xpl1337 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Projekt 86 tez pakowal jz-ta do zetki. Widzialem to na zywo. Dla mnie to pomylka pakowac r6 zamiast v6. Psuje sie caly rozklad masy. Zreszta vq35 jest za***iste a jak slysze zetke na porobionym wydechu to mnie ciarki przechodza. Nigdy nie odwalil bym takiej rzezby. sztos Edytowane 1 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duniek Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) ktos montował hak ?wiem ze na zagranicznych stronach montują ale nie dam 800zł, tymbardziej ze zadnych przyczep nie bede podpinał a potrzebuje go tylko na uchwyt do roweru i to raczej jednego max dwóch Edytowane 1 Maja 2017 przez duniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Projekt 86 tez pakowal jz-ta do zetki. Widzialem to na zywo. Dla mnie to pomylka pakowac r6 zamiast v6. Psuje sie caly rozklad masy. Zreszta vq35 jest za***iste a jak slysze zetke na porobionym wydechu to mnie ciarki przechodza. Nigdy nie odwalil bym takiej rzezby. sztos Ależ to pięknie brzmi!!! Kurde jakby mój tak brzmiał Co tam siedzi dokładnie w wydechu? Bo Momentum Y pipe to z tego co wiem jest podobny do mojego, tylko nie ma resonatorów w test pipach ... a co dalej w wydechu ? PS. Właśnie dziś obczaiłem ten Projekt 86, bo mają być pojutrze w Krakowie na Moto Park i ma być tam JDM Spot. Będę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) akurat w swojej zetce chyba nie maja jz-ta, ale robili taka jakis czas temu. Zreszta oni wszedzie to pakuja. Obczaj ich lexusa gs-a z jz-tem. A co do wydechu to nie wiem, ale jest duzo wydechow na ktrocyh robi robote. Nawet wystarczy wywalic koncowy Z opisu wynika ze ten pierwszy film to poprostu wydech z gtr-a Edytowane 1 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japanlove Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Oferta za 29 tysi dalej wisi chyba nikt nie wrócił nią do domu. https://www.olx.pl/oferta/nissan-350-z-CID5-IDlP1Ku.html#da5d5f0937 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Będzie wisieć, aż ogłoszenie zostanie ściągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Będzie wisieć, aż ogłoszenie zostanie ściągnięte Pochwal sie za ile ja wyrwales. Moze byc na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Nie kupił nie wiem o co gościowi chodzi. Auto cały czas na sprzedaż jutro ma przyjechać klient z wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 hm, no to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Nie kupił nie wiem o co gościowi chodzi. Auto cały czas na sprzedaż jutro ma przyjechać klient z wawy Nie wiem, o co Tobie chodzi? Klient z Wawy? Ok Edytowane 2 Maja 2017 przez patrick1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalamido Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Nie wiem, o co Tobie chodzi? Klient z Wawy? Ok Sugerujesz, że kupiłeś to auto, a nie kupiłeś, więc to Tobie o coś chodzi. Rozmawiałem wczoraj z właścicielem, powiedział, że auto jest nadal na sprzedaż. Właściciel otwarcie mówi przez tel, co było zrobione w aucie, więc jak ktoś chce kupić, niech dzwoni, jedzie, ogląda... Edytowane 3 Maja 2017 przez lalamido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Co za bajki opowiadasz? Nigdzie nie napisałem, że auto kupiłem. Właściciel dopiero będzie wracał do domu, więc niezbyt było możliwe, by ktokolwiek mógł obejrzeć to auto. Jestem zgadany na kontakt rano, kiedy mam wyruszyć po nie, a mieszkam dość blisko. Dostałem o aucie wszelkie informacje, które mnie interesowały. BTW auto sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Co za bajki opowiadasz? Nigdzie nie napisałem, że auto kupiłem. Właściciel dopiero będzie wracał do domu, więc niezbyt było możliwe, by ktokolwiek mógł obejrzeć to auto. Jestem zgadany na kontakt rano, kiedy mam wyruszyć po nie, a mieszkam dość blisko. Dostałem o aucie wszelkie informacje, które mnie interesowały. BTW auto sprzedane. To jak to tak, troche nie w porzadku. Chyba ze ktos od razu przelal zaliczke przed przyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Sam nie wiem, o co chodzi, miałem dzwonić i sprzedający nie odbierał, a miał być późnym popołudniem w domu i wtedy miałem przyjechać. W końcu się dodzwoniłem niedawno i odebrał, powiedział że klient już czekał pod domem i teraz pozostały tylko formalności. Trudno, będę szukał dalej. Ta nie była raczej aż tak mocno dzwoniona w ten przód, choć na zdjęciach które dostałem nie widać, co stało się zawieszeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czyli tak jak Ci mowilem. Takie okazje schodza od razu i w takim wypadku trzeba brac namiot i nocowac pod domem wlasciciela z pieniedzmi w reku. Co do dzwona to na moje dostal tez fartuch, takze mozliwe ze wspawany nowy. Najpewniej ktos ja wystawi za pare dni za +/- 35k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Myślałem, że się dogadałem, wszystko już miałem przygotowane, wliczając w to gotówkę. No mówi się trudno :/ Widziałem na olx parę sztuk, ale to już albo za daleko, by jechać i trafić na ryzyko trafienia ulepa, lub trochę wysoka cena. Widzicie coś godnego obejrzenia? ta wygląda na zmęczoną "życiem" 1. https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-bezwypadek-ID6yRnUD.html ta trochę daleko, no i wersja USA :/ 2. https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-2004-3-5-v6-super-auto-CID5-IDlUfYu.html#7db9ed2460 Edytowane 3 Maja 2017 przez patrick1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Z takim budżetem to bym nie wybrzydzał za mocno USA czy nie, znajdź coś zdrowego do drobnych poprawek, osobiście bym się zainteresował tym: https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-europa-premium-pack-brembo-lpg-CID5-IDlE5fe.html ale nie znam auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Z takim budżetem to bym nie wybrzydzał za mocno USA czy nie, znajdź coś zdrowego do drobnych poprawek, osobiście bym się zainteresował tym: https://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-europa-premium-pack-brembo-lpg-CID5-IDlE5fe.html ale nie znam auta Widac ze strasznie ulepiona, wlascicielowi sluzyla do upalania. Ja bym bral ta czerwona za 26500. Wersja base ponad 100kg lzejsza od zwyklej z dolozonym brembo i szpera. Lepiej byc nie moze http://allegro.pl/show_item.php?item=6803567817#8295b911e9 btw 320 tkm to zdecydowanie rekord. Ciekawe ile oleju bierze Edytowane 3 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Widac ze strasznie ulepiona, wlascicielowi sluzyla do upalania. Ja bym bral ta czerwona za 26500. Rozmawiamy o tym samym? Ta szara ulepiona? Po zdjęciach wygląda na proste, może gdzieś tam odcieniem się różni. Oglądałeś zdjęcia czerwonej, żadna szpara się nie zgadza... Wiadomo, że za 30k to nie będzie już dziewica, ale ta czerwona to taki typowy śmietnik do upalania, a szara wygląda na co najwyżej trochę zużytą. Jak ktoś szuka auta typowo na tor czy do driftu to czerwona jest fajna. Edytowane 3 Maja 2017 przez Batman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Daj spokoj szara miala chyba tira w d*pie a z przodu drugiego. Zobacz na szczeliny miedzy klapa bagaznika a blotnikiem. W dodatku jest wyruchana w srodku jak by miala 300tys. Nie mowie ze czerwona nie, ale jest tansza no i lzejsza. Do upalania w sam raz. A to ze jest krzywo zalozony zderzak to swiadczy tylko o umiejetnosciach tego kto to naprawial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Budżet niekoniecznie musi być wyżyłowany. Ta czerwona mnie zastanawiała, jednak trochę się jej obawiam. Raczej wolałbym coś w miarę zadbanego, jak ta co poszła :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 (edytowane) Jak auto wyglada tak tragicznie na zdjeciach to nie che wiedziec co jest na zywo. Zobacz sobie zdjecia mojej. Po nawoskowaniu wygladala jak by dopiero co z salonu wyjechala, szceliny tez sie zgadzaly a byla walona z kazdej strony Maska sie nie sugeruj bo byla podniesiona na dystansach dla lepszego chlodzenia. Edytowane 3 Maja 2017 przez xpl1337 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Akurat szara szczeliny ma spoko, drzwi mają nieco inny odcień od błotnika. Na czarnym to nigdy nic nie widać spasowania. Czerwona jest taka, że nie chciałoby mi się jechać, choć akurat blisko mam... szara budzi nadzieje nawet jak miała licznik poprawiany to fotel idzie ogarnąć w normalnej kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrick1989 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 To Ty h8r? Nie sprawdzisz mi auta, jeśli masz blisko? Ogólnie szukam czegoś na lata, upalać nie będę, tylko dbać i coś tam modzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czerwona jest akurat od forumowicza i była na grupie opisana, no i wolałbym jakbym miał tak niski budżet te czerwoną niż te ulepy, przy których wariujecie... a potem sa pytania czemu silnik zatarty albo czemu geometrii nie można zrobić, nie zastanawia was skąd tak skrajnie niska cena ? To, że jednemu na tysiąc uda się kupić w miarę sztukę za 30+ to nie znaczy, że każdemu wyjdzie, PS Ja dziś Swoją bym gonił za 50+ patrząc na to co w niej zrobiłem i w jakim jest stanie, także na ZIMNO z budżetem o połowę mniejszym niż przeciętna Zetka z Niemiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi