Gość BESEL_ Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mitaka, witam koleżankę. a ja zamaist navi polecam CB:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitaka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dzięki :-) nawigacja też by mi się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witaj Mitaka! Z tego co pamiętam, to raczej navi nie będzie ci chodziło bo już na tym forum i na innych ludzie walczyli jak pod Studziankami, ale bez efektów. Jak poczytasz moje posty i innych użytkowników odnośnie navi fabrycznego w Muranie, to sama wyrobisz sobie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 mitaka, przed chwila na mailu koresponowalem z jednym kolega ktory do wersji USA wrzucil mapke europy na DVD i ruszylo bez problemu. Kupil na alledrogo http://www.allegro.pl/item604346814_nissan...osc_navteq.html Czyli jednak mozna... Gdzies czytalem, ze nawigacja jaka byla montowana do roku 2005 rozni sie od tej montowanej od 2006, byc moze czesc uzytkownikow ma problem wlasnie z tego powodu i mapy dla modeli 2006+ nie chodza we wczesniejszych wersjach. W modelach USA od 2009 roku (czy moze nawet od 2008) mapy sa na karcie pamieci - czyli jeszcze cos innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strażak Sam Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Bilro! Widzę że dla kobiety jesteś w stanie zrobić wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitaka Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 no prawie wszystko, bo ja tak jak pisałam wcześniej obadałam NAVTEQa. Po pierwsze mapy te średnio działają w samochodach sprowadzanych zza wielkiej wody - trzeba wskazac konkretne miejsce na mapie tym dyngsem (trojkacikiem lokalizacji) i dopiero navi poprowadzi, wpisanie adresu nie dziala zbytnio. Po drugie mapy te wpółpracują z Murańczykami z rocznika 2006 i późniejszymi. A jako, że mój z 2005go to klops. I dalej jestem w punkcie wyjścia. No ale jeśli ktoś ma samochód nieamerykański od 2006 wzwyż to Navteq bedzie działać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 mitaka, przynajmniej sie staralem ale widze ze sama znasz temat bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitaka Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 bilro, dziekuję, doceniam oczywiście :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murano LE Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Dawno mnie nie było ale już jestem:p Panowie i Panie oczywiście mam dwa pytńka :> Ustawiał ktoś z was pilota na lusterku wstecznym do otwierania bramy lub drzwi garażowych? Próbowałem na różne sposoby, jest nawet stronka w necie na której jest filmik ale coś nie robi;/ Możliwe, że inne fale nadawania są na bramy w europie niż w usa? Aha jeszcze jedno już kiedyś pytałem ale nikt mi nie odpowiedział czy w murano 2009 światła do jazdy dziennej to są te 2 małe okrągłe lampeczki obok ksenonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Możliwe, że inne fale nadawania są na bramy w europie niż w usa tu jest ta odp a na drugie pytanie nie znam odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murano LE Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dzięki wielkie, więc jedyne wyjście to kupić bramę w USA może jest ktoś kto zna odp na drugie pytanie ? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARIUSZ_M74 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam. Panowie i Panie mam pytanie jeżeli ktoś miał taki przypadek prosiłbym o rade. Nabyłem niedawno murano 2005 r wersje europejską ostatnio mam takie odczucie jak by moc lekko spadła i zaczął dziwnie burczeć podczas przyśpieszania ( jak by coś go trzymało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilro Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 MARIUSZ_M74 - sprawdz post BESEL_a pf "Nissan wzywa do serwisu". To moze byc powodem problemow z przyspieszaniem, a usterka jest banalna i latwa do usuniecia. Musialbys cos wiecej o tym napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi