Gość PMW Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 144KM i 197Nm to na gazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 144KM i 197Nm to na gazie? Nie na metanolu , zobacz se mój moment w prezentacji i nie mam DE, ani DEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ROKI, stary wreszcie jakieś Męskie wyniki 162KM złamane i to z zapasem a co do PENA i wykresów to zatrzasnąłem je w swojej primerze w garazu z kluczykami - jutro rano kolega mi go otwaorzy bo ma moje klucze w zapasie To odrazu wrzuc je na forum, mnie cala sobote nie ma :/ Ach i jeszcze atrakcja popoludnia qwa skrzywilem kluczyk, co za oferma ze mnie, nie bede wytykal palcami ze to przez Kevina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ten nowy wynik to znowu z Kreatora? Czemu nie przyjechałeś na Mineralną. Miałbyś punkt odniesienia. Jest nowy sofcik i wynki z dokładnoscią +/- 2 KM/Nm. Odnośnie Kreatora, to w moim przypadku moc była wyższa /ale po filtrze JR i na v-power racing 100 oktanów / o 14 KM, a moment o 1 Nm mniej. Przebieg wykresów prawie identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 A i jeszcze zapomniałem o tej prawie seryjnej Almerce GTi co wypluła 161KM i 180Nm Prawie seryjna: -mod rozrządu -przestawienie zapłonu -wydech tylny tłumik oraz rurka od końcowego do kolektora z EL-TEC'a środkowy bliżej nie zidentyfikowany całość 2,5 Został bym dłużej ale przeziębiony ostro jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ten nowy wynik to znowu z Kreatora? Nie. Na Mineralnej bylem z ekipa. Nic nie robilem a w kreatorze bylo 143,6 KM i 174 Nm a gdzie wykres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tak w skócie i to co zapamietałem:*Maciejewa 118KM i 145Nm *Juniora VE co dolot nowy zrobilem 193KM - przybyło 10KM *Roki po nowym kolekotrze i dostrojeniu przybylo z 8KM i 13Nm :D *ESZI - wreszcie pozbyliśmy się tego dołka w momnecie no i 144KM i 199Nm - przybyło 6Nm i mocno mocno dół się poprawiło *Shopen wrzuciliśmy stożka zamiast seryjnej puszki, do tego przeplywka przerobiona na Fi50mm i 165KM i 195Nm przybyło 6KM i 5Nm reszty nie pamiętam dobra Coobcio ale wykresy też mugłbyś wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi