Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Blink Blink czyli podziwiamy świecidełka do navary

Rezusik
 Share

Recommended Posts

Jak chcecie blaszki na progi (wewnętrzne) to jeszcze mi jakieś komplety zostały... nie śmigane :)

za***iste :one:

Może tak byś się w teren ze mną przejechał :diabel2:

a myslisz ze nie pojade?,hehehhhe .ładne masz ramki na halogenach.nie szkoda ci PO TERENIE?

[ Dodano: Sro 11 Lut, 2009 13:54 ]

a podobno blink blink nie jest w teren :one:

WIESZ CO . :/ .. buhahahah Ceny KOOOsmos.ja to choinki bym nie zrobil az takim kosztem. za lampy diodowe 2kafle? .phiii ;)

Guest MaILosZ

i to jest ten problem. Kto wymyślił te ceny;/ ale bajery mają fajne:D

[ Dodano: Czw 12 Lut, 2009 17:19 ]

Zamówiłem od nich chromowaną atrapę grilla na przód:D drogo,ale gdzie indziej znalazłbym coś takiego. Chrom jest O.K

Jak chcecie blaszki na progi (wewnętrzne) to jeszcze mi jakieś komplety zostały... nie śmigane :)

no własnie kolega handluje blaszki i tak sie skrobie po dynce i myślee .i nawet nie tak drogo .ale jeszcze pomysle ...

Cały czas zastanawiam się dlaczego jeszcze nikt nie produkuje czarnych nakładek na to co nissan fabrycznie zblinkuje... a coraz więcej tego badziewnego plastikowego chromu ładują w standardzie np lusterka w mod 2008 :/

Koledze chyba chodzilo o lakierowane lusterka w kolorze nadwozia. Moim zdaniem sa super i bardzo mi sie podobaja :one: Moze polakieruje sobie na czarno w pathfinderze, chociaz nie wiem czy sie oplaca bo w przyszlym roku zmiana na 3.0 DCI :diabel2:

Koledze chyba chodzilo o lakierowane lusterka w kolorze nadwozia.

Zdecydowanie o to mi chodziło... Mogę zamienić moje "chromy" na lakierowane w oryginalnym czarnym - z mod 2008 (z kierunkami) gdyby znalazł się chętny na świecidełka :)

maciek

również chętnie się pozbędę "chromów"

auto ma dwa miechy!!!!! a na krawędziach lusterek przebija już biały kolor plastiku bo chrom(?) złazi. porażka.

Guest RAF29-1966

Witam,jeżeli chodzi o chromy plastikowe to trzeba uważać gdzie się samochód myje, bo duże stęzenie środka chemicznego powoduje złuszczenie psełdo świecidełek chromowanych jak i równierz lakieru.Jedna szklanka na 5 litrow a pracownicy myjni zeby szybcie umyć leją '' trochę więcej''.Natomiast jeżeli ktoś lubi dodatki do navary to polecam ze stali nierdzewnej polerowanej http://moto.allegro.pl/item542959951_navar...oler_metal.html

• 2 weeks later...
Guest slabyy1

Ma ktoś z was osłone na masce?

Taką plastikową.

Tylko domyślam się co to może dawać, ale tak naprawde nie wiem.

Może ktoś z was ma/miał takie coś i się wypowie?

Guest MaILosZ

Osłona na masce, tak zwane bra (stanik) to nic innego,jak osłona przed różnymi rzeczami lecącymi w kierunku maski, mogącymi ją obić np. kamyki wylatujące z pod kół auta przed Tobą jadącego;D. Są nie tylko z plastiku, ale i z carbonu i ze skóry.

Guest MaILosZ

Zależy od gustu. Chrom nie znaczy wcale,że nie jeżdżę nim po lasach,błotach, po prostu lubię gdy się wyróżnia z tłumu innych Navar;D

szkoda ze takie bajerki nie są tanie bo jednak są pohamowania przed błotkiem aby nie porysować.może za 5 lat ceny będą normalne.a wtedy to się oświetle i w Błotko. :one:

Guest jasiek25
Ma ktoś z was osłone na masce?

Taką plastikową.

Tylko domyślam się co to może dawać, ale tak naprawde nie wiem.

Może ktoś z was ma/miał takie coś i się wypowie?

ja mam ...

co daje ... mniej owadów na poczatku maski ( ale za to na owiewce wsztskie ... )

wzgledy estetyczne ( wszyscy mnie pytaja co to i po co )

ceny niepamietam ale chyba 450 zł jakos cos koło tego ... niedam sobie zeba wyrwac .

ja mam takowa

http://www.pickupdiablo.pl/produkt/owiewki...maske-0-55.html wyslij zapytanie cene poznasz :D

pozdrawiam