eszi Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 PMW - widzę cie na rolkach w piątek, zoabczmy co nowy wydech zmienił bardzo chętnie ale mineralna jest mi kompletnie nie po drodze... zazwyczaj nie przekraczam wisły... jak bede miał chwilę to do kreatora wjade z partyzanta Miałem ci Kuba pisać że on hamuje sie w kreatorze, ale forum szwankuje. Obstawiam 165 KM+ u Kuby mod rozrządu i moment zamkniesz na 200 Nm Ja postaram się być jak najwcześniej, bo trzeba ecumastera pożądnie ogarnąć Miałem nic nie mówić, ale szykuje przepływke bezzwężkową 3" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 bardzo chętnie ale mineralna jest mi kompletnie nie po drodze... zazwyczaj nie przekraczam wisły... jak bede miał chwilę to do kreatora wjade z partyzanta Bez sensu jego wyniki są mało wiarygodne i ostro zawyżają - lepiej się hamować tu gdzie wsyzscy, no i nie marudź wszystkim nie po drodze jest mineralna ESI nie odwalaj nic z przepływką jak jest jest bardzo dobrze nie masz P10 by się w to zabawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ESI nie odwalaj nic z przepływką jak jest jest bardzo dobrze nie masz P10 by się w to zabawiać... jeszcze sie nie zabrałem za robotę , ale ok zostawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Na Mineralna to mam ze 30km :/ ale warto jechac na taki spot, ostatnio chyba ze 3h stalem tam :one: postaram sie urwac z pracy i byc jaknajwczesniej, Kuba bierz laptopa :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Kuba bierz laptopa Na te okazje już od dwuch dni go ładuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Kuba bierz laptopa Na te okazje już od dwuch dni go ładuję No może weś ze sobą ładowarkę, bo trochę strojenia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Archie Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam. Sa jeszcze wolne miejsca w piatek ok 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 jasne że są, wpadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziaslo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A ja moge wpasc z swoim standartowym emerytem !? Sprawdzic go przed modem u coobcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zeby niebylo - niech przyjezdza kazdy kto chce i czym chce im Nas wiecej tym razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zeby niebylo - niech przyjezdza kazdy kto chce i czym chce im Nas wiecej tym razniej może podjadę z bratem sprawdzić co dało rozluźnienie wydechu w e36 ;-) cena jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zeby niebylo - niech przyjezdza kazdy kto chce i czym chce im Nas wiecej tym razniej może podjadę z bratem sprawdzić co dało rozluźnienie wydechu w e36 ;-) cena jak zwykle? Wpadaj, ja chyba znam tą e-36, czarna coupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wpadaj, ja chyba znam tą e-36, czarna coupe? coupeta już shamowana - 3 HP ponad serię - teraz pora na Compacta ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Wpadaj, ja chyba znam tą e-36, czarna coupe? coupeta już shamowana - 3 HP ponad serię - teraz pora na Compacta ;-) A co ma pod maska? Mam nadzieje że to v6, by sobie lipy nie narobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Na piątek pewnie nie dam rady podjechać. Ale jak wpadnę sam w następnym tygodniu to cena hamowni pewnie będzie mniej promocyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Na piątek pewnie nie dam rady podjechać. Ale jak wpadnę sam w następnym tygodniu to cena hamowni pewnie będzie mniej promocyjna? nie sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mam nadzieje że to v6, by sobie lipy nie narobiła. V6 w bmw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 A co ma pod maska? Mam nadzieje że to v6, by sobie lipy nie narobiła. r4... to co w coupecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Mam nadzieje że to v6, by sobie lipy nie narobiła. V6 w bmw? no 6-cylindrów, jak zły skrót to mnie popraw [ Dodano: Nie 11 Sty, 2009 23:40 ] A co ma pod maska? Mam nadzieje że to v6, by sobie lipy nie narobiła. r4... to co w coupecie jak 1.8 is to objeżdża seryjną p10 gt, oby nie 1.8 i 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 1.8 is niby to jakieś 1.8ti ale to chyba to samo co is Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 1.8 is niby to jakieś 1.8ti ale to chyba to samo co is tak właśnie, jak Kuba nie zneguje to dawaj go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ja tez sie postaram wpasc. Chce zrobic pomiar na tej hamowni przed montazem nowego kolektora Wpadaj im nas więcej tym lepiej, ciekawiej. Panowie ale polecam ubrać kalesony i grube wełniane golfy, jak ktoś planuje pobyć dłużej, pi....dzi tam niemiłosiernie, a... i termosy z ciepłym towarem Panowie proponuje wstępnie podać godziny o której kto będzie, trzeba Kubie ułatwić robotę(ma trochę grzebania), unikniemy niepotrzebnych nieporozumień i każdy będzie zadowolony, a i miejsca będzie więcej bo w błocie nie każdemu się uśmiecha stać Ja będe na 15-tą(+-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 niestety, nie uda mi się z braciakiem raczej dotrzeć :029: sorry za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 i ja wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Trochę się boję, że będzie gorzej, ale za to Coobcio wałkami pokręci. No i całkiem nowe wałeczki z SR16VE zamówione na nastepny raz. Bedzie się działo, ....albo i nie p.s. podpisu nie zmieniam, nawet jak będzie gorzej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi