Gość rossi20 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zawsze sprawdzic sie mozna ;-) czy ta p10 cos zdziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Heja, jak będę gotowy to dam znać. Sunny to nie primerka, ale BMW-ice co niektóre można zjeść. Sam sprawdziłem. Spocik u Coobcia był gites. Pozrawiam wszystkich nissanowariatów!!! [ Dodano: Nie 22 Cze, 2008 16:27 ] Zawsze sprawdzic sie mozna ;-) czy ta p10 cos zdziała Nawet jak nie zdziała, to zostaję pure P10. I tak jestem happy jak 90% ? fur w mieście bierze lanie od czerwonej. A sunniaczki też lubię, bo miałem jednego. [ Dodano: Pią 27 Cze, 2008 16:51 ] No i pójdzie wydech od Coobcia ze srebrnej i będzie najszybszy wolnossak Primerowy widzę, że rośnie mi konkurencja Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu jakoś Coobcio znajdzie chwilę by ogarnąć moją. Ciekawe czy duża przepływka coś da czy trzeba będzie myśleć o nowym kolektorze. Z Sunny nie będzie tak łatwo, cytuję Dr Nismo "lekka buda działa cuda" i wszytko w tym temacie Wszystko w rękach Coobcia, zgłosiłem akces na przyszły tydzień, może się jakoś wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 spoko spoko niebawem wlecimy na grubo Ps. Na te chwile osiągi masz zbliżone do Acorda Type-R a więc można płynnie podróżować... ale wiem jak to jest człowiek szybko się przyzwyczaja i jet mu wciąż mało - widzę że ta choroba dotyka nie zależnie od wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 dotyka i jest chyba nieuleczalna , a z tym wiekiem... daj se siana jeszcze trochę i będzie najszybszy wolnossak w mieście , chyba że sunniaczki mnie złoją :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Pewno że złoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 jeszcze trochę i będzie najszybszy wolnossak w mieście , chyba że sunniaczki mnie złoją :diabel2: dodał bym jeszcze kilka innych autek. Na pewno jest to najszybsza P10 w Wawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Jestem dumny jak ..Paw, ale...pożyjemy , zobaczymy, Porsche to nie jest, ale te 90% mi wystarczy, jak na zrazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Na pewno jest to najszybsza P10 w Wawie Juniora jest szybsza o wydech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ale Junior nie jest z Wawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ale Junior nie jest z Wawy? jeszcze przez 2 tygodnie będę się rozbijał po Wawie i okolicach musimy sie z tomjedrz jakoś ustawić i w końcu wyjaśnić wszelkie wątpliwości może piątek po spocie?? niestety od połowy lipca zawieszam dalsze dłubanie na minimum 9 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 uuu... czyżby armia? Mi się chyba upiecze, mam odroczkę do lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Panowie, może zdążymy przed....., Co proponujecie, bo po wczorajszych wyczynach xkarola jestem gotów nawet bez wydechu S14/240 KM prawie równo na S. Piąteczek O.K. / Che, Che wreszcie dowiem się gdzie jest S ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No moze sie tam tez jakies sunny wmiesza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Gites, jak już powiedziałem sunniaczki bardzo lubię- zwłaszcza takie mocne :diabel2: Cholera, ale On ma VE !!!!!!!!! Pane Boh zmyluj po ukrainski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Bede w piatek na Bemowie na spocie NKP ;-) e tam VE, zwykle czarne sunny na czarnych stalowkach 14 calowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Czy mam wyjąć koło zapasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hehehe , mozesz jak chcesz, zreszta co tam moje sunny moze zdzialac ;-) moze to beda jedyne VE na spocie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hehehe , mozesz jak chcesz, zreszta co tam moje sunny moze zdzialac ;-) moze to beda jedyne VE na spocie ;-) z VE może ....DUŻO !!! junioor & wydech 2,5 " by EL-TEC :-) a ja bez !!! nie zdązymy w tym tygodniu. Coobcio busy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissaner Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ...a jaką skrzynkę biegów ma Twoja P10? Manualną z SR20De, czy oryginał od SR20VE, czyli CVT-M6? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Orginalną z p10 , chyba nikt nie wrzucalby automatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissaner Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 No tak, święta prawda - jednak nie myślałem, że RS5F32A od SR20De będzie pasować do SR20VE :zdziw: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 pasuje plug&play bez zadnego problemu. W koncu to Nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissaner Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A jak tam z ECCS, czyli kablami, elektroniką... wszystkie kable na nowo ciągnięte? Też bym chciał takie cacko - albo SR20VE 20V z 6-cio biegówką, albo SR20VET z X-Trail'a GT (ciekawe, czy zutaj też RS5F32A by pasowała) , albo SR20DET z RNN14... a tak naprawdę, to P10 4x4... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Jakie kable? Zmiennymi fazami steruje ecumaster więc jego sie podpina i przerabia troche wiązke pod zmienne fazy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nissaner Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Aha! Sorry, ale nie znam się na elektronice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi