Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Przy Turbo nie ma sensu... Powinna być najkrótsza droga do turbiny ona i tak sobie dopompuje to nie N/A 8) a tak poza tym mam duzy intercooler który dużp morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ale widzę, że młoteczek to Cię w rączki parzy :wink: - podłużnicy i pasa przedniego to się nie chciało podklepać, choć tak dla picu- żeby reflektor pasił i wzmocnienie zderzaka pasiło. :wink: Nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że turbinkę masz większą :-k . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Turbinka nie jest taka mała Ps. przedni pas pod zderzak jest przezemnie poszukiwany włąsnie, troszke to i owo podklpalem, maska sie zamyka, reszty dokona znajomy mojego taty dobry blacharz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Szukasz wzmocnienia zderzaka- dzwoniłeś do Janek? Ja kupowałem na takim szrocie na przeciwko MC Donalda. Niestety nie mam nr tel. do nich. Twojego nie da się choćby trochę podleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 moj jest rozerwany i zawninety, nie dalo sie z nim nic zrobić ale wycyganilem drogi nieco mneij pozwijany i nie rozciety, jutro co tam mlotkiem pokelpie... Ps. dasz mi adres do tych Janek - jak to ulica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Opiszę Ci na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 http://www.trader.pl/details,133,24320N-REFLEKTORNISSAN.asp http://www.trader.pl/details,133,24320N-ZDERZAKNISSAN.asp http://www.trader.pl/details,133,24320N-WZ...NIEZDERZAKA.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 NO juz jedna strona zrobiona, jest blotnik którego na kopach i z gumowego mlotka potraktowalem oraz gdzie niegdzie kombinerkami, a w tej chwili odebralem blotnik prawy w stanei nienagannym. Po szkole montuje drogi bok i pstrykam Fotki Na domiar złego padla mi trubina, wirnik tłoczący nie wiem dla czego ulegl uszkodzeniu, pradopodobnie ze starości albo coś musiało wskoczyć do dolotu ale co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 NO juz samochodzik jest prawie calutki, brakuje rejestracji i pasów bezpeiczenstwa - jutro znajdą sie na miejscu, dalej pozostaje tylko ustawić zbierzność io moża lecieć się ścigać do tego hamulce poprawione z tyłu oraz innaczej zamocowany Intercooler. Tak to narazie wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ale jaja no zatkało minie normalnie. Włąsnie wrociłęm ze zbeirzności i zaoszczedziłem 30zł, zapłaciłem tylko za sprawdzenie jej. Zbierzność jest idealna - tak jakby to auto nigdy nie było bite haha a przed tym całym karambolem lewe przednio kolo było 5mm cofniete do tyłu teraz jest idealnei nie ma odchylanie nawet 0,1mm (bo tyle mierzy maszyna) HURRA Nysa stoi na kołach tylko turbo i można smigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ale jaja no zatkało minie normalnie. Włąsnie wrociłęm ze zbeirzności i zaoszczedziłem 30zł, zapłaciłem tylko za sprawdzenie jej. Zbierzność jest idealna - tak jakby to auto nigdy nie było bite haha a przed tym całym karambolem lewe przednio kolo było 5mm cofniete do tyłu teraz jest idealnei nie ma odchylanie nawet 0,1mm (bo tyle mierzy maszyna) HURRA Nysa stoi na kołach tylko turbo i można smigać, dodam tylko że wszytkie parametry i kąty mieszczą się w normach dla auta fabrycznie nowego - to się nazywa mieć szczęście Dziekuje wam wszytkim za pomoc - bardzo mnie wspieraliście duchowo a także pomogliście materjalnie - Boże niech będą dzięki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 NIE POWIEM- "A NIE MÓWIŁEM W KTÓRYMŚ POŚCIE" Przyglądałeś się gdzie jest mocowany cały zawias? - Jaki to musiał by być dzwon żeby zgnieść ok. 60 cm. blachy w profilu a po drodze jest jeszcze silnik! Co innego gdyby to było uderzenie boczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Coobcio, pełen uznania dla Twojego Prima autorytetu bardzo prosze powiedz czy w mojej P10 2.0 benz. monowrtrysk potrzeba emulator sondy podobno jest minilambda ale nie wiem gdzie jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 zadałeś to pytanie nie w tym miejscu... Ja generalnie montują SMT6 czy inne świnki obcinam przewody od sondy w cholerę bo lubię czystki i jak nic mi nie zakłuca pracy motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi