LeXaN Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 k10 jedna z ostatnich, 93 rok, średnio zadowolona. widze odrobine optymizmu :wink: naprawde zauwazysz ze k10 to dobry model chyba ze masz pecha i masz felerny egzemplarz, albo poprzedni właściciel o nią nie dbał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasiunia777 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 optymizm spowodowany jest tym, że teraz jak sie ociepliło nie pali mi 8 litrów tylko około 6 ale teraz auto musi się sporo napracować aby odrobić to co sie przez nie nadenerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 optymizm spowodowany jest tym, że teraz jak sie ociepliło nie pali mi 8 litrów tylko około 6 ale teraz auto musi się sporo napracować aby odrobić to co sie przez nie nadenerwowałam Spokojnie Zawsze w zimie Micry więcej palą Moja paliła ok 9 litrów/100km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Psychol267 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ja tez mam micre z 88 roku ale mam zepsuty silnik. I odrazu mam do was prosbe bo jak byscie mogli pomuc mi w poszukiwaniu silnika do K10 do 500 zl to bym byl bardzoe wdzieczny, i by bylo najlepiej zeby byl w wojewodztwie mazowieckim dziekuje . MICRA RZADZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pufcio Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Spokojnie Zawsze w zimie Micry więcej palą Moja paliła ok 9 litrów/100km... ...a moja 10,5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hochoł Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A ja mam MICRUSA z 89r. przyjechał od przyjaciół zza Odry i generalnie na nią nie narzekam.Zimą paliła mi ok.7-8/100km a teraz to myślę że zejdę poniżej 6litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacobi Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Heja!! Ja też posiadam Micre K10 90r silnik 1,2 + gaz!!!!! - czerwona Pozdrawiam 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kondzio1987 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 chciałbym się dołożyć do listy szczęściaży pozdro kondzio k-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MisiuMyszka Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Ja również posiadam Micrusie już od roku 1990 1,2 LX Pozdro dla posiadaczy K10 i wszystkichi posaidaczy NISSANKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Siemano i witam serdecznie,ja jestem kolejnym posiadaczem K10tki 87r 988ccm.Mam angielskojęzyczną instrukcję serwisową do K10(400stron pdf 65MB)jak ktoś jest zainteresowany to mogę wysłać za pomocą SKYPEa albo czegoś innego,jak macie lepszy pomysł.W SKYPEie (zbigniew kozłowski-Bydgoszcz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ars Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja również podnoszę ręke w góre micra k10 rulezzz :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragguns Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Dużo już tych rąk K10 topic 1.2 super s i super czarna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ręce, nogi, ręczny w góre Super autko w moim przypadku srebrne 1.2 LX + podtlenek LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PUM Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 :grin: Dodaje swojš rękę od lipca 2006 mam k10 lx 1.2 ( mój zadowolony jamol kiwa Wam ogonkiem-przedtem wożony był maluchem). Pozdrofka Pum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mcmarco Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam Pierwszy post i odrazu się przyznaję - K10, 1,2 rocznik 92 Żona dostała od ojca w prezencie i jest to nasza pierwsza i jak sądzę ostatnia Micra w życiu :?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl_21 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 wszyscy maja Micre mam i ja;p a jaka jest piekna 1.2 SUPER S ver. TOPIC dragguns, witam masz jakies foty jesli tak to zapodaj mi je na maila z gory dzieki i napisz cos wiecej na temat swojej Micry Pozdro dla wszystkich spod znaku k-10 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elunia Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 kolejna osoba i to z poznania cieszy mnie to bardzo tak, a kto jest z poznania lub okolic grodziska wlkp ??? Jestem właścicielką MICRY K10 1.2 + LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 ja jestem z Ostrzeszowa w WLKP ale do Poznania mam 150 km ale i tak jestem tam co 2 tydzień na weekend oczywiście śmigam k10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marysia Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 ja tyż mam k10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elunia Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 czy jest ktoś z mikrą k10 z powiatu kościan ?? z Kościanu nie, ewentualnie Grodzisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 w sumie niezły pomysł w sobote i tak mam zajęcia musze tylko kuknąć gdzie i o której ten zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elunia Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 nie mialabym nic przeciwko temu, ale w sobote mam zajecia i EGZAMIN akurat w godzinach popoludniowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja_good Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 rowniez posiadam Micre K-10 .czerwona, 155k przebiegu, od 8 dni z LPG zegary,lotka,zegarek pod lewarek,kierownica a juz niedlugo zderzaki,fotele,kanapa,boczki z Super S obite w skore i welur zdjecia jak bede posiadal to wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 no to ładnie , ja zastanawialem sie nad obijaniem skurka czy skają ale hmm koszta czy to sie oplaca????; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja_good Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 hmm koszta czy to sie oplaca????; to zalezy co chcesz robic z autem ja planuje pełne kosmetyczne zmiany. juz wydalem drugie tyle na niego a tu dopiero poczatek modyfikacji.ja zamierzam nim troche pojezdzic wiec nie bede patzryl ze wladowałem 5 tys w auto a kupilem za 3,5.dla mnei ma to byc wyjatkowa micra i ma sie wyrózniac ale na tej zasadzie by wygladała jak niby fabryczna;) kumasz o mi biega :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi