Gość leon20vt Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Uwierz mi , że Cie nie słuchamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 I nie za trzecim a za drugim a tak naprawdę za pierwszym , kiedy była wreszcie chwila żeby się tym zająć jak należy a nie w 5 minut z wiszącym gre w progu nad głową . Mnie oczywiście jak to zwykle bywa poinformowano zupęlnie innaczej, żę to była 3 próba podejścia która odbyła sie wczoraj... Wreszcie podlaczyliście wtryski wedłóg moich wskazań pod sam akumulator i się rozruszały a po włożeniu w listwe auto zapliło. Mniejsza oto fajnie że nysa już bangla po tym całym zamieszaniu... czy to wazne co i jak??i kto ?mnie to nie interesi bo juz sobie miło jezdzi,wielka d*pa jest jednak bo na bemowo,może i przyjade ale bez sprzegła to moge sobie w miejscu obrotami krecic...(:((( czy moze ktoś załatwia sprzegła w trybie expressowym??może motoexpressowym :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 w poniedzialem moge miec tarcze spiek dal ciebie - zapytaj sie MX czy sie nada... prowdopodobnie 4 paro klockowa bo masz seryjny miekki docisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ile to mnie bedzie kosztować??ja we wtorek bede w warszawie niestety musze byc napisz cooba czy to pasuje wiem ze mi doradzisz pozdro ziąąą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Spoko nie boj bidy wsyztko załatwimy w ok. 700-800zł sie zmeiscisz na gotowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon20vt Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Spiek będzie ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 http://www.needforspeed.co.uk/pages/sbv_pl...Vehicle=NSALM01 a to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Powinno się nadać, napisane jest ze skonstuowane jest w ten sposob zeby przenośić większy moment obrotowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 mo|e dzis w wawkie bdc je nawet kupie to sie Coobcio spikniemy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Spoko no problem, kupuj i wpadaj to ją zamontujemy i zobaczymy jak to Twoje cacko smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 O ja Pitole MX dokonał Cudu, po paru sprzeczkach i potyczkach Almera GRE posiada 230koni i 290Nm z Pewnościa jest to najmocniejszy przednionapędowy nissan w polsce - WIELKIE BRAWA ! ! ! Myśle żę niejednego i to tuningowanego 200SX S14 wydymasz ba podejrzewam ze i 300ZX powinien być w twoim zasiegu. Dla mnie kosmos, Moje uznanie !! I to na doladowaniu 10Psi co się równa 0,7 bara, pomyśleć żę pierwsze próby z turbiną oscylowały w granicy 155 koni, dobrze żę sięwsyztko rozwiązało - Damy czadu Stary DAMY ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 230KM i 290Nm prezny wynik, chcialbym zobaczyc to jeszcze nie na papierze, Bemowo za 2 dni . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Jak wróci Gre to pewno zapodamy wykresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leon20vt Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Sprzeczki ??? Daj już spokój , ja sie nie sprzeczam , co najwyżej śmieje jak słucham pewne banialuki , Ciebie nie słucham i robie po swojemu . Po za tym cudu tutaj zadnego nie ma , ochłoń trochę . Nie takie moce robimy żeby się podniecać >200KM . Z mniejszych silników robimy 2 razy wiesze moce i wtedy można sie conajwyzej poklepać po plecach za dobrą robotę a nie bryndzlować się 230KM . Mówiłem że wszystko musi być tak jak ja chce to będzie wynik , gre zrobił co trzeba było i wyszło to co miało wyjść . I uwierzcie mi że to nie są jakieś cuda !! Budżet był minimalistyczny wiec robiło sie powoli ale efekt zamierzony jest . Piszesz to tak jakbyśmy nie wiedzieli co robić a jego auto było efektem przypadku z nutą twej fachowości a jest wręcz przeciwnie . Gre pojechał do Bemowa z wynikiem 205/255 bo chciał mniej bo bał się czy nie zwariuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 1 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 lipa pelna lipa:[[ znowu sie wysrało sprzegło,wiec jestem bardzo zły....na bemowie byłem w parze z eclipse i czułem ze było w moim zasiegu ale jak 2ke zapinałem to obroty max a autko sie tylko toczyło.....ku%^&^%$#@#@#$^&*(wa PEŁNA LIPA:[[[[[[P E Ł N A !! DZIEKI DLA CHŁOPAKÓW MAĆKA MŁODEGO Z SUNNIAKA GTI DLA COOBCIA I RTESZTY EKIPY,BYŁO FAJJJNIE:p DZIEKUJE WAM WSZYSTKIE RADY BYŁY MI POMOCNE A CZAS SPEDZILIŚMY BARDZO MIŁO ASIA TEŻ JEST HAPPY:D DO ZOBACZENIA.... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukmack Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Cóż, jak to się mówi następnym razem będzie lepiej , trzeba to wszystko zgrać , będzie dobrze, chociaż czołówka jest naprawdę mocna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Sprzeczki ??? Daj już spokój , ja sie nie sprzeczam Budżet był minimalistyczny wiec robiło sie powoli ale efekt zamierzony jest . Chodzi mi o tą afere z pompą paliwa - dobrze wiecie jaką... 6500zł czy to jest minimalistyczna kwota jak na instalacje turbo z takim druto podobnym kolektorem wydechowym którego zresztą sami nie byliście w stanie wykonać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 nie moglem pojawic sie w Bemowie ale koledzy z 2B zdali mi relacje, po pierwsze przykro mi Gre z powodu sprzegla, 2B wiedzieli Cie we Wrocku i mowili ze kreciles 16tki.... Z mniejszych silników robimy 2 razy wiesze moce i wtedy można sie conajwyzej poklepać po plecach za dobrą robotę a nie bryndzlować się 230KM np. z 1.8T, zastanawiam sie czy gasnice wliczacie w koszt modyfikacji? hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 nie moglem pojawic sie w Bemowie ale koledzy z 2B zdali mi relacje, po pierwsze przykro mi Gre z powodu sprzegla, 2B wiedzieli Cie we Wrocku i mowili ze kreciles 16tki....hmm ciekawe gdzie kreciłem te 16ki bo mi nic nie wiadomo na ten temat....??raz w życiu jechałem 1/4mili w skarbimierzu i oficjalny czas był niższy niż 16.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 zgadza sie nie 16tki a 15ki, wiem na pewno ze pojawila sie tam rowniez ciekawa Calibra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Mierzyliśmy Gre na G-techu wykręcił niską 15 stkę - więc całkiem miło jak na lekko slizgające się sprzęgło. Ps. na forum www.streetracing.pl zapytaj się chłopaków gdzie tanio we wrocku zrobić wydech z kwasa bo ten co masz to zaraz się urwie no a poza tym nie ma odpoweidniej przepustowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 dostalem od Gre wyniki ze Skalbmierza, zwracam honor:) wtedy miales juz problemy ze sprzeglem? co sie stalo ze spiekiem od Coobcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 hehe spoko a czASy PONOĆ BYŁY Z KOSMOSU WIEC NIE MA CO W NIE WIERZYĆ...ALE JAKBY NIE PATRZEC SĄ OFICJALNE hiehiehie polewam z tego...wtedy było seryjne sprzegło a mój czas na g techu pokazał 15.63,teraz mam 205koni/250Nm powinna byc niska 15 lub wysoka 14 tzn chciałbym :wink: 22 maja bede w skarbimierzu,zobaczymy jak to bedzie a co do spieka to maciek młody mi załatwia czekam na niego i wiadomosci o spieku (maciek sunnym wykrecił na szymanach czas 14.859 plus czas rekacji0.361)respect dla niego!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 Maciek to niezły kosmia... Ps. zastanawia mnie co w tym wydechu u ciebei tak chalasuje, czy to łacznik elastryczny czy moze coś na kolektorze się rozszczelniło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 3 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2005 uszczelka kolektora albo uszczelki na turbo...zobaczymy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi