Gość rossi20 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 220 koni prawie bez zadnego strojenia ;-) o ku........... zamiatasz Kuba !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Coś czułem, że tak będzie N/A rulez ! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Prawie 40km i 50nm? Dobre wykresy porownalem? Jednak pojemnosc zrobila swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Ale będzie masakrator! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość junioor Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 (edytowane) GRATKI WIELKIE Ciekawe ile dojdzie po strojeniu?? I bez tego jest już straszny masakrator a co będzie później? Edytowane 25 Września 2009 przez junioor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ładny moment nawet, nie no tego wyniku się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Widać, że do ugrania jest jeszcze sporo powyżej 5500obr. Obstawiam ~225KM na finał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rex Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Widać, że do ugrania jest jeszcze sporo powyżej 5500obr. Obstawiam ~225KM na finał! gdzie tam...jeszcze faze JP przestawi nizej, podleje i mi sie wydaje ze z 230+ To bedzie prawdziwy type-r killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No nareszcie wszystkie lamerskie Hondy Type-R dostaną w pi@#e wielkie gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Gratki niezły wynik !!! ale jeszcze 82 konie zostały do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Niebawem wynik będzie poprawioany AFR zmierzyłem i na dole maszyna nieco ma za ubogo a powyżej 5 tyś za bogato - myślę że jakieś 3-5 koniu uda się paliwem dodać... A no i powiem ciekawostkę auto ma seryjny dolot i seryjny papierowy filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 A no i powiem ciekawostkę auto ma seryjny dolot i seryjny papierowy filtr powietrza hehehe i teraz ciekawe ile dał by stożek Działaj, działaj, moje VVL już idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 hehehe i teraz ciekawe ile dał by stożek o ile bedzie robil stożek, bo chyba wg Kuby najlepsze są seryjne puszki. Chyba, że zmieni tu zdanie, bo ja np juz nie wiem jaki dolot u siebie zrobic tego wszystkiego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Siemanko, jak tam poszło z Hondą Gaseba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Z rolki ja u niego siedział pasażer to szliśmy równo... Potem pojechaliśmy w odludne miejsce i w pojedynkę to już niestety - start Honda ma sporo lepszy, kwestia opony półslick ale potem na 4 biegu zauwarzalnie mi odchodziła obstawiam jakieś 0,3 sek na ćwiartkę różnicy między nami... Po dzisiejszym Starciu z Hondami dowartościowałem się i swojego nissanka Tak coś czuję że jakby zapodać koła 15" i do tego R888 to uuuu ciężkie boje by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Z rolki ja u niego siedział pasażer to szliśmy równo... Potem pojechaliśmy w odludne miejsce i w pojedynkę to już niestety - start Honda ma sporo lepszy, kwestia opony półslick ale potem na 4 biegu zauwarzalnie mi odchodziła obstawiam jakieś 0,3 sek na ćwiartkę różnicy między nami... Po dzisiejszym Starciu z Hondami dowartościowałem się i swojego nissanka Tak coś czuję że jakby zapodać koła 15" i do tego R888 to uuuu ciężkie boje by były Kurde to ladnie ladnie. Trzeba dalej modowac i killowac Hondy Szkoda ze nie dalista znać w koncu czy jedziecie wieczorem, to bym podjechal popatrzec P.S Jakie parametry ma ta meska honda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyx Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Kurde to ladnie ladnie. Trzeba dalej modowac i killowac Hondy Szkoda ze nie dalista znać w koncu czy jedziecie wieczorem, to bym podjechal popatrzec P.S Jakie parametry ma ta meska honda? 243KM/265Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) 243KM/265Nm To bardzo męsko, jeszcze lekkie auto. Moja biedaczka by nie dała rady raczej - tylko 15 Nm wiecęj a z 30 kunia mniej Sunny lżejszy Edytowane 1 Października 2009 przez zuru82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mysle ze po zmianie kol na 15 i dobry oponach moglby nawiazac w miare rowna walke. Zreszta zobaczccie ile $$$$$$$$$$$ zostalo wsadzone w ta honde , podejrzewam ze kilkanascie tysiecy jak nie grubiej, a i tak nasz kochany sunniacz batow nie dostaje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Z rolki ja u niego siedział pasażer to szliśmy równo... Potem pojechaliśmy w odludne miejsce i w pojedynkę to już niestety - start Honda ma sporo lepszy, kwestia opony półslick ale potem na 4 biegu zauwarzalnie mi odchodziła obstawiam jakieś 0,3 sek na ćwiartkę różnicy między nami... Po dzisiejszym Starciu z Hondami dowartościowałem się i swojego nissanka Tak coś czuję że jakby zapodać koła 15" i do tego R888 to uuuu ciężkie boje by były Kuba ale nie wiem czy wiesz dlaczego Sebastian Ci na starcie odjechał??????!?!?! Zdradze Ci sekret... Gasebcio startuje z drugiego biegu wiem bo jechałem z nim kiedyś Mysle ze po zmianie kol na 15 i dobry oponach moglby nawiazac w miare rowna walke. Zreszta zobaczccie ile $$$$$$$$$$$ zostalo wsadzone w ta honde , podejrzewam ze kilkanascie tysiecy jak nie grubiej, a i tak nasz kochany sunniacz batow nie dostaje ;-) heh kilkanascie tysiecy to same kólka Sprint Hart CP kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Kuba ale nie wiem czy wiesz dlaczego Sebastian Ci na starcie odjechał??????!?!?! Zdradze Ci sekret... Gasebcio startuje z drugiego biegu wiem bo jechałem z nim kiedyś heh kilkanascie tysiecy to same kólka Sprint Hart CP kosztują juz sie dowiedziałem dzis ze prawie 100 tysiecy :-) dramat, kur..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Kuba ale nie wiem czy wiesz dlaczego Sebastian Ci na starcie odjechał??????!?!?! Zdradze Ci sekret... Gasebcio startuje z drugiego biegu wiem bo jechałem z nim kiedyś heh kilkanascie tysiecy to same kólka Sprint Hart CP kosztują juz sie dowiedziałem dzis ze prawie 100 tysiecy :-) dramat, kur..... no jeśli chodzi o dyskusję o kasie to akurat złą hondę wybraliście heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 no moze tak, ale kilkanascie tysiecy za felgi blagam ;-) lans u hondziarzy musi byc bananowy, laduja po kilkadziesiat tysiecy , a potem stoja i podziwiaja nakretki pod silnikiem kto ma drozsze i ladniejsze. Powiem tak jakby ta gaseba honda udala sie na tor z Kuba to juz widze przegrana hondy. Tam sie moze Kuba z nimi poganiac i pokazac ktory lepszy. Ale nie dojdzie do tego bo sie felgi ubrudza lub pokrywa pod maska złapie kurz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ame='rossi20' date='01 październik 2009, 17:31' timestamp='1254411113' post='675961'] no jeśli chodzi o dyskusję o kasie to akurat złą hondę wybraliście heheheh no ta nie jest akurat tym najbardziej doinwestowanym egzemplarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kenet Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A ten najbardziej doinwestowany też wczoraj jeździł? Bo podobno robi szał. Każdy bawi się takimi zabawkami na jakie go stać i jakie mu się podobają. Nie ma się co spinać, Kuba wymiata na torze, Gaseb nie musi. Przyjemnie się patrzy na takie doinwestowane auto, o ile odłoży się na bok charakterystyczną dla naszego narodu zawiść. Coobcio ma naprawdę srogi hebel z przodu i raczej z tego nie zrezygnuje tylko po to żeby objechać jakąś hondę. Co innego kwestia opon, 195/50 to najtańszy rozmiar. No i jeszcze kwestia jego wykorzstania, nie wiadomo kiedy się przyda w 100%. Dojdzie wydech 4-1, wykres się jeszcze poprawi i będzie rewanż. Ale już teraz musi być ostry przeciąg. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi