mimier Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 No i Tomek się uzależnił...non stop o tych ćwiartkach nawija Jeszcze trochę i żonka będzie musiała Cię wysłać na "detoks" do WORD-u na Bemowie go czerwona go :!: Musi być niskie 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Przecież to nie ja zacząłem, w końcu ciężko się domyślić, jak wszystko w tytule napisane Może jednak wpadniesz nie za długo na % spot Wawa , to i ja się załapię do Green Pubu o kurde ... Londyn, już wszystko rozumiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Może jednak wpadniesz nie za długo na % spot Wawa , to i ja się załapię do Green Pubu Tomku z przyjemnością bym łyskacza z Tobą obrócił ale wyemigrowałem jak widzisz w podpisie i nie prędko będę w Polsce A zrobiłeś już rudą na nadkolu? [ Dodano: Czw 02 Paź, 2008 14:40 ] Acha i co Cię zaciekawi...rozglądam się za Primą GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Inne koszta mnie zjadły :diabel: , czerwona jeździ cudnie, a rudą może zdąże unieszkodliwić przed zimą. Pozdrawiam Was przy tej okazji. Jak się okazało, to z tyłu siedziały Kayaby-Excel G, też niezłe amory. No i obeszło sie bez palnika. Jeszcze się przydadzą. Przód był oryginał z fabryki Nissana. A jeżeli chodzi o Wasza nową, angielską furę, to GT jak znalazł. Gratki wyboru modelu, bo tam są świetne okazy, jak dobrze poszukać Sama radocha z jeżdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Nie sądziłem, że w tych warunkach w Rykach uda się zrobić 14-kę. Jednak ostatnie zmiany, a zwłaszcza filtr powietrza i sportowe zawieszenie dały rezultaty. Czerwona cały czas idzie powoli do przodu. ET 14,831 to jeszcze nie jest rezultat marzeń. No cóż, nowy sezon przed nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 ET 14,831 w koncu :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 ET 14,831 :one: :one: :one: :one: :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dzięki, udało się w ostatnim przejeździe :diabel2: i to mnie Nawet nie wiecie, jak się cieszę :one: [ Dodano: Sob 04 Paź, 2008 21:32 ] ET 14,831 w koncu :one: Żebyś wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 ET 14,831 To na mokrym idzie spokojnie pojechać sunnego GTI-R na suchym to szkoda paliwa na niego PS. porządne opony sucha nawieszchnia i spokojnie będzie 14,5... xTomek ale żeś czas wyczarował, masakra !! Pss. Trzeba by poszukać w necie czy to aby nie jest najszybsza na świecie niedoładowana P10 :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Kurde, czasy czerwonej i Tomka zabijają. I to na mokrym... Piękny wynik. co mówi hamownia? Może by tak jakiś filmik, jak to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 5 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Będą zdjęcia Moni i filmiki cegły poczekajcie do poniedziałku [ Dodano: Nie 05 Paź, 2008 14:14 ] Dzisiaj słoneczko świeci, dlaczego nie wczoraj? Tak bardzo mi zależało na dobrym czasie. Jeszcze sekunda i w ET i powalczymy z hondami!!! One są 400 kg lżejsze. Trzymać kciuki!!! [ Dodano: Nie 05 Paź, 2008 15:04 ] Kurde, czasy czerwonej i Tomka zabijają. I to na mokrym... Piękny wynik. co mówi hamownia? Może by tak jakiś filmik, jak to chodzi? Na wiosnę będą slicki na przód i cienizna na tył. A hamownia, jak sie czarrny sunniak zmobilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Jeszcze sekunda i w ET i powalczymy z hondami!!! One są 400 kg lżejsze. Trzymać kciuki!!! gratki :one: naprawdę niezły czas jak na mokro ale sekunde to juz bedzie ciężko urwać skrzynia VLSD z VZR, wałki z sr16VE n1, doprężające tłoki, kolektor 4-1 i bedzie niskie 13 tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Coś w tym stylu planuję na przyszły rok. Tylko, ile to będzie kosztować ? Chyba warto No i będą drogowe slicki na przód i coś cienkiego / GRE!!!... wiem! / na tył. może jeszcze pompa paliwa i regulowany rozrząd. Ewentualnie lekki kubełek na WST, bo tam można. Czekam na ostateczne wyniki, żeby zobaczyć, ile mi brakuje do czołówki :/ PMW dzięki za podpowiedzi. Coobcio-dzięki za całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarol Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 A to taki maly podarunek ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 No teraz wdać, jak nisko siedzi Zawiecha się ułozyła znowu mi za...pieprzył samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 jeździ nisko, leży na glebie:D bardziej męsko się zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 nie zgłaszałem, ale ostatnie zdjątka zrobione przez xkarola czerwonej, nadają się do kalendarza Ale już jest po zawodach. No i monia ma przepiękne zdjecia z Ryk, w tumanie z kropel wody na starcie!!! Palce lizać, niech tylko pokaze PS. porządne opony sucha nawieszchnia i spokojnie będzie 14,5... xTomek ale żeś czas wyczarował, masakra !!Ps. Trzeba by poszukać w necie czy to aby nie jest najszybsza na świecie niedoładowana P10 :one: Mistrzu, robi się, jeśli nie jest, to...będzie :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 FOTO MISTRZ ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 7 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Też to znalażłem, ale jakość.... :/ Trochę dymku poszło . Za to na streetracingu jest youtubowy fragmencik z czerwoną: http://pl.youtube.com/watch?v=_tfAUvU8glo gdzieś około 1'41'' filmiku. Wreszcie widać na filmiku waruneczki pogodowe do ścigaństwa :diabel2: Monia, obiecałaś czekamy cierpliwie Twoje zdjątka są śliczne Wlazł dobry stożek JR na fi 80/ niebieski, odchylony bezpiecznie w górę o 20 stopni i parę innych drobiazgów. To może, ale nie musi, zwiększyć moc/moment o około 7%. Więc optymistycznie by dało 204 KM i 215+ Nm. Zmierzymy po strojeniu i limiterze. No i stało się. Dobrze policzyłem Jest 205,4 KM / 214 Nm. Było jeszcze parę rekordowych wyników, co jest godne odnotowania Wyniki kolegów Nasz mistrzu zamieści niedługo. No i wykresiki. :one: :one: :one: To prezent od czerwonej dla Mimiera, Anii no i oczywiście Coobcia :!: O innych sympatykach nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 No i jest ponad dwieście kucy Na to czekaliśmy i tak się stało :diabel: Jeszcze czekamy na wykresik Ps. No to ktoś znalazł mocniejszą primę N/A w kraju?, bo jak narazie Tomek jest KING OF POLAND jeśli chodzi o ta kategorię :585: Ps2. V max powala na kolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Gratuluję wyniku! - sympatyk Ps. ... Dasz mi się przejechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 14 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Pewnie w Borsku, chyba, że się wybierasz na Sylwka do Pomorzan Mimier Ps2. V max powala na kolana Na rolkach brachu, mogę spróbować na żywo, ale w bazie kosmicznej Edwards, gdzie lądują wahadłowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Nie mam jeszcze żadnych planów. Zobaczymy. Nie wszystko ode mnie zależy. W każdym razie dziękuję i raz jeszcze gratuluję Ci Twojej Primery. Pozdrawiam - k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Na rolkach brachu, mogę spróbować na żywo, ale w bazie kosmicznej Edwards, gdzie lądują wahadłowce :D jest takie miejsce w Warszawie gdzie można zamknąć budzik... jeszcze można dopóki kamer nie ma - to trasa siekierkowska tylko trzeba wcelować tam gdzie ten lancer nie trafił :/ i zrobić to przed 2-ma hopkami na końcu :kosci: (tzn zwolnić do 170 przynajmniej) dodam że na pierwszym lewym łuku wrzucam 5-tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 MimierPs2. V max powala na kolana Na rolkach brachu, mogę spróbować na żywo, ale w bazie kosmicznej Edwards, gdzie lądują wahadłowce wiem wiem...mój blue majtek dwie paki na rolkach zapiął ...na rolkach czy nie to i tak Twój wynik jest nader ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi