Gość auto-moto Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 A czy będą pasować do Sunny 3D na tył? 633115/633116 to lejówki na przód. Masz ABS w swoim SUNNY czy nie bo na tył są 2 rodzaje (dla pojazdów z ABS i bez ABS). Jeżeli bez ABS to na tył: PRAWY -> http://www.auto-moto.sklep.pl/index.php?pr...mp;prod_id=3608 LEWY -> http://www.auto-moto.sklep.pl/index.php?pr...mp;prod_id=3609 Jeżeli masz ABS to te: PRAWY -> http://www.auto-moto.sklep.pl/index.php?pr...mp;prod_id=2276 LEWY -> http://www.auto-moto.sklep.pl/index.php?pr...mp;prod_id=2277 NISSAN SUNNY N14 3D 1.4 16V LX Do tego szukasz amorków ma się rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 A ja szukam taniego sklepu z amorami Koni sport może ktoś mi coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jeżeli bez ABS to na tył:PRAWY -> http://www.auto-moto.skle...ct&prod_id=3608 LEWY -> http://www.auto-moto.skle...ct&prod_id=3609 Cytat: NISSAN SUNNY N14 3D 1.4 16V LX Do tego szukasz amorków ma się rozumieć? Tak do tego modelu i mam bez ABSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 _Pablo_, i wszystko jasne A TERAZ SKLEP AUTO-MOTO W DNIACH OD 24.09-30.09 PROPONUJE WSZYSTKIM ALLEGROWICZOM WIELKĄ PROMOCJĘ NA AMORTYZATORY KAYABA DO WSZYSTKICH MAREK.CENY SPRZEDAŻY = CENOM PRODUCENTÓW+MINIMALNA MARZA.PROMOCJA DOTYCZY AMORTYZATORÓW DO WSZYSTKICH MAREK SAMOCHODÓW.JEŻELI JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY ZAPRASZAM DO OBEJRZENIA KATALOGU >>> KAYABA <<< Link do pobrania -> http://www.samochodoweforum.pl/load.php?id=11 TYLKO TEN JEDEN TYDZIEN I TYLKO JEDNA TAKA PROMOCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A co Cię interesuje ?Ceny podaję na forum INDEKS <=> CENA Przeciesz napisałem co :one: W obu są linki katalogu kayaby a gdzie cennik :?: ogólnie to miałem już kayaby Exel-gas i szybko je wykończyłem potrzebuje coś sztywniejszego i mocnego na tył bo ciągam przyczepkę o masie 1.5t i jeszcze dłużej jak rok mi żadne niewytrzymały wytłusiciłem ci co konkretnie masz jakąś propozycje :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a gdzie cennik A co Cię interesuje ?Ceny podaję na forum INDEKS <=> CENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 troche zamieszałem ale co tam O widziałem że Coopcio znalazł coś dla mnie AGX 741055 sprawdzaj cena i do mnie na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 troche zamieszałem ale co tam O widziałem że Coopcio znalazł coś dla mnie AGX 741055 sprawdzaj cena i do mnie na tył AGX 741055 -> 250 zł za sztukę i są na stanie magazynowym (ostatnie 2 sztuki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raflo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mnie by interesowały tylnie amorki do 100 nx 1,6 92' bez ABS. normalnie to w granicach do 300 chyba chodzą. Nie ukrywam ze troche to duzo Ale od dziś trwa promocja wiec licze na miłe zaskoczenie pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mnie by interesowały tylnie amorki do 100 nx 1,6 92' bez ABS.normalnie to w granicach do 300 chyba chodzą. Nie ukrywam ze troche to duzo Ale od dziś trwa promocja wiec licze na miłe zaskoczenie pozdro! Tył KAYABA: Olejowo-gazowe: Lewy 334046 -> 220 zł Prawy 334045 -> 220 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nie znalazłem odpowiedzi dlatego piszę. Jakie amory na przód i tył do N15 produkowanej do 08.1997. W sklepach internetowych podkreślają, że np. KAYABY są dla serii po tej dacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nie znalazłem odpowiedzi dlatego piszę. Jakie amory na przód i tył do N15 produkowanej do 08.1997. W sklepach internetowych podkreślają, że np. KAYABY są dla serii po tej dacie. Przednie KAYABA EXCEL-G (olejowo-gazowe): Lewy przód -> symbol 333193 Prawy przód -> symbol 333192 Tylne KAYABA EXCEL-G (olejowo-gazowe): Prawy i lewy są takie same: 341186 symbol Jak jesteś na kupnie to zobacz tutaj -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=34044 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Dzięki debeściak, czy ma sens wymieniać tylko jeden amorek? Bo mi się kończy przedni lewy i nie wiem, poradźcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 czyli 2 czy od razu trzeba 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Bombel, dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 czy ma sens wymieniać tylko jeden amorek? Bo mi się kończy przedni lewy i nie wiem, poradźcie. Możesz wymienić jeden ale tak jak pisał Bombel, nie otrzymasz karty gwarancyjnej...Nawet,jakbyś poszedł na ryzyko to ten nowy złożony będzie szybciej podlegał Eksploatacji a i jazda będzie inna.Dlaczego?Bo stary amor jest już napewno w jakimś stopniu zużyty a ten 2 będzie nowy.Lepiej nie kombinować i założyć 2 od razu.Co do amorków jeszcze.Najważniejsze,żeby amorki o takich samych właściwościach (olejowe,gazowe) były założone na 1 osi.Ja np z przodu mam gazowe a z tyłu olejówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 auto-moto, Łokej, coś mi stuka przy lewym amorku i muszę się upewnić czy jest do wymiany, byłem na stacji diagnostycznej i niczego nie znaleźli, więc w 90% to amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monsanto Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Witam Przymierzam się do wymiany amorków w mojej k11 (przejechane 210 tys.). Zastanawiam się co jeszcze trzeba wymienić lub sprawdzić przy tej wymianie. Słyszałem że dobrze jest wymienić również łożyska kolumny McPhersona. Co wy o tym sądzicie znawcy tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marud Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 auto-moto masz możliwość załatwienia amorów TOKICO na tył do N14 3D ?? Podobno to pierwszy montaż w Nissanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 auto-moto masz możliwość załatwienia amorów TOKICO na tył do N14 3D ?? Podobno to pierwszy montaż w Nissanie. Oczywiście tylko napisz więcej danych odnośnie auta.Rok produkcji,pojemność.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tombolot Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Mi ostatnio zaczął stukac tylny lewy amorek, przy najmniejszych dołkach, albo delikatnym naciśnieciu tyłu wyraźnie w górnej części kolumny słyszę puknięcia. Mam wrażenie że to górne mocowanie (łozysko?) amortyzatora tylnego - czy mogę wymienić tylko jedno, czy to też trzeba wymieniać parami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry_z_Tybetu Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Alma N16 rocznik 2000, komplet przod jaka cena ? Cos dobrego mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam, a ile amorki do Sunny GTI N14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Alma N16 rocznik 2000, komplet przod jaka cena ? Cos dobrego mnie interesuje Kayaba przód 260 szt 520 komplet edit: kolega poniżej ma racje co do poprawnej nazwy, nie miałem przed oczami opakowania stąd ta literówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Alma N16 rocznik 2000, komplet przod jaka cena ? Cos dobrego mnie interesuje Keyab przód 260 szt 520 komplet Nie Keyab TYLKO KAYABA Pytanie: autko ma datę produkcji przed 07.2000r czy po 08.2000bo w amorkach na przednią oś jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi