gre Opublikowano 30 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 TAK SILNIK SPRZEDAM ZA 25KPLN OK A RESZTE DORZUCE CI GRATIS, PASUJE?? SORRY ALE POWIEM NIE, CO SPRZEDAM CI MOTOR A Z BUDĄ CO ZROBIE??PRZECIEZ NIE CHCE SPRZEDAĆ SILNIKA TYLKO AUTO W CALOSCI!!WYBACZ :wink: EDIT:HEHE WIDZE ZE POST JUZ ZNIKNĄL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 10 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 [ :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 A jutro modowania ciąg dalszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Co podaje troc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 O to bardoz męski objaw... Trzeba bylo tarcze cztero tloczkową robić, albo pozostaje CI wzmocnienie docisku. No teraz to to musi zap...lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 gre, mi od wczoraj tez sie spiek slizga, najgorzej z 2 na 3 Wsadzilismu walbro i krece go do 8.000 rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 ale co to znaczy??że co spiek sie zjechal juz??hmmm , moze docisk za slaby??Mlody, jak na to zaradzicie sobie? Musi sprzeglo byc chyba ....bardziej mennnskiee :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Docisk za spalby to raz a dwa na choelre bylo dawać tarcze z 6 parami klocków ? Ps. Młody jakim sposobem kręcisz tak wysoko motor, na seryjnym ECU od Sunnego GTI kreci sie do 7500 co odpowiada lciznikowym 7750 :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 bardzo prosto, tak mi przeklamuje ze na obrotomierzu dochodzi do 8.000 rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 HeHe tak też myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 bardzo prosto, tak mi przeklamuje ze na obrotomierzu dochodzi do 8.000 rpm męsko Mlody, bardzo męsko!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 auto ogołocone, nie ma nic tylko głychy pomruk wydechu odbijający sie od gołej blachy:P:P Jak spiek sie nie bedzie ślizgał to 14,5 obiecuje;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 no ja mysle ze nie bedzie inaczej. jesli nie (jesli tak ) to podbijasz do wawy na s ... i potem garujemy u mnie 8) i bez zadnych ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 spoko grzechu, ale deszcz pada, moze za wrockiem nie, OBY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 no lipna pogoda jak deszcza pada to przynajmniej spiek nie będize sięślizgać Ps. daj znać jak poszlo i jakie warunki byly ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 najlepszy czas przejazdu to ET 14,20X POZDRAWIAM MAM 3CIE MEJSCE W OGÓLNEJ KLASYFIKACJI W TURBO, DYPLOMIK:d:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Stary mistrzostwo !! Trzeba otworzyć nowy topic zebyś zbieral gratulacje. Milo mnie zaskoczyleś, najpeirw 14,5 a teraz niziutka 14 no pięknie stary pięknie ! ! ! Wszystko wskazuje że jesteś na bardzo dobrej droze zeby zejsc ponizej 14 sek, jakieś dodatkowe 50 koni i masz to jak w banku !! BRAVO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość --Mlody-- Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 mysle ze 2 wieczory ganiania w Olsztynie i technicznie bedziesz lepszy od tej zasranej `czternastki` Kiedy wpadasz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 najlepszy czas przejazdu to ET 14,20XPOZDRAWIAM MAM 3CIE MEJSCE W OGÓLNEJ KLASYFIKACJI W TURBO, DYPLOMIK:d:d nie mam pytan 8) jednak sa plusy straconego czasu i wydanych pieniedzy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 najlepszy czas przejazdu to ET 14,20XPOZDRAWIAM MAM 3CIE MEJSCE W OGÓLNEJ KLASYFIKACJI W TURBO, DYPLOMIK:d:d mozna tylko pozazdroscic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 O JA pierdzielę 13,5 Lukasz wykręcił w Klasię Outlow - musiał męsko ruszyć no to tym samym objechał by najmocniejszego SKAYA GTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 mysle ze 2 wieczory ganiania w Olsztynie i technicznie bedziesz lepszy od tej zasranej `czternastki` Kiedy wpadasz ?? a mielismy sie spiknąć w Wawie?? :roll: w Lodzi bedzie takie ala WNO jak cos dam znać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 wlasnie wrocilem do chaty po odrobinie nocnego wsciekania sie po miescie na dwie fury. nie jest zapewne tajemnica, ze Gre loil mi dupe ale i tak bylo sympatycznie szkoda ze nie zostal na druga czesc wieczora 8) ale co sie odwlecze.... pozdro :!: ps. gratulacje projektu :!: trzymam kciuki za docelowy plan precz z hondami :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi