Gość DJSzmer Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Qwerty79, w glosnikach za 350zl uslyszysz muskanie miotelek po talerzach, a nawet i wiecej, pod warunkiem, ze odpowiednio zadaptujesz te przetworniki, zestroisz je, wytlumisz drzwi przednie, nie zainstalujesz nic z tylu i posiadasz radio innej marki jak Dalco, First czy Sony. niebieski, poszukaj glosnikow marki Helix lub Clarion, system odseparowany 2 drozny. Jezeli chcesz naprawde tanio i tylko pod koncowke radia to dobra prpozycja jest Phonocar Y-Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qwerty79 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Qwerty79, w glosnikach za 350zl uslyszysz muskanie miotelek po talerzach, a nawet i wiecej, pod warunkiem, ze odpowiednio zadaptujesz te przetworniki, zestroisz je, wytlumisz drzwi przednie, nie zainstalujesz nic z tylu i posiadasz radio innej marki jak Dalco, First czy Sony. Tak usłyszysz. Na parkingu. A wczasie jazdy zagłusza je hałasy dochodzące zza okna, z pod maski i wszelkie inne wentylatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Qwerty79, To czym ty jezdzisz? Żukiem? To jest forum uzytkownikow Nissana. Ja mam babcie Primere Diesel i jest cichutko. Po to miedzy innymi wytlumisz sobie drzwiczki, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qwerty79 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja mam 3 drzwiową N14 a z tego co widze Niebieski który założył temat ma N14 5D. Wiec podejrzewam że hałasy w czasie jazdy bedą podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sokens Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ojojoj ja mam N15 lifback i jest cicho niekiedy na postoju musze nacisnac pedał gazu zeby sprawdzic czy silnik chodzi a jak wygłuszylem bagaznik klape tylną i drzwi przednie to cicho jak makiem zasiał jak zrobie jeszcze dach i drzwi tylnie to juz wogóle bedzie lux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qwerty79 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No to widzę że muszę popracować nad wyciszeniem mojego autka, choć już widzę minę żony jak o tym usłyszy [EDIT] DJSzamer - widziałem w innym temacie że pisałeś o panelach na drzwi z miejscem na głośniki. Tak się zastanawiam, czy coś takiego zamontowane na tyle by się sprawdzało?? Wiem że myślisz se o mnie że jestem upartym maniakiem tylnych głośników ale poprostu uważam że muszą być, choć wolałbym żeby grały jak te z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wszedzie patrzyłem i pytałem ludzi to zamiast Helixa (np. Dark Blue) powiedzieli ze Power Bass bedzie lepszy (ta sama klasa, a głosników clariona nikt nie ma i nigdy nie słyszał, bynajmniej u mnie) mam ostatnia okazje kupic Kicx-y ghq 62 o tym tez jest mało, Ground Zero, Rainbow. Niestety nie mam jak ich posłuchac. Mam N14 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 niebieski, Tak, ale juz potrzebujesz wzmacniacza by prawidlowo zagraly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Mam drugiego wzmaka pewnie go zmienie z czasem bo nie wiem jak u niego z jakoscią dzwieku , napedzał kiedys stara skrzynke (blow adrenaline - 2x200W RMS)Raczej głosniki pod wzmaka piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Qwerty79, napewno dalo by sie tam cos takiego zrobic pod wymiar, ten czlowiek napewno to estetycznie wykona. Spytaj sie, powiadom go ze jestes z NissanKlub.pl . Czy by sie sprawdzilo? Napewno lepiej by zaglao niz glosnik wkrecony w polke. Kazdy glosnik powinien miec swoja ubudowe, przestrzen rezonansowa. Chyba ze jest to glosnik specjalny t/z FreeAir przystosowany do pracy bez obudowy. [ Dodano: Nie 16 Wrz, 2007 10:34 ] niebieski, 400zl przod+400zl tyl = 800zl i ja bym za to kupil DLSy na przod badz Rainbow Deluxe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 witam, sprawa wyglada tak:zakupilem w dobrej cenie,ponoc przyzwoite glosniki Kicker http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseac...;product_id=973 mam Almerke sedana n15,z tylu sa firmowe clariony,te kickery chcialem zamontowac z tylu ,a clariony firmowe z tylu przelozyc na przod,a tu czytam ze tyl niepotrzebny zbytnio.....co byscie zrobili na moim miejscu majac ten sprzet,aha radio to Pioneer deh 2900 mp thx za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 osobicie, puscilbym je na Allegro, miejmy nadzieje ze na nich nawet zarobil i kupil pozadny system odseparowany na przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to moze jest chetny na te Kickery jedyne 230pln/80$,wystawie na Allegro jakby co......w Warszawie odbiór osobisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Watpie zeby ktos z forum je kupil, ale moze ktos dla mlodego kupi ;] wklej footke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 fotki real bede musial zrobic,nie planowalem ich sprzedazy,w linku ktory podalem wyzej jest foto,moje sa identyczne nowki sztuki w pudelkach......jak je podlaczalem to graly az milo ...porownywalem z JBL GTO 937,Kickery wypadly duzo lepiej,chyba nie bede sie bawil tylko je wrzuce na tyl i tyle....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 jak uważasz ja radziłem w/g swojego gustu i osluchania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Mam pytanie troche z innej beczki, co oznacza pokretło "sonic" i "phase" na wzmaku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 sonik to cos od dzwieku, mozliwe ze jakies ciecie phase to odwrocenie fazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Wiec pozbylem sie tych Kickerow, i teraz szukam czegos na przod,co byscie polecili do Almerki n15 sedan,radio to pioneer deh 3900, na ten przod niechcialbym wydac wiecej niz250-300 pln,dziekuje za propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Kicx, Power Bass, Rainbow - nie polecam lanzarów, pyeiling i boschmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkil Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Kicx, Power Bass, Rainbow - nie polecam lanzarów, pyeiling i boschmanów wyraznie chyba jest napisane ze to ma bycv zestaw pod radio, a Ty podajesz zestawy pod wzmacniacz..bez sensu. Oby cos chlapnac, bez ladu i skladu, pomysl troche. a wracajac do tematu, kup sobie zestawik odseparowany Helix'a. Blue 62 MKII lub te nowsze DarkBlue. Idealne pod samo radio. Mysle ze bedziesz zadowolony. Lepszych glosnikow do 400zł NIE MA. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Słabsze Kicx-y czy Power Basy radio pociągnie spokojnie, słyszałem w vectrze bez wzmaka na pionku grały bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiauo Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 jeszcze herze mozesz wziac pod uwage tez oczywiscie zestaw odseparoway helixy dobra relacja cena jakos ladnie graja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 kup sobie zestawik odseparowany Helix'a. Blue 62 MKII lub te nowsze DarkBlue Jakiś czas temu zanabyłem sobie właśnie te DarkBlue pod samo radio (JVC KD-G401) + dystanse i wygłuszenie drzwi (tu wieeeelkie podziękowania dla Sławka wwl za całą robotę) i jestem bardzo zadowolony. Osobiście polecam te głośniczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Oj tam tez potwierdzam Dark Blu 62.1 sa to na prawde konkretne głośniki. W dodatku w n15 jest swietne miejsce na tweetery. Teraz czas na tył bo to co jest seryjnie hmmmm , odstaje mi od przodu tu macz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi