Gość 7,62 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 U mnie w dodatkowej konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HETMAN Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam kolegów ja mam radyjko chyba ten ALAN 420 / MIDLAND czy jakos tak:) chodzi głównie o to któro jest w gruszce przewód poprowadziłem pod tunelem przez lusterko wsteczne , a całe radyjko jest w schowku jak u kolegów co do anteny to z obawy przed kradzieżą i zdejmowaniem przy wjeździe do garażu kupiłem taka antenę wielofunkcyjna sorki za wyrażena ale ne jestem maniakiem Cb:) a , radyjka używam w pracy jek śmigam w trasie więc w miejsce fabrycznej anteny miesiac po zakupie auta poszerzyłem otwór po oryginalnej antetnie i zmaontowąłm taka do : CB, RADIA i TELEFONU KOMÓRKOWEGO tzn zestawu DLA TELEFONU , wszytko jak dla mie śmiga extra nie muszę zdejmować anteny gdyz niczym sie nie odróżnia od fabrycznej i z tego względu że Navarka jest dosć wysoka to antena tez jest na odpowiednej wysokosci i mnie to jak najkbardziej zadawala szczerze polecam jest delikatnie droższa niż inne tej klasy napewno!! tak mi powiedzieli panowie którzy na co dzień zajmują sie sprzedażą ale z drugiej strony w jedej antene mam wszytko czego potrzebuje a dodatkwo jak zjeżdzam do garażu to anetna sie ugina na tyle że nie ma potrzeby jej demontowania i ryzyka uszkodzenia sorki za brak oznaczeń jutro sprawdze jesli ktos z koleżanek lub kolegów potrzebuje namiary pzdr HETMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Także używam takiej anteny Potwierdzam, jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Podajcie jakiś namiar na te anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jest to antena 3 w jednym, czyli cb radio, radio fm oraz gsm. Nazwa: Sirio triflex http://img187.imageshack.us/img187/1689/triflexcb9.jpg Najtaniej kupisz na allegro. Montaż w miejscu starej anteny od radia. Przy tym trzeba zdemontować częściowo podsufitkę, a to nie jest łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majku Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 I jeszcze trzeba uważać żeby jej nie pogiąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi