jak wygląda więcej szpachli na sx-ie to wal do Elmera :-) a Ty czego nos wtykasz w temat o którym pojęcia zielonego nie masz na moim nie ma grama szpachli a u Ciebie nie ma centymetra bez szpachli koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChromosomekBiTurbo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam jestem tu od niedawna i mam ogromny dylemat nie bardzo wiem gdzie zamieścić to pytanie ale myślę ze nie zrobie strasznej rzeczy jeśli spytam o to tu bo nie znalazłem nic na forum o tym Mam dylemat 200sx czy 300 zx zależy mi na tym by wreszcie kupić sobie kawałek porządnego sportowego samochodu-nie zależy mi na spojlerach czy body chce moc i porządny kawał samochodu,przyznam ze z jedynym nissanem z jakim miałem styczność to stary sentra w combi choć muszę przyznać ze jak na dziadka dawał mi więcej przyjemności niż obecny ford z 2001 roku. Jeśli napisałem w złym miejscu to przepraszam i proszę o jakieś zawiadomienie czy mam zalozyc osobny temat czy mogę pytać tutaj o różnice w autach. tzn różnica jest oczywiscie, zależy mi żeby samochód był w dobrym stanie.manual ,turbina i przede wszystkim mocnym silniku co byście poradzili-proszę o konkretne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ale powiedz dokladnie szukasz 300zx (z31,z32?) i ktorego SXa(s13,s14)? I do czego Ci bedzie potrzebny samochod? Jakiej mocy oczekujesz? Na pewno bedzie Ci latwiej znalezc 200sx`a, jest od niego wiecej czesci. 300zx mysle, ze jest ciekawszym autem do crusingu- ma zdejmowany dach, niespotykana sylwetka. Na pewno bedzie wiecej palic i czesci beda duzo drozsze, jest wiecej rzeczy ktore sie moga popsuc(twin turbo), jest wygodniejszy. Jesli chcesz miec auto, ktore kupujesz dla zabawy, dla osiagow wpchalbym sie w 200sxa jest lekki, ma nieograniczone mozliwosci przerobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChromosomekBiTurbo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 moim pierwszym kandydatem był 200sx s13 później naoglądałem się tych 300zx i już sam nie wiem, statystycznie osiągi maja lepsze ale faktycznie jeśli przełożyć to na masę i spalanie i wydatki ewentualne ,to nie wiem co da mi faktyczna radość sx tez ma nienaganna linie, nie zależy mi na zdejmowanym dachu,to ma być auto sportowe a niekoniecznie rekreacyjne rekreacyjny/rodzinny to ja już mam ;] Wolałem spytać w klubie bo wiem ze tutaj znacie się na nissanach dużo lepiej niż ja! moja znajoma ktora zaraziła mnie motoryzacja tez sugerowała 200 sx mówiła ze ostatecznie wyjdzie mnie taniej i będę zadowolony,doradzała mi już nie raz w sprawach motoryzacji i mogę jej ufać pod tym względem nie mniej jednak dzięki za wasza pomoc jeszcze jakieś sugestie? moc jakiej szukam do 200-250 koników tzn 300 bym nie pogardził ale nie wiem czy z sx da się tyle wyciągnąć do czego auto mi potrzebne? odpowiem szczeniacko ze do szaleństwa-chce poczuć spaliny,asfalt pod gumami i grom silnika chce chłonąć motoryzacje całym jej asortymentem (samochód rodzinny niestety nie daje tego-co najwyżej można posłuchać najgłośniejszej części rodzinnego auta jakim jest kobieta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Podpisuję się pod tym co Endriu napisał - zx jest ciekawszy chyba no i na bank rzadszy ale wiąże się z tym seria minusów. moc jakiej szukam do 200-250 koników tzn 300 bym nie pogardził ale nie wiem czy z sx da się tyle wyciągnąć Nie przejmuj się z sx'a wyciągniesz tyle chce poczuć spaliny,asfalt pod gumami i grom silnika chce chłonąć motoryzacje całym jej asortymentem oba samochody Ci to zapewnią Moja rada jest taka... Spotkaj się z osobą mającą sxa i osobą zxa, niech Cie przewiozą - obejrzysz auto pogadasz sobie poczujesz spaliny etc Jeśli jesteś z wawy lub okolicy to nie ma przeszkód żebym się z Tobą spotkał - możesz też wpaść na zlot ogólnopolski bo jest niebawem z tym że nie jestem pewien czy będzie tam jakiś zx bo ostatnio nie było - na bank będzie kilka sxów no i na bank będzie super zabawa - na zlotach ogólnopolskich zawsze jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 moc jakiej szukam do 200-250 koników tzn 300 bym nie pogardził ale nie wiem czy z sx da się tyle wyciągnąć do czego auto mi potrzebne? odpowiem szczeniacko ze do szaleństwa-chce poczuć spaliny,asfalt pod gumami i grom silnika chce chłonąć motoryzacje całym jej asortymentem (samochód rodzinny niestety nie daje tego-co najwyżej można posłuchać najgłośniejszej części rodzinnego auta jakim jest kobieta) W takim razie uwazam, ze potrzebujesz SXa ZX to ciezka krowa, w SXie jest frajda pokonywania zakretow utrzymanie go w poslizgu to proscizna, jest dobrze wywazony Tutaj masz moj filmik: http://www.youtube.com/watch?v=J10OvtbaT_8...re=channel_page mysle, ze spokojnie seryjna s13+szpera rowniez tak by jezdzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Tutaj masz moj filmik: http://www.youtube.com/wa...re=channel_page mysle, ze spokojnie seryjna s13+szpera rowniez tak by jezdzila chcialem obejzec ale.. Film jest niedostępny w Twoim kraju. a mam ustawiona polske w profilu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Tutaj masz moj filmik: http://www.youtube.com/wa...re=channel_page mysle, ze spokojnie seryjna s13+szpera rowniez tak by jezdzila chcialem obejzec ale.. Film jest niedostępny w Twoim kraju. a mam ustawiona polske w profilu :/ Wrzucilem jeszcze raz http://www.youtube.com/watch?v=GXxmgAnKy0M BTW: tu jest link do mojego profilu na YT tam mozna obejrzec wszystkie moje filmy EDIT: link poprawiony:) a nowy film bedzie po zlocie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 link znow nei dziala ale wystadczy wykasowac ten "]' na koncu a filmik juz widzialem.. myslalem ze cos nowego bedzie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChromosomekBiTurbo Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wreszcie jakieś konkretne odpowiedzi na turbo killers od razu za takie pytania pojechali po mnie po całości no ale cóż dzięki chłopaki za propozycje tez uważam ze najlepiej się z kimś przejechać i wtedy będę wiedział już wszystko trochę to może głupio zabrzmi jak wożenie wózkiem w supermarkecie -każdy chciał to zrobić ale głupio mu było spytać ;] Jestem z Warszawy myślę ze będzie nam dane się spotkać było by to dla mnie wreszcie jakieś pchniecie sprawy na przód-konfrontacja twarzą w twarz tez jest jak dla mnie dużo bardziej wartościowa dzięki wielkie idę poszukać info o tym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 na turbo killers od razu za takie pytania pojechali po mnie po całości heheh norma to forum z tego słynie skoro z wawy jesteś to wpadaj na najbliższy spot, pogadamy, zobaczysz sobie sx'y http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi