Gość maciejwra Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja jestem ok 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 I ja pewno z Bodkiem podjadę pokibicować. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 No no. Ja to jadę kibicować czarnej Almerze :!: Kto wie, może najmocniejsza alma GA16 w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 wujek trzcina autonogami się pojawi bo z roboty mam 10 minut na piechtę timing: 16... 16:30 Coobster bądź na komórce PLEASE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 hehe oj będzie się działo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Specjalnie na tę okazje biorę cyfrówkę i kartę 2 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Kurde dzisiaj chyba nie usnę tyle ciekawych wrażeń się na jutro zapowiada trzeba jakieś wewnętrzne zaklady robić o kase Np. Roki 161 ponad czy poniżej Shopen 165 ponad czy poniżej Niebieska P10 GT 190 ponad czy ponizej Kelvina P10 GT z Turbo 250 ponad czy poniżej i tak samo na Nm Esi 195Nm ponad czy ponizej itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Kurde dzisiaj chyba nie usnę tyle ciekawych wrażeń się na jutro zapowiada trzeba jakieś wewnętrzne zaklady robić o kase Np. Roki 161 ponad czy poniżej Shopen 165 ponad czy poniżej Niebieska P10 GT 190 ponad czy ponizej Kelvina P10 GT z Turbo 250 ponad czy poniżej i tak samo na Nm Eszi 195Nm ponad czy ponizej itd... Ziomuś ja to nawet termos kawy biorę, trza sie ciepło ubrać bo tam piździ niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Potwierdzam swoja obecnosc: 16:30 @ Mineralna. Jesli ktos wczesniej (o 16:15) bedzie przejezdzal Aleja Krakowska na wysokosci skrzyzowania z Cyrprysowa, chetnie bym sie zabral. Telefon: patrz stopka msnm. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Archie Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Potwierdzam przybycie, bede kolo 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no bardzo ładnie słyszałem że u ROKIEGO 165/206 nm :one: ale i tak hondy nas pojadą CTR Kermita UKŁAD DOLOTOWY: CAI K&N TYPHOON UKŁAD WYDECHOWY: Kolektor i wydech Buddy Club ProSpec ELEKTRONIKA: Hondata K100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ale jestem za***iscie zadowolny tyle Nm i tyle KM szok, plan wykonany, do poprawki zostaje dolot coby taki pokrzywiony nie byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no było ładnie trza przyznać większość zadowolona, dawać te wykresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no było ładnie trza przyznać większość zadowolona, dawać te wykresy moj pen ma Kuba takze beda wszystkie wykresy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ja średnio zadowolony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no pomimo że tam coś regulator nie halo to czyste 28 kuca w modach to jest coś o 1/3 moc podniesiona jak by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ROKI, gratuluję :one: Konsekwencja w działaniu daje rezultaty Pozdro. p.s. Coobcio przegonił czerwoną z hamowni , co by se najpierw te wałki wymieniła i dopiero :zly: junioorowa miała chyba 194/204 i momentu czerwonej nie pobiła, chociaż na tej hamowni czerwona miała mniej kucy 191/215 - dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 wracaliśmy z Bodkiem samochód padł......albo nie było już benzyny, a pod maską rura odłączyła się od przepustnicy <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ROKI, gratuluję :one: Konsekwencja w działaniu daje rezultaty Pozdro.p.s. Coobcio przegonił czerwoną z hamowni , co by se najpierw te wałki wymieniła i dopiero :zly: A dziekuje jak juz czerwona bedzie miala nowe walki to ja powinienem ogarnac dolot, takze pewnie za miesiac znowu bedzie okazja pomierzyc wozy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 I ja sie swoja Honda załapałem. Ogolnie zadowolonym jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 maciejwra, Ciekawe czy to wallbro zdechło - w sumie powinno jak dajesz wóz do strojenia z taką małą ilością paliwa Ps. przy gazie w podłodze brakuje do cholery paliwa aż dziwnie dużo - może masy popraw przy ECU no i trzeba obadać czy pompa nie umarła... ROKI, stary wreszcie jakieś Męskie wyniki 162KM złamane i to z zapasem a co do PENA i wykresów to zatrzasnąłem je w swojej primerze w garazu z kluczykami - jutro rano kolega mi go otwaorzy bo ma moje klucze w zapasie xtomek, no kręcenie coś by dało ale jak mamy zmieniać wałki to nie ma co płacić dwa razy za hamkę... Tak w skócie i to co zapamietałem: *Maciejewa 118KM i 145Nm *Juniora VE co dolot nowy zrobilem 193KM - przybyło 10KM *Roki po nowym kolekotrze i dostrojeniu przybylo z 8KM i 13Nm :D *ESZI - wreszcie pozbyliśmy się tego dołka w momnecie no i 144KM i 199Nm - przybyło 6Nm i mocno mocno dół się poprawiło *Shopen wrzuciliśmy stożka zamiast seryjnej puszki, do tego przeplywka przerobiona na Fi50mm i 165KM i 195Nm przybyło 6KM i 5Nm reszty nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Coobcio załapał sie tam moze moj wykresik? Czarny Civci :one: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 A i jeszcze zapomniałem o tej prawie seryjnej Almerce GTi co wypluła 161KM i 180Nm a co do Civica to niestety tylko nissany mam a no i Kelvina Tworoga P10 z Turbo na 0,6 bara spadającym na 0,4 ---> 206KM i 318Nm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nie hamowałem, ale zalałem po raz kolejny 100-kę Shella V-racinga, prawie na pusty bak. Polecam na kolejne hamowanka. Czuje się pod nogą i małpa ciszej mruczy. Nawet temperaturka podskoczyła. Moje VE ma stanowczo za niską temperaturę, pomimo wymiany termostatu. A jak było zimno, to miałem prawie mróz w środku. :028: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 *ESZI - wreszcie pozbyliśmy się tego dołka w momnecie no i 144KM i 199Nm - przybyło 6Nm i mocno mocno dół się poprawił Cooba 144KM i 197Nm(chyba że mamy inne wykresy?) jak na SR20De w Nm wynik zaj...ty. Przyznaje jednak, mógł w jakimś stopniu mieć na moment wpływ mój dzisiejszy mod, który jest do małej poprawki, liczyłem na 199 Nm, ale albo/lub się przeliczyłem :/, albo/lub nie dopieściłeś mego auta tak jak innych trzeba tą lambdę w cholerę odłączyć a i z zapłonu wykrzesać co się da), trochę wszystko było dzisiaj na odp...l,ale sporo mojej winy bo nie dopilnowałem, wiem że jakiś rezerwy jeszcze drzemią w tym co mam Ale i tak się ciesze bo można było się spotkać, porywalizować i pogadać a to właśnie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi