Gość PMW Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czyli baza P11 GT będzie? te OZ koniecznie w biel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Czyli baza P11 GT będzie? te OZ koniecznie w biel 17 do performance się nie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Tomek kiedy klikniesz "kup teraz" :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Kto z okolic moglby podjechac i obejrzec to autko ? my caly tydzien w pracy a liczy sie czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Tomek kiedy klikniesz "kup teraz" :?: Jak zdążymy, to chyba już niedługo. Trzymaj kciuki Oględziny najwcześniej w piątek, chyba że PMW lub ktoś z klubu looknie wcześniej, czy warto za tą kasę. Optymistycznie będzie nowy projekcik czerwona II Ale za czerwoną łza się w oku kręci :/ jeszcze bullitt znalazł coś takiego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8662187 [ Dodano: Sro 01 Lip, 2009 20:58 ] Czyli baza P11 GT będzie? te OZ koniecznie w biel Czyli Prima jeszcze Cię podnieca :one: Mnie, sorry, nas też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 primera to fajny wóz... sunny także ale wczoraj wziąłem kluczyki od Jarka Clio Sport i pod względem prowadzenia miażdży zarówno primerę jak suniacza ... nie mógł mnie dogonić STI 04' oraz pojechałem 2 motocyklistów po zewnętrznej na wiadukcie ;P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 oraz pojechałem 2 motocyklistów po zewnętrznej na wiadukcie ;P... P11 z VE było by miło :one: Teoretycznie najszybciejsze P10 n/a już było trza by jakieś P11 zrobić P.S. Tomek czemu nie odbierasz telefonu jak dzwonie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 zadzwoń teraz, wykasowała mi się książka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Teraz już on line powodzonka w sobotę. :one: Nie dziękuj :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 xtomek jakbyś o tej czerwonej gt myślał, to mogę ewentualnie później te 17 odkupić i fruty/silnik z gt Jako tako by to pewnie wyszło, a p11 ładniejsza i nowsza "czerwona" oj widzę że chyba p11 kombi jakaś sie mocna zapowiada,he?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 primera to fajny wóz... sunny także ale wczoraj wziąłem kluczyki od Jarka Clio Sport i pod względem prowadzenia miażdży zarówno primerę jak suniacza ... nie mógł mnie dogonić STI 04' oraz pojechałem 2 motocyklistów po zewnętrznej na wiadukcie ;P... Przy czerwonej też było paru zdziwionych :diabel: Szkoda, że nie przejechałeś się czerwoną za dobrych czasów a teraz mamy szansę na: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 I jak zapadły już jakieś decyzje w sprawie dalszych losów czerwonej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RooS Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 xtomek jakbyś o tej czerwonej gt myślał, to mogę ewentualnie później te 17 odkupić i fruty/silnik z gt Jako tako by to pewnie wyszło, a p11 ładniejsza i nowsza "czerwona" oj widzę że chyba p11 kombi jakaś sie mocna zapowiada,he?? :501: To dopiero będzie sleeper Ale jak już się ruszy to po całości... nie lubię niedogrzebanych aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 I po szansie. :028: Znowu nie zdażyłem. Już poszła. K..wa, jak pech to pech. Do trzech razy sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 za długo sie czaisz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 kasiora bracie, nie mam niestety z dnia na dzień, bo chyba dla 370-ki bym zdradził P10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 CZY COŚ ZOSATŁO ZAKUPIONE?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 CZY COŚ ZOSATŁO ZAKUPIONE?? Bryndza na rynku, może next week !!! Jak się wk...ię to czerwona będzie jeździć dalej. Żal d*pę ściska. Maszyneria chodzi jak marzenie. Tylko buda..., a może i aż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Bryndza na rynku, może next week !!! Jak się wk...ię to czerwona będzie jeździć dalej. Żal d*pę ściska. Maszyneria chodzi jak marzenie. Tylko buda..., a może i aż. ciekawi mnie jak by pochoziła w budzie p11, jest troszkę tylko cięższa ale mogłoby być ciekawiej. choć stoję za p10 murem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A co o tym sądzicie? Tylko kasę nie wiem czy zdążę dozbierać. :< <a href="http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=675177163" target="_blank">http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=675177163</a> Mój znajomy się nią interesował, więc miałem okazję się przejechać. Miała jakąś przygodę z przodu, bo: 1. zderzak lakierowany, 2. maska trochę niżej leży z lewej strony (nieznacznie), 3. brak halogenów. Komora silnika + pas przedni nie wyglądały na robione (okiem amatora). Do roboty na szybko heble z przodu, poduszki silnika, sprzęgło łapie na samym dole, opony z przodu to slicki. Coś puka przy przyspieszeniu na skręconych kołach. Klima nie działa, mimo iż była napełniana w zeszłym roku, więc pewnie jest jakaś nieszczelność. Nie podobała mi się praca drążka zmiany biegów, trochę nieprecyzyjnie. Silnik wymieniony, pracuje ładnie, podobno ma ~100k km przelotu, całe auto ~220k km. W poprzednim, po 3 miesiącach od zakupu, obróciło panew. Wnętrze, zawieszenie ok, za tą $ warta uwagi. Wygląda b. dobrze, bez oznak rudej. Opony o profilu 40 to nieporozumienie, P10 GT - 30mm na KYB Ultra SR to przy niej limuzyna. Sprzedający nie ściemnia. Fura stoi w Ząbkach (stała, ostatnio jej nie widuję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Dzięki za info, szukamy dalej.Późna P10 z klimą to byłby ideał.Może warto poczekać??? Razem z Coobciem włożyliśmy tyle serca w czerwoną. Nie można tego zmarnować. Tally Ho! Ta P11-ka bardzo mi się podoba optycznie.!!! Tylko ta masa !!! Co z osiągami. Tylko TURBO bez jajec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Szukaj P10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Xtomek, czemu nie można wysłać do ciebie info na pw? Nie chciałbym zaśmiecać tematu, a mam pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Xtomek, czemu nie można wysłać do ciebie info na pw? Nie chciałbym zaśmiecać tematu, a mam pytanie. Coś się z forum porobiło. Dawniej bezproblemowo PW chodziło. Dawaj na otwartym forum. Pozdro ! tel. 695 663 720, zadzwoń lub sms. W podpisie było, ale jak oponki dołożyłem, to się nie zmieściło. Jeszcze e-mail: t.jedrzejec@lot.pl, albo t.jedrzejec@wp.pl Edytowane 24 Lipca 2009 przez xtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Na tapecie P10 eGT. Brak zdjęć. Może trafię, tylko drogo jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi