Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

!!! NISSAN MURANO !!!

Gość BESEL_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Strażak Sam

Witaj Mitaka! Z tego co pamiętam, to raczej navi nie będzie ci chodziło bo już na tym forum i na innych ludzie walczyli jak pod Studziankami, ale bez efektów. Jak poczytasz moje posty i innych użytkowników odnośnie navi fabrycznego w Muranie, to sama wyrobisz sobie zdanie. :)

mitaka, przed chwila na mailu koresponowalem z jednym kolega ktory do wersji USA wrzucil mapke europy na DVD i ruszylo bez problemu. Kupil na alledrogo

http://www.allegro.pl/item604346814_nissan...osc_navteq.html

Czyli jednak mozna...

Gdzies czytalem, ze nawigacja jaka byla montowana do roku 2005 rozni sie od tej montowanej od 2006, byc moze czesc uzytkownikow ma problem wlasnie z tego powodu i mapy dla modeli 2006+ nie chodza we wczesniejszych wersjach. W modelach USA od 2009 roku (czy moze nawet od 2008) mapy sa na karcie pamieci - czyli jeszcze cos innego.

no prawie wszystko, bo ja tak jak pisałam wcześniej obadałam NAVTEQa. Po pierwsze mapy te średnio działają w samochodach sprowadzanych zza wielkiej wody - trzeba wskazac konkretne miejsce na mapie tym dyngsem (trojkacikiem lokalizacji) i dopiero navi poprowadzi, wpisanie adresu nie dziala zbytnio. Po drugie mapy te wpółpracują z Murańczykami z rocznika 2006 i późniejszymi. A jako, że mój z 2005go to klops. I dalej jestem w punkcie wyjścia.

No ale jeśli ktoś ma samochód nieamerykański od 2006 wzwyż to Navteq bedzie działać ;-)

• 1 miesiąc temu...
Gość Murano LE

Dawno mnie nie było ale już jestem:p Panowie i Panie oczywiście mam dwa pytńka :>

Ustawiał ktoś z was pilota na lusterku wstecznym do otwierania bramy lub drzwi garażowych? Próbowałem na różne sposoby, jest nawet stronka w necie na której jest filmik ale coś nie robi;/ Możliwe, że inne fale nadawania są na bramy w europie niż w usa? Aha jeszcze jedno już kiedyś pytałem ale nikt mi nie odpowiedział czy w murano 2009 światła do jazdy dziennej to są te 2 małe okrągłe lampeczki obok ksenonu?

Gość MARIUSZ_M74

Witam. Panowie i Panie mam pytanie jeżeli ktoś miał taki przypadek prosiłbym o rade. Nabyłem niedawno murano 2005 r wersje europejską ostatnio mam takie odczucie jak by moc lekko spadła i zaczął dziwnie burczeć podczas przyśpieszania ( jak by coś go trzymało)

MARIUSZ_M74 - sprawdz post BESEL_a pf "Nissan wzywa do serwisu". To moze byc powodem problemow z przyspieszaniem, a usterka jest banalna i latwa do usuniecia.

Musialbys cos wiecej o tym napisac.