Gość buli107 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Masz prawo tak uważać. Gdyby nie ten vat to pewnie bym nie kupił....w tym roku, ale za rok już na pewno tak Bo jest duża , ładna, pakowna, no i wiesz, jak ktoś ma małego ptaka , to taka Navara dla niego w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Navara jest duża tylko z wyglądu z przodu jeszcze od biedy się mieściłem natomiast z tyłu to tylko miejsce dla dziecka w foteliku tak bezsensownego umieszczenia tylnej kanapy jeszcze nie widziałem mało miejsca i strasznie niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Bez przesady, nie ma tyle miejsca co w Espace na przykład ale nie jest źle. Moje chłopaki ( 70 i 90-parę kilo ) jakoś się mieszczą. Nie ma aż takiej tragedii, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Max77 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Do Hubeert ja niczego nie musze udowadniać mam kilka aut dobrych marek a Navare kupiłem z wiadomych celów i traktuję ją dokładnie jako jeździdło do roboty i rekreacji, które to uznałem za najkorzystniejszą ofertę dostępną na ryku pickupów w pl. Dobrze że wkleiłeś te fotki bo tylko utwierdza mnie to w fakcie że jest to niezłe auto, a z poduszek mam nadziej nie będę korzystał tak często jak z A/T., climatronica i navi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hubeeert Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Max77 w sumie bardziej chodziło mi o to, że to "połamane L200" zapewniło kierowcy w tym teście większe bezpieczeństwo bo podłoga przy jego nogach nie podniosła się tak jak w Navarze. Tyle, że nigdy nie wiadomo jak zachowa się w razie wypadku prawda? Dyskusja toczy się w tej chwili na dwóch forach. Wnioski w sumie zbliżone. Obydwa pick-upy w razie wypadku jak czołg przejada przez osobówkę. Za to warto zwrócić uwagę na jeden fakt podnoszony nieśmiało na obu forach - te samochody są większe i cięższe niż osobowe (zdecydowana większość), mają wyżej środek ciężkości i prowadzą się w ekstremalnych sytuacjach inaczej niż osobówki. Warto o tym pamiętać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 panowie .. moja navara jest po spotkaniu z ... polonezem .. nie sciana .... poloneza niema nawara straciła zderzak błotnik do wymiany i lampa poszła ... z poldka szrot kiła i mogiła .... inaczej było by w sciane ale z polonezem to działa prawo wiekszego i ciezszego ... kazdy kij ma dwa konce .... ale najczesciej walimy w inne auta a nie w sciany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 buli a co to masz za "zaslepke" na swiatlach ... pachnie mi tu WRC . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Słąbo na fotce wyszło, w rzeczywistości wygląda lepiej, a na tylnych światłach jeszcze lepiej. Po weekendzie mają rury przyjść, i podkładki pod klamki też. Za dwa tygodnie kupuje kilogramowy krzyż na klatę, za trzy zakładam kolce na uszy, za pół roku zmieniam kolor skóry na czarny i będę jak 50Cent w Eskalade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 nadaje się do OPT :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 napewno sie nadaje ... buli ..nie obraz sie, ale dla mnie to WRC to skrot od Wiesniaki Robia Cuda osobiscie mi sie to nie podoba ... no ale co by to bylo gdyby swiat mial taki gust jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 No włąśnie, gust masz do d*py A wyobraź sobie, że dla wielu alu-rury z przodu navary to też przejaw wieśniactwa Tak więc o gustach cicho-sza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wasyl69 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Cytat buli ..nie obraz sie, ale dla mnie to WRC to skrot od Wiesniaki Robia Cuda :one: :one: :one: :one: :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack182 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 O gustach się nie dyskutuje...jedni wolą blondynki...a inni jak im nogi śmierdzą. A co do wielkości kabiny w Navce, to nie zgodzę się że jest mała i niewygodna. Może tylna kanapa powinna być pod nieco innym kątem, ale miejsca na nogi jest wystarczająco, a jeździ się - przynajmniej w moim odczuciu - bardzo wygodnie i nie męcząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Bo wiesz, fajnie być kurduplem ( tak jak ja czy Tomasz-Tpirat ), wtedy ta kabinka w Navarze taka duuża .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ptasiek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no skoro rury dla lansu ... a auto z przeznacznie na farme i budowe... to gdzies jest cos nie tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 To dlaczego gadżety ( np. brewki ) są nie na miejscu, skoro moja nysa do wożenia gnoju nie służy ? Dobrze wiesz, że ogromna większość Navarek robi za "osobówki", więc w czym problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Heheh. Się panowie zaczęli kłócić? Według mnie navarka najładniej wygląda BEZ brewek , i ze skromnym orurowaniem. Oczywiscie nie moze zabraknąć srebrnych lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 My kłócić ? Nigdy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 hehehehe. ale szczerze przyznaje że buli ma zaje... (ciekawą) navarkę Musze pisać kropeczki bo już ostrzeżenie dostałem za nałogi ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Dzięki Wyszedłem z założenia, że skoro nie używam jej do wożenia gnoju, to te gadżety zrobią ją ciekawszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 No ale ja dodałbym troche rurek Nawiasem mówiąc- możemy sie zamienić na auta :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Jak zamontuję to wrzucę nową focię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawliko1 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli107 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 W tej Primerce ze zdjęcia ??? Toż to by była dopiero wiocha, większa niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 panowie, zjechaliście z tematu baaaaaaaaaaaaaardzo daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi