Rezusik Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 http://cgi.ebay.pl/NISSAN-NAVARA-D40-06-09...oQQcmdZViewItem a ja nadal jestem gnębiony przez moja bujną wyobraznie i nic nie moge zrobić.Wszystko mi sie podoba.Tylko szkoda mi kasy.hihiiii. A moze ktoś ma znajomego w WB.bo ta firma to troche mnie przerrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krystian Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja akurat mieszkam w sasiednim County. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slabyy1 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 gościu ma chyba jakiś sklep i prezentuje troche dodatków/zabudów do pickupów: http://www.youtube.com/profile?user=pegasu...amp;view=videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 no ładnie .mogli by robić u nas w pl-u coś takiego .wygląda na solidne bo koleś sie nie cacka z zamykaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Rezusik, super wyglądaja te światła tylko że koszt w granicach 600 - 700 zł ale zamontujesz te i sprzedasz oryginały i wyjdziesz jeszcze na plus:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Coś te światła za tanie. Na polskich aukcjach są po 2500 zł średnio. Jeżeli znajdzie się jednak odważny do ich zamówienia, niech napisze, czy są warte montażu. Jednak trzeba przyznać,że ładnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Pewnie się facet pomylił przy wystawianiu i ściągnął aukcję. Do tego nie wiadomo, co z osprzętem, przetwornice, żarniki itd... sam bym kupił za tą cenę ale komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 jak ktoś coś wywącha .... dawać cynk ... : :501: :512: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur5250 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Co do świecidełek to pytam się , czy może wiecie gdzie można kupić dodatkowe lampy ( postojowe i stop w jednym ) montowane na końcach relingów dachowych o ile wiecie o co mi chodzi. Z tego co narazie rozpoznałem temat to montuje to jedynie serwis przysalonowy w gdańsku tylko cene mają trochę zaporową 800 zł z montażem. Dzwoniłem po salonach w polsce i nikt o tym nie słyszał a gwarantuje że wygląda to jak fabrycznie. Dowiedziałem się że lampki są helli. Jak gdzieś w gdańsku dorwę taką navarą to pstrykne zdjęcie. [ Dodano: Wto 31 Mar, 2009 22:03 ] Tak jak obiecywałem wklejam zdjęcia tych lampek dwuwłóknowych [ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 19:05 ] [ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 19:07 ] Czyżby nikt po za Gdańskiem tego patentu nie zna ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ghhh... nie abym sie śmial.lecz CO TO? :613: :631: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Wiesz, takie niepozorne auto, trzeba doświetlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 no...a potem ludzie robia rozne takie strony jak wiejskituning itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 to i ja chyba te diody ze świateł przednich wymontuje. ale wpierw fotki dam aby było zabawniej i panowie mieli z czego pośmiać... :530: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 też mam diody w pozycyjnych myślałem, że nie będą się paliły ale niestety, co kilka miechów jakaś do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Zauważyłem w swoim nissanie, że szybko przepalają się żarówki w przednich lampach, a szczególnie takie wysilone jak np. philips gt150, blue vision. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 luk mam podobne odczucie. Samochód ma 1,5 roku a żarówki wymieniałem już 6 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Przerobiłem tryb auto według sposobu w temacie podpiętym, tak że światła mijania oraz pozycje palą się dzień i noc przy tym ustawieniu. Teraz po uruchomieniu silnika włączam tylko tryb auto i mam spokój. Wcześniej trzeba było przełączać przez auto, pozycje i dopiero na mijania, a to czasem wieczorową porą powodowało takie błyskanie światłami. Być może przy tym przełączaniu z auto na mijania były jakieś zakłócenia lub skoki napięcia i to powodowało przepalanie krótkich świateł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Być może przy tym przełączaniu z auto na mijania były jakieś zakłócenia lub skoki napięcia i to powodowało przepalanie krótkich świateł. ee to dlaczego palą mi się pozycyjne, w podświetlaniu tablicy rej. nie mówiąc o drogowych? Muszę kiedyś podłączyć miernik i sprawdzić co się dzieje w instalacji przy różnych obrotach silnika itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 A takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 nie powiem fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Fajne, ale moim skromnym zdaniem, czy nie za dużo tych światełek w jednym reflektorze, to już prawie choinka;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasiek25 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 nie robmy wies tuningu z takich aut jak navara ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 a tam od razu wieś tuning. żadne auto nie jest doskonałe.myslicie ze projektanci skąd biorą pomysły?. właśnie od wieś tuningowców. Zdanie moje jest takie -dodatków nigdy za wiele a będzie ładnie. Więc wracamy do ofert jakie ktoś wywęszył :569: :520: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 myslicie ze projektanci skąd biorą pomysły?. właśnie od wieś tuningowców. hehehe, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 ale pojechałem hehe ,teraz to wszyscy będą tuningować :534: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi