Gość don_martinez Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Wątpię. Większość ma gust i umiar. Większości auto służy do pracy bądź jeżdżenia. Większość nie lubi być wytykana palcami i obśmiewana. I dlatego większość aut jest w oryginale a tylko niektóre wyglądają jak reklama zabawy w remizie względnie jak indyjski autobus. Jasne, można kupić w Biedronce chrom na metry, kołpaki spinnery, naklejki turbo i fluorescencyjne oświetlenie podwozia. I niektórym ten styl sie podoba. Nie sądzę jednak by projektanci korzystali z takich wzorców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAREK S Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam! Nie chcę tworzyć nowego wątku więc podpinam się tutaj. W sumie też chodzi mi blink blink. Poszukuję chromowanej owiewki na maskę do Navary D40. W Polsce nie znalazłem. W stanach chromowane owiewki są ( oczywiście na ich Frontiery), ale nie wysyłają poza USA. Znalazłem tylko jeden sklep gdzie są wysyłki za granicę, ale nie ma zdjęcia które przedstawiałoby owiewkę zamocowaną na Nissanie ( jest tylko na jakimś Chevrolecie) . No i sposób wysyłki też jest strasznie skomplikowany. Znalazłem też w jednym angielski sklepie. Wysłałem kilkukrotnie maila z pytaniami i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Proszę o pomoc i wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Wątpię. Większość ma gust i umiar. Większości auto służy do pracy bądź jeżdżenia. Większość nie lubi być wytykana palcami i obśmiewana. I dlatego większość aut jest w oryginale a tylko niektóre wyglądają jak reklama zabawy w remizie względnie jak indyjski autobus. Jasne, można kupić w Biedronce chrom na metry, kołpaki spinnery, naklejki turbo i fluorescencyjne oświetlenie podwozia. I niektórym ten styl sie podoba. Nie sądzę jednak by projektanci korzystali z takich wzorców... Masz całkowitą rację! I dlatego ja ten wieśniacki chromowany tylny zderzak, rodem z indiańskiej remizy (czy jakos tak) zapaskudziłem całkowicie czarna farba do konserwacji podwozia :diabel2: bo nijak nie pasuje on do mojego czołgu Tak, to prawdziwy brak gustu projektantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tyniek Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Wprawdzie kupilem czarna owiewke (foto na zyczenie), ale mieli tez srebrne. Moze bedzie ci pasowala? Zanim zapytasz "oblookaj" www.pickupdiablo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaILosZ Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Rozumiem, są gusta i guściki:D każdy robi tak jak lubi. Ja tam lubię po amerykańsku:D a w terenie, walcząc z błotkiem, chrom nie przeszkadza;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zeng Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Bo w terenie co ma odpaść i tak odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezusik Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 kolego Zeng my nie mówimy o bling blin made in china. Bo chińszczyzna sie rozpada sama od siebie. Prosimy o dalsze propozycje swiecidelek do navki.Są jakieś pomysły? :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi