domadm Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 slayer, masz jakiś sprawdzony model tirfora? Bo myślę o jakimś, ale nie mam zaufania do marketowych - nie chciałbym pękniętym łańcuchem dostać w makówkę! MKMario, na tych oponach ze zdjęcia to po mokrej trawie ciężko ci będzie jechać. Nie dziwię się że stanąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wyciągarka przód = solidny zderzak przód = solidniejszy zawias przód = wydatkieeee eeee - ja to bym chcial tak to zalatwic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No nie mam takiego sprawdzonego, te marketowe to się nadają do wciągania na lawety, ja się zastanawiam nad T-MAXem ale jeszcze będę szukał jakiegoś produkcji polskiej. Narazie mam inne priorytety Mk mario - płyta pod wyciągarkę też swoje waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 a wystarczyło założyć MT-ki i nie było by tymatu. :one: Wyciągara fajnie wygląda tak jak chromowane klamki,tylkoczy są niezbędne?????? :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 kto w wawie smiga w lekim terenie ?? witam ja czasami małe błotko piasek apropo jeep lepiej spisuje się w terenie z powodu wagi i rozmiaru ZJ V8 5,2 lift 3 opony BFg A/T NAVARA standard długi niski zaczepia tyłem przy zjazdach napędy 1 liga. W jeepie tylko blokada między osiowa z reduktorem podsumowując NAVARY szkoda za ładna pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Wyciągarka na nic się nie zda, jeśli utkniemy w błocie w polu z dala od czegoś o co można podczepić linkę. Lepiej zainwestować w odpowiednie opony niż wyciągarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKmario Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Lepiej zainwestować w odpowiednie opony niż wyciągarkę.tez od tego chcialbym zaczac - wyciagarka moze za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 69 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Do piątku bm byłem szczęśliwym posiadaczem Nissana Terrano II z silnikiem 2,7 TDi. Czemu byłem? Bo w piatek nabyłem Jeep'a Grand Cherokee z silnikiem 2,7 CRD .Mimo że w automacie, jazda bajka- i nie mówię tu o jeździe po asfalcie, ale po zasypanym śniegiem terenie.Cóż, Nissan bedzie musiał iśc do ludzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Grand cherokee jest bardziej luksusowy i komfortowy od terrano. Tego nie da się ukryć. Silnik i podzespoły od mercedesa ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Grand cherokee jest bardziej luksusowy i komfortowy od terrano. Tego nie da się ukryć. Silnik i podzespoły od mercedesa ml. tylko silnik i skrzynia 622.6 jest Mercedesa Reduktor i cała zwiecha jest JEEP'a zarówno i silnik i skrzynia występowały chyba w większości modeli Mercedesa. Skrzynia w praktycznie niezmienionej postaci jest montowana do obecnego Sprintera Edytowane 15 Marca 2010 przez Sygma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi