Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Sunny N14 GTi 2.0 VVL - zabawka do pojerzdzawek na torze

Coobcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Widać, że do ugrania jest jeszcze sporo powyżej 5500obr. Obstawiam ~225KM na finał!

gdzie tam...jeszcze faze JP przestawi nizej, podleje i mi sie wydaje ze z 230+ :D To bedzie prawdziwy type-r killer

Niebawem wynik będzie poprawioany AFR zmierzyłem i na dole maszyna nieco ma za ubogo a powyżej 5 tyś za bogato - myślę że jakieś 3-5 koniu uda się paliwem dodać...

A no i powiem ciekawostkę auto ma seryjny dolot i seryjny papierowy filtr powietrza :D

A no i powiem ciekawostkę auto ma seryjny dolot i seryjny papierowy filtr powietrza :D

hehehe i teraz ciekawe ile dał by stożek ;)

Działaj, działaj, moje VVL już idzie :)

hehehe i teraz ciekawe ile dał by stożek ;)

o ile bedzie robil stożek, bo chyba wg Kuby najlepsze są seryjne puszki. Chyba, że zmieni tu zdanie, bo ja np juz nie wiem jaki dolot u siebie zrobic tego wszystkiego :-)

Z rolki ja u niego siedział pasażer to szliśmy równo...

Potem pojechaliśmy w odludne miejsce i w pojedynkę to już niestety - start Honda ma sporo lepszy, kwestia opony półslick ale potem na 4 biegu zauwarzalnie mi odchodziła obstawiam jakieś 0,3 sek na ćwiartkę różnicy między nami... Po dzisiejszym Starciu z Hondami dowartościowałem się i swojego nissanka :)

Tak coś czuję że jakby zapodać koła 15" i do tego R888 to uuuu ciężkie boje by były :P

Potem pojechaliśmy w odludne miejsce i w pojedynkę to już niestety - start Honda ma sporo lepszy, kwestia opony półslick ale potem na 4 biegu zauwarzalnie mi odchodziła obstawiam jakieś 0,3 sek na ćwiartkę różnicy między nami... Po dzisiejszym Starciu z Hondami dowartościowałem się i swojego nissanka :)

Tak coś czuję że jakby zapodać koła 15" i do tego R888 to uuuu ciężkie boje by były :P

Kurde to ladnie ladnie. Trzeba dalej modowac i killowac Hondy ;) Szkoda ze nie dalista znać w koncu czy jedziecie wieczorem, to bym podjechal popatrzec :devil:

P.S

Jakie parametry ma ta meska honda? ;)

243KM/265Nm ;)

To bardzo męsko, jeszcze lekkie auto. Moja biedaczka by nie dała rady raczej - tylko 15 Nm wiecęj a z 30 kunia mniej ;) Sunny lżejszy :devil:

Edytowane przez zuru82

Mysle ze po zmianie kol na 15 i dobry oponach moglby nawiazac w miare rowna walke. Zreszta zobaczccie ile $$$$$$$$$$$ zostalo wsadzone w ta honde , podejrzewam ze kilkanascie tysiecy jak nie grubiej, a i tak nasz kochany sunniacz batow nie dostaje ;-)

Kuba ale nie wiem czy wiesz dlaczego Sebastian Ci na starcie odjechał??????!?!?!

Zdradze Ci sekret... Gasebcio startuje z drugiego biegu wiem bo jechałem z nim kiedyś :)

Mysle ze po zmianie kol na 15 i dobry oponach moglby nawiazac w miare rowna walke. Zreszta zobaczccie ile $$$$$$$$$$$ zostalo wsadzone w ta honde , podejrzewam ze kilkanascie tysiecy jak nie grubiej, a i tak nasz kochany sunniacz batow nie dostaje ;-)

heh kilkanascie tysiecy to same kólka Sprint Hart CP kosztują

Used_Sprint_Hart_CPR_4114.jpg

Kuba ale nie wiem czy wiesz dlaczego Sebastian Ci na starcie odjechał??????!?!?!

Zdradze Ci sekret... Gasebcio startuje z drugiego biegu wiem bo jechałem z nim kiedyś :)

juz sie dowiedziałem dzis ze prawie 100 tysiecy :-) dramat, kur.....

juz sie dowiedziałem dzis ze prawie 100 tysiecy :-) dramat, kur.....

no jeśli chodzi o dyskusję o kasie to akurat złą hondę wybraliście heheheh

no moze tak, ale kilkanascie tysiecy za felgi blagam ;-) lans u hondziarzy musi byc bananowy, laduja po kilkadziesiat tysiecy , a potem stoja i podziwiaja nakretki pod silnikiem kto ma drozsze i ladniejsze. Powiem tak jakby ta gaseba honda udala sie na tor z Kuba to juz widze przegrana hondy. Tam sie moze Kuba z nimi poganiac i pokazac ktory lepszy. Ale nie dojdzie do tego bo sie felgi ubrudza lub pokrywa pod maska złapie kurz ;-)

ame='rossi20' date='01 październik 2009, 17:31' timestamp='1254411113' post='675961']

no jeśli chodzi o dyskusję o kasie to akurat złą hondę wybraliście heheheh

no ta nie jest akurat tym najbardziej doinwestowanym egzemplarzem :whistle:

A ten najbardziej doinwestowany też wczoraj jeździł? Bo podobno robi szał.

Każdy bawi się takimi zabawkami na jakie go stać i jakie mu się podobają. Nie ma się co spinać, Kuba wymiata na torze, Gaseb nie musi. Przyjemnie się patrzy na takie doinwestowane auto, o ile odłoży się na bok charakterystyczną dla naszego narodu zawiść.

Coobcio ma naprawdę srogi hebel z przodu i raczej z tego nie zrezygnuje tylko po to żeby objechać jakąś hondę. Co innego kwestia opon, 195/50 to najtańszy rozmiar. No i jeszcze kwestia jego wykorzstania, nie wiadomo kiedy się przyda w 100%.

Dojdzie wydech 4-1, wykres się jeszcze poprawi i będzie rewanż. Ale już teraz musi być ostry przeciąg. Pozdr