Gość Snafu Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 i tu popieram niby dlaczego nasze K10 mają być gorsze wszyscy mi mówią żebym kupił sobie coś innego ale tak to jest jak sie ma świra na punkcie własnego małego kochanego autka jak zostanie mi trochę gotówki to też mam zamiar odpicować swoje maleństwo jak dotej pory władowałem troche w audio silnik i zawieszenie później będzie lakiernik wydech i tapicera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja_good Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 silnik i zawieszenie co podlubales w zawiasie i silniku ?? mamy ta sama konfiguracje zdaje mi sie-1.2 LPG. co zrobic by poprawic troche jej osiagi ?? aktualnei mam przelotowy wydech z seryjna ostatnia puszka pozbawiona wygluszenia(waty) z seryjna podwójna koncówka. myslalem nad blosem i wywaleniu egr. jest gdzies temat na forum o tym ?? bo sie nie spotkalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 jest, o tym i o tym wywalenie egr w wersji lite. sprowadza się do odłączenia jednego wężyka podciśnienia od grzybka sterującego wlotem spalin do kolektora dolotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja_good Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 a bylby wstanie ktos podac linki do topiców ?? bo nie wiem czy szukac w nissan power team czy w micrach wielkie dzieki z gory za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bromba Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 na pytanie, kto ma micrę k10 ręka w górę zgłaszam się :one: ale ponieważ to mój pierwszy wpis, to nie wiem, czy mnie widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 a bylby wstanie ktos podac linki do topiców ?? bo nie wiem czy szukac w nissan power team czy w micrach wielkie dzieki z gory za pomoc Proszę bardzo... http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=#224209 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryn87 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja mam ja mam prsze pana, i dumnym z tego okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nitrox Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 To ja się też dopiszę, może to bedzie ważne przy jakimś zlocie / spotkaniu mikruso maniaków K-10 1.2 przebieg 73 K biala jak sniezynka poza rdzewiejącą tylnią klapą (ale już czeka nowa) Tunning: wkrotce wymiana lusterek z czarnych na białe i wymiana półki pod głośniki na nową bez dziór poza tym mam nowe dywaniki Buaahahahaha i nie ma mocnych. Edit: aaaaa i zapomniałęm dodać o NOWEJ rewelacyjnie dobrej z niezwykłym designem - skrobaczce do szyb + gąbka villedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cichociemny30 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 a też podniosę rączkę do gory mirka k10 stoi parametry 1992 przebieg jakies 200000 :/ zagazowana . cóż dodać to aby jeździć trzeba w niej ciut porobić, ale w Tym pomagagją inni szczęśliwi posiadacze K10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sound_Craft Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam i pozdrawiam Nissan maniakow! ja rowniez mam Micre k-10 rok 1989 1.0LX przebieg 74 tys kolor szary.eleganco musze przeslac foto. pochwalmy sie wszyscy naszymi maszynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 hehe... tu mnie jeszcze nie bylo nie bede sie rozpisywal za bardzo... http://polskajazda.pl/index.php?a=cars&...mp;opcja=detail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tofik Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 micka k 10 plu lpg 92 śliwkowa perła hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glowackp Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Wiśniowa torpeda K10 1,2 pure petrol Rok urodzenia - 1989. Przelot...za 6 tys bedzie 300k Stan mechaniczny prawie ok, blacha..( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi