Rezusik Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 http://global.ebay.com/CHROME_DOOR_HANDLE_...0300366826/item [ Dodano: Pon 09 Lut, 2009 13:43 ] jak by miał ktos w ofercie w pl-u .to pewnie bym sie zaraził .I oświetlił mego pupciowoza. :one: .A co wy na TO? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Podobają mi się owiewki na szyby i to coś srebrne na progi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Ale ogólnie to odpust i remiza, moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Jak chcecie blaszki na progi (wewnętrzne) to jeszcze mi jakieś komplety zostały... nie śmigane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 :!: No panowie dawac cynk kto co ma na handelek .biore hurtem .Uwielbiam blinkblink. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 http://global.ebay.com/CHROME_DOOR_HANDLE_...0300366826/item za***iste :one: Może tak byś się w teren ze mną przejechał :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 http://global.ebay.com/CHROME_DOOR_HANDLE_...0300366826/item za***iste :one: Może tak byś się w teren ze mną przejechał :diabel2: a myslisz ze nie pojade?,hehehhhe .ładne masz ramki na halogenach.nie szkoda ci PO TERENIE? [ Dodano: Sro 11 Lut, 2009 13:54 ] a podobno blink blink nie jest w teren :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Zobaczcie oferte www.usimport.pl. Dużo błyskotek do navary:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 WIESZ CO . :/ .. buhahahah Ceny KOOOsmos.ja to choinki bym nie zrobil az takim kosztem. za lampy diodowe 2kafle? .phiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 i to jest ten problem. Kto wymyślił te ceny;/ ale bajery mają fajne:D [ Dodano: Czw 12 Lut, 2009 17:19 ] Zamówiłem od nich chromowaną atrapę grilla na przód:D drogo,ale gdzie indziej znalazłbym coś takiego. Chrom jest O.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Jak chcecie blaszki na progi (wewnętrzne) to jeszcze mi jakieś komplety zostały... nie śmigane no własnie kolega handluje blaszki i tak sie skrobie po dynce i myślee .i nawet nie tak drogo .ale jeszcze pomysle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Cały czas zastanawiam się dlaczego jeszcze nikt nie produkuje czarnych nakładek na to co nissan fabrycznie zblinkuje... a coraz więcej tego badziewnego plastikowego chromu ładują w standardzie np lusterka w mod 2008 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ja mam czarne lusterka i podobają mi się chromowane ;] Ale nie aż tak żeby je podmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pietja Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Koledze chyba chodzilo o lakierowane lusterka w kolorze nadwozia. Moim zdaniem sa super i bardzo mi sie podobaja :one: Moze polakieruje sobie na czarno w pathfinderze, chociaz nie wiem czy sie oplaca bo w przyszlym roku zmiana na 3.0 DCI :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rio Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Koledze chyba chodzilo o lakierowane lusterka w kolorze nadwozia. Zdecydowanie o to mi chodziło... Mogę zamienić moje "chromy" na lakierowane w oryginalnym czarnym - z mod 2008 (z kierunkami) gdyby znalazł się chętny na świecidełka maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trygrys Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 również chętnie się pozbędę "chromów" auto ma dwa miechy!!!!! a na krawędziach lusterek przebija już biały kolor plastiku bo chrom(?) złazi. porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RAF29-1966 Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam,jeżeli chodzi o chromy plastikowe to trzeba uważać gdzie się samochód myje, bo duże stęzenie środka chemicznego powoduje złuszczenie psełdo świecidełek chromowanych jak i równierz lakieru.Jedna szklanka na 5 litrow a pracownicy myjni zeby szybcie umyć leją '' trochę więcej''.Natomiast jeżeli ktoś lubi dodatki do navary to polecam ze stali nierdzewnej polerowanej http://moto.allegro.pl/item542959951_navar...oler_metal.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja mam piękny cały grill ze stali, chromowany. Piękny, solidny i zero tandety. Piszcie gdzie sprzedają podobne rzeczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 http://www.4na4.pl/index.php/Off-road/nava...40/asf_508055na blink i nie tylko .a ceny wydają sie rozsądne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ma ktoś z was osłone na masce? Taką plastikową. Tylko domyślam się co to może dawać, ale tak naprawde nie wiem. Może ktoś z was ma/miał takie coś i się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Osłona na masce, tak zwane bra (stanik) to nic innego,jak osłona przed różnymi rzeczami lecącymi w kierunku maski, mogącymi ją obić np. kamyki wylatujące z pod kół auta przed Tobą jadącego;D. Są nie tylko z plastiku, ale i z carbonu i ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Hmmmm No nie jest to drogie, ale czy warto? Bo jakby nie patrzeć to troche sprzetne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Zależy od gustu. Chrom nie znaczy wcale,że nie jeżdżę nim po lasach,błotach, po prostu lubię gdy się wyróżnia z tłumu innych Navar;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 szkoda ze takie bajerki nie są tanie bo jednak są pohamowania przed błotkiem aby nie porysować.może za 5 lat ceny będą normalne.a wtedy to się oświetle i w Błotko. :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ma ktoś z was osłone na masce? Taką plastikową. Tylko domyślam się co to może dawać, ale tak naprawde nie wiem. Może ktoś z was ma/miał takie coś i się wypowie? ja mam ... co daje ... mniej owadów na poczatku maski ( ale za to na owiewce wsztskie ... ) wzgledy estetyczne ( wszyscy mnie pytaja co to i po co ) ceny niepamietam ale chyba 450 zł jakos cos koło tego ... niedam sobie zeba wyrwac . ja mam takowa http://www.pickupdiablo.pl/produkt/owiewki...maske-0-55.html wyslij zapytanie cene poznasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi