Gość darood Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Lecz doktor lecz a potem pokaż im co Primerka potrafi 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 DZiśejsze zakupki które wyniosły mnie dokadlnei 128zł - nie oszczędzałem i wziolem to co sprawdzone i niezawodne Ps. coś mi sięwydaje że moge meić klopoty z wybiciem starego sworznia z dolnego wachacza :? no mam niby mlotek 1kg - okaże się czy to wystarczy :wink: PODZIEKOWANIA DLA KOGUTA który to załatwił mi dobry upust na części oraz dostawę do domu. Bardzo mi miło zę tyle osób się angarzuje i mi tak bardzo pomaga w upożądkowaniu tego co tak nabałaganiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Heh.Ja dokladnie tych samych firm kuilem takze sworzen, oslone przegubu i lacznik stabilizatora.Widze ze zle nie kupilem. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 JA pitole ale sie namachałęm zeby wybić i wymienić sworznie na wachaczu dolnym. Ale udało się, teraz odpoczywam i leniwiąc się w szkole na lekcjach :wink: Powrót do pracy o 18:00, nie spoczne puki koło nie znajdzie sie na swoim miejscu. Młot 1kg poszedł ostro w ruch, a oto efekt końcowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Po powrocie ze szkoły za bardzo się nie napracowałem - nie moglem zlorzyć do konca zawieszenia bo okazało się ze skrzywyeniu uległ także wachacz górny - cholera jasna no !! A oto zdjęcia po dzisejszej niespalna godzinnej robocie: Wachacz dolny siedzi na miejscu, zmieniony uszczlniacz półosi w skrzyni, przegób oczyszczony i zlorzony wraz z nową osłoną wsadzony na miejsce, końcówka maglownicy od Dożdżo także siedzi tu gdzie trzeba. A to przyczyna tego dlaczego moja Prima nie stoi dziś na 4 kołąch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2005 A to zdjęcie przedstawia prezent od Dżodżo - w nagrodę obiecałem mu przejarzdzke moja TurboKrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kolejny raz podziękowania dla Koguta za wywojowanie pięknego rabatu na wachacz góny. Dla porówannia wachacz który ucierpiał i wachacz nowy - oczywiście 555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kuba, bedziesz nysa na lotnisku w piatek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kurczaki nie da rady musze transport skombinować Jeszcze została chlodnica i coś w miejsce IC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darood Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Coobcio - co to za firma 555? Czytałem, że polecasz części tej firmy. Może zdradzisz, gdzie się można w nie zaopatrzeć na terenie Warszawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacus Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Coobcio - co to za firma 555? Czytałem, że polecasz części tej firmy. Może zdradzisz, gdzie się można w nie zaopatrzeć na terenie Warszawy??? W czesci tej firmy mozesz zaopatrzec sie w JapanCarsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 dokadlnei czesc są dostepne miedyz innymi w JC. Jakość wzorowa, nawet na opakowaniu jest napsaine HIGHEST QUALITY. Zresztą to jest wytwarzane oraz malwaone w JAPAN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 555 - to nie jest ta firma co przypadkiem spopnsoruje ekipę subaru w rajdowych mistrzostwach swiata :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Coobcio - ten czlowiek jest niesamowity Chcialbym miec jego dar naprawczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 555 - to nie jest ta firma co przypadkiem spopnsoruje ekipę subaru w rajdowych mistrzostwach swiata :?: Tak dokłądnie to jest ta firma PS. wczoraj złorzyłęm caly zawias do kupy z kolegą blacharzem pomeirzyliśmy wszytko i jestem w szoku ! ! ! Zawieszenie jest w stanie nie ruszonym i spelnia normy dla auta prosto z fabryki czyli lepiej jak przed stluczką bo przed stluczką mialem cofnięty Lewy przedni wacahcz o 7,2mm a teraz niecale 2mm które skorygowałem na śrobach mocujących dolny wachacz wiec JEST SUPER JEST SUPER ! ! ! Kocham moją PRIME Narazie sobei odpuszczam zwiększanie mocy, jak juz wyajde z garage - zeby to uczynic musze tylko wsadzic chldonice ktora zreanimoawlem w domu no i kupićniestety drugi Intercooler, po dokonczeniu zabiegów kosmetycznych udam sie na hamowanie i drobne strojonko... 200 koni to granica która w danej chwili powinna mnie zadowolić. Po tym wszystkim rusze w ślady DZODZO i usune te cholerne kolektory siły hamowania i rozejrze sie za przednimi zaciskami z primery P11 GT, lub 200SX S13 po 92 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Coobcio mam pytanko do Ciebie.Moglbys walnac jaki kolwiek tunning do mojego biedaka?Oczywiscie zaplace,nie mam zielonego pojecia o tuningu itd.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak wróće ze szkoły do domu to porozmawaimy na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kazek Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Jak wróće ze szkoły do domu to porozmawaimy na GG Kuba silniki 1.6 w p10 rózniął sie mocą jedne mają 90 a drugie 102km. Jakmozna odzyskać te 12km próczEGR,katem i dolotem :?: Gdzie tkwi jakas blokada albo cóś takiego :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 No chłopaki nie róbcie OT z tego tematu... Jak macie jakieś pytania to walcie na PW albo na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Dobra więc tak: - Maske z deka wyprostowalem skacząć po niej - to lekkie skrzywienie po prawej stronie naprostowałem linka holowniczą i samochodem taty - Skoda Octavia hehe... (jest OKEY) - po prostowaniu moglem zamontować chłodnica - też jest okey - jutro ma do mnie przyjść intercooler od IVECO Teraz tylko wymienie sobie uszczlniacz z prawej strony w skrzyni beigów i zaleje wyczynowy olej CASTROL 75W140 bo niestety podczas wyskoczenia przeguby wylalo sie go troche nad czym bardzo boleje - Litr kosztuje ponad 60zł o ja beidny w tym tyg chyba nie wyjade z Garage :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Intercooler już jest, niestety ma nieco wiekszej srednicy mocowanie ze strony tloczącej i musze zasowac na plac III krzyrzy po takowe... Od 11:00 siedze w garage i już wszytko poskladalem, silnik odpalony (narazie bec IC), w miedzy czasie neico przerobiłem dolot do turbiny i przenioslem akumulator w inne miejsca oraz zbiorniczek na plyn wyrówawczy - ale teraz to jest luz bluz pod maską i co najwarznijsza skrócilem uklad ssacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ic już zamontowany, na krótszym dolocie wydaje mi sie jakby silnik wkręcał sie szybciej Na jutro zostawiłem sobie - zakup i dolanie oleju do skrzyni biegów, odpoweitrzenie ukaldu hamulcowego do tego jeszcze pozbęde się tych wstrętnych kolektorów sily hamowania... A bym zapomniał oczywiście pojade ustawić zbierznoć bo narazie ustawilem tak na oko, a w wolnej chwili poprawie doprowadzenie oleju do turbiny- zamontuje wspanialy przewod w metalowym oplocie ktory dostalem od bliskiego kolegim dzięki temu obejdzie się bez takiem wielkiej dziury w mase no i o wiele poprawi sie image pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 No fotki zamieszczam Wiec tak po calym dniu uporzadkowalem ten burdel pod maska oraz wywalipem tego bay pasa ktory tylko redukowal mi doladowaie, wyszlko to tak: Przyjrząc sie z bliska mozna zaowarzyc ze innaczej stoi akumulator oraz supelnie gdize indziej znajduje sie zbiorniczek wyrownawczy od chlodznicy oraz skrucony zostal dolot do turbiny A tutaj mamy to miejsce ktore udalo mi sie zdecydowanie naciagnac za pomoca linki holowniczej oraz taty Skody w wersji traktor 130koni+ Aha no a tak to wyglada w calosci na nowym IC - jeszcze bez mocowac ale to jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kuba nie wkladasz stozka w nadkole?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi