Gość xsiu Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kupilem niedawno Sunny 91' sedan i mam problem z zawieszeniem. Otorz tyl auta kuper auta siedzi mi nizej, jest paro cm roznica wszczelinie miedzy opona a blotnikiem. Bylem na diagnostyce przed kupnem i powiedziano mi ze zawiecha jest ok. Prosze o opinie ( Przesle fotki jak bede mial dostep co cyfrowki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siara25 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 mam pytanie odnosnie amortyzatorow do primerki P10 2.0 benz z 93 roku.czy pasuja rowniez amorki na tył od innych wersji silnikowych?np od 1.6 lub 2.0 diesel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie pasują. Do 1.6 i 2.0D są takie same, ale w 2.0 benz są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 mam pytanko mam założone identyczne sportowe amorki jak te na zdjęciu zapożyczonym z allegro (do tego czerwone sprężyny)...czy wiecie co to są za amorki?...z chęcią bym się dowiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam,chciałbym się Was poradzić jakiej firmy wybrać amortyzatory (tylne) do almery tino 2.2 rok 2001. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loopezik Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Hej, witam forumowiczów. Do wymiany mam amorki w primerze p11 '99 przód. Poczytałem, i muszę wybrać coś pomiędzy bilstein B4 a kayaba. Co polecacie? Wolę bezpieczną jazdę od komfortowej. Olejowe, czy olejowo - gazowe (patrz "trwałość") Z góry dzięki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backyardbandit Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Wolę bezpieczną jazdę od komfortowej.Olejowe, czy olejowo - gazowe olejowe=zazwyczaj najtańsze i najgorsze właściwości jezdne olejowo-gazowe = dużo lepsze od w/w, cena zakupu wyższa gazowe=najlepsze właściwości jezdne i najdroższe jeśli stawiasz na bezpieczeństwo to polecam te ostatnie, na olejowe nawet bym nie spoglądał :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Może któryś z klubowiczów orientuje się w jakim sklepie można, po w miarę przystępnej cenie, kupić amortyzatory Sachs do Micry K10 z 1991r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 po w miarę przystępnej cenie, kupić amortyzatory Sachs do Micry K10 z 1991r? Kliknij do mnie na gg pomiędzy 9-18 jak będę w pracy -> www.auto-moto.na.allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Co sądzicieo KYB produkowanych w Czechach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 KYB szły na pierwszy rzut do Nissanów (kiedyś, nie wiem jak teraz). Nie wiem czy akurat miejsce produkcji ma jakieś znaczenie. Ja czekam na KYB AGX'y :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Mówią, żę te z Chin są do niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Mówią, żę te z Chin są do niczego . tez tak słychołem zreszta prawie wszystko z chin jest do niczego, ale tanie :036: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skażony Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mam pytanie co możecie mi powiedzieć na temat amorków firmy ALCO ? (ponoć sprawują się dobrze) i jest na nie 2 lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość leszeq Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam kolegów. Poszukuje wiedzy na temat: 1.wymiana lozysk przednich do tino´00 2.2Di V10 gdzie moglbym kupic kompletne zestawy naprawcze (znalazlem na allegro do tino´00 V10 ale z silnikiem 2.0 beda pasowaly???)czy we wlasnym zakresie mozna wykonac wymiane?? 2.amorki na tyl. wiem ze chce kupic gazy KYB ,znam tez nr. katalogowy,ale czy cena 720zl za kompl. nie jest cena wygórowana?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ja płaciłem 830pln, wiec chyba cena ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siakus Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam. Chciałbym wymienić wszystkie cztery amorki i przy okazji posadzić o parę cm na glebę swojego Nissana.. Słyszałem dużo dobrych rzeczy o firmie Tokico.. Zależy mi na dobrym sportowym zawieszeniu jak na nasze drogi. Jak myślicie co najlepiej się spisze i w jakie amory i jakie sprężyny warto zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macioman Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Amortyzatory NK, to bardzo dobry wybór, to znany producent, w przypadku wielu aut, jest producentem na pierwszy montaż układów zawieszenia... KYB i Monroe to nie jedyne dobre pozycje w polskich ofertach dystrybutorów części zamiennych, jest wielu producentów amorów, którzy nie odiegają od nich jakością, a czasem nawet ich przewyższają... gdyby ktoś szukał dobrych, markowych części, zapraszam na naszą platformę http://www.iparts.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_P88 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam, Pisałem w dziale almera, ale tam chyba nikt nie zagląda więc napiszę i tu. Muszę wymienić amortyzatory tylne w mojej almerze (n15 1997r) i zastanawiam się nad amortyzatorami Kayaba a Magnum. Cena Kayaby 180zł/szt Magnum 125zł/szt. Nie ukrywam że wolałbym te tańsze tylko nie wiem jak z ich trwałością...czy ktoś może ma u siebie amortyzatory Magnum? Jak tak to jak się sprawują. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam, Pisałem w dziale almera, ale tam chyba nikt nie zagląda więc napiszę i tu. Muszę wymienić amortyzatory tylne w mojej almerze (n15 1997r) i zastanawiam się nad amortyzatorami Kayaba a Magnum. Cena Kayaby 180zł/szt Magnum 125zł/szt. Nie ukrywam że wolałbym te tańsze tylko nie wiem jak z ich trwałością...czy ktoś może ma u siebie amortyzatory Magnum? Jak tak to jak się sprawują. pozdro I co wkońcu założyłeś? KAYABA czy MAGNUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 (edytowane) . Edytowane 9 Listopada 2009 przez Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_P88 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 I co wkońcu założyłeś? KAYABA czy MAGNUM KYB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B 52 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Co polecicie do Maximy A32. Mam kayaby i czuje dyskomfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADI-84 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 witam czy kos wie gdzie moge kupić sportowe amorki do primerki p10? szukam już ich kilka dni na necie i nie potrafie znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilp87 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam czy przednie amortyzatory z primery p11 2.0 130km pasują do almery gti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi