ceniakenzo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 wszystkie gpsy pokazują mniej o 10km/h- 15km/h gpsy się mylą!!!!! wszystkimi autami jakimi jeździłem zawsze gps pokazywał mniej a sprawdzałem to nawet na autach z salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 gpsy się nie mylą, to liczniki standardowo zawyżają... nawet te z salonu... taki saefty feature... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 nie sądzę........ moim zdaniem gps ma złe obliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 http://www.autocentrum.pl/badania-raporty-i-analizy/liczniki-klamia/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 no proszę a byłem przekonany że to gps się myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 i masz rację, bo GPS nie jest wcale doskonały, jadąc do Ciebie kazał mi skręcać na moście...ale to nic, przed laty jechałem do Chorzowa na Metallicę dojechałem pod Pszczynę prawie...jeszcze był zbulwersowany kiedy zawróciłem a ja myślałem że mnie skrótami prowadzi na St. Śląski, więc dlaczego nie miał by się mylić co do prędkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Na Chorzów? Z centralnej Polski? Przez Pszczynę? grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marq4x4 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam. Od tygodnia jestem posiadaczem Tyrka II ( jak pieszczotliwie nazywają go dzieci) . Troszkę przeraża mnie zawieszenie przednie i co opisujecie w postach ... Kupno było dość dziwnym przeżyciem ponieważ pojechałem po G.Vitare w "idealnym stanie" ,a wróciłem Tyrkiem po dachu ;-) . Wcześniej miałem parenaście ton żelaza 4x4 od Gaza/Uaza/Pajero/4Runner/Patrol GR ... Tyrkoni należy chyba do najdelikatniejszych patrząc na zawieszenie - mój "Krzyś" czyli G. Voyager wygląda solidniej. Egzemplarz jest styrany więc łatwiej będzie używać szlifierki . Po opanowaniu zawiechy przedniej chcę zrobić z przodu skrzynkę na 'syfa' czyli zderzak z płytą pod wyciągarkę . Na razie plaskacz z wielkim zdeżakiem i śrebrną rurą wygląda ślicznie -jakby ktoś byl chętny na kpl. ozdobników -lampy tył , progi, przód rura, zderzak przód/tył - to pewnie w najbliższym czasie będą do zgarnięcia za rozsądną kasę . Czy próbował ktoś upchnąć lampy/instalacje ze zderzaka do górnych kloszy ? W Parchu miałem wszystko w górnych... Jakby ktoś miał plany/zdjęcia zderzaków mentalowych to wrzućcie link. Pozdrawiam z Krosna , a za kilka godzin z Bieszczad ... Aha gdyby ktoś miał problemy mechaniczne itp w okolicy Krosna,to służe pomocą . PS. Jeśli pościk pasuje do innego działu ,to proszę Moda o przeniesienie . Na razie naviguje slabo po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markiej Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 rozgladam sie za takim zestawem,ale do t1 pewnie nie podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riviera Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Kangura przód i może progi w dobrej cenie kupię .Przednie zawieszenie naprawa skończona w tym tygodniu koszt około 1000 zł ( zestaw naprawczy zawieszenia,+ 4 sworznie,+ 4 końcówki,+2 łącznik stabilizatora,+2 amoryzatory,+gumy,+reg.drążka) Ceny tego same towaru i w hurtowniach potrafią się różnić np końcówki kupione ( firmy 555 ) za 29 zł w innej miały cene!! 78 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Powoli zaczynam szukać zdrowego longa bez plastików z klimą w okolicy 2000 r. Opcje proszę w rozsądnej odległości od Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sygma Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 W dniou wczorajszym oglądałem tego T2 http://otomoto.pl/nissan-terrano-ii-2-7-tdi-7-osobowy-krajowy-C28782039.html Sprzedawca: MOTO-INWEST KAMIL GOLA SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA ul. Kielecka 4 26-026 BILCZA/ K KIELC Generalnie... samochód mega kibel.. mega kibel zjadany od dołu przez rdzę. Siedzenia wyglądają jak dno wyschniętego jeziora. Brak kratki nawiewu pasażera z przodu. Mam kilka zdjęc tego co jest z tyłu w nadkolach. .............. ogólnie: nawet nie warto się pochylać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tuya Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Witam, zastanawiam się nad zakupem tego egzemplarza, dzisiaj jedziemy oglądać: http://otomoto.pl/nissan-terrano-2-7-tdi-156-tys-km-automat-C28791996.html Warto? Wiem że po zdjęciach niewiele widać ale może ktoś z użytkowników je już oglądał przypadkiem? Auto ma być głównie dla matki polki do wożenia dziecka do przedszkola ale po błocie tez lubi pojeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 dla matki polki? 3d? wleźć pod auto z młotkiem i punktakiem... wszystko się wyjaśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Witam, Panowie a co powiecie o tym Terranku: http://allegro.pl/nissan-terrano-4x4-3-0tdi-zareistowany-polecam-i3308004684.html jakoś dziwnie niska cena jak na rok ?? Może już go ktoś oglądał? Ogólnie zastanawiam sie nad takim Terrankiem tak koniecznie w automatycznej skrzyni biegów może ktoś ma jakieś doświadczenia z takim połączeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 (edytowane) dziwna? czemu... przebieg 20 tyś a wnętrze powycierane jak u mnie w 18 latku... poduszki wybite... auto całe było malowane... tylko brać Edytowane 10 Czerwca 2013 przez Thespian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Rama nie zaklejona bitexem, rokuje na oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riviera Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ktoś w opisie zgubił zero :punk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 witam. oglądał ktos te terrano (sprzedałem swoją 3d wersje i chcę kupić 5d) http://otomoto.pl/nissan-terrano-2-7-tdi-7-osob-C27533997.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 letko stuknięte kalkuluje się to? sporo tajli trzeba będzie kupić, opłacić, zarejestrować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 No własnie tak średnio ale kjoszty sie rozłążą na raty bo niemam na raz tyle zeby całego kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NiesmialyRomek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Cześć ! skierowano mnie tutaj na temat pytan konkretnego auta: znacie to auto? co podpowiecie na temat robocizny ew części tak wstepnie? ZASADNICZE PYTANIE: czy części blacharskie takie jak błotniki, maska, zderzak, drzwi z lat 93-99 pasują do terrano z roku 2006? plug & play - to takie nawet pobożne życzenie mowa o terrano II, 3 drzwiowym. Jesli to ważne diesel 2,7 TDI oto bohater dyskusji: http://otomoto.pl/show?id=C30086420 pojutrze dopiero będę mógł obejrzeć i dogadać sprawę.... Z góry serdeczne dzieki!Pozdrawiam Chopy, a powiedzcie czego można się spodziewać po takim egzemplarzu? http://otomoto.pl/show?id=C29802062 na oko wyglada tak, że wszystkie blachy nierówne przebieg wysoki i jak ktoś mi powiedział, po 200 tys km lubi padac skrzynia, moze reduktor, turbina, sprzegło, intercooler... no malina, czego się można spodziewać, a może ktoś zna? i powie pare słów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) wszystko zależy od poprzedniego właściciela ,jezeli chodzi o to co padnie . zderzaki wiszą praktycnie we wszystkich z tych lat ,trochę kosmetyki i będa równe ,blachy cienkie to i łatwo wygiać, wgnieść sprawdż napędy ,przeguby , czy skrzynia nie wyje na 4lub 5 biegu , cz turbo nie cieknie ( pocenie przy intercoolerze ) czy łożyska ok ,czy w przekładni i drążkach nie ma luzu , czy ma róne odległosci między nadkloami a piastami , czy ma luzy w tylnym zawieszeniu , to tak z grubsza , reszta wyjdzie jak będziesz jeżdził :) to popatrz jeszcze na ilość rudego Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NiesmialyRomek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki za odp, punkt dla Ciebie tego rozbitka odpuszczam, bo gra nie warta świeczki a panowie handlarze myślą, że mają skarb warty góry złota, złożyłem im realną propozycję za ten wrak zobaczymy. Do tego białego nie chce mi się znów jechać by zobaczyć kawałek padła... czy ktoś z okolicy Opola czy opolskiego mógłby go dla mnie obejrzeć i przejechać się? odwdzięczę się dzięki w zwiazku z tym ze ogloszenie zniknęło, chodzi o białego terrano dane komisu: szymex wojciech Bojczuk, ul. poznańska, 46-220 Byczyna 880 475 898 Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez NiesmialyRomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ile im zaproponowales za tego nissana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi