marcin316 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Gratulacje i bezawaryjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Siemano Ło dżizas, działo się ... Aha, muszę uzupełnić listę tropicieli: Dżem Damian g33 Rafi oraz konsultantów: Cichy Łysy Hugh Wilmanek Fikołek Tak więc Panowie, warto szukać, dzwonić, jeździć warto być cierpliwym, "świętować" porażki do 3 nad ranem ... a nuż jutro coś się trafi Szukaliśmy długiego 3-trowego turbodiesla w manualu ... "lansa" No i upolowaliśmy rodzynka Nie w stolycy ... tam próbował nas wrobić cwaniak z Ochoty (skrzynia na wykończeniu) Wągrowiec ... (jak się wystawia ofertę to i telefony wypadało by odbierać) Puławy ... j.w. (@Rafi zna szczegóły) Konin ... sprzedany w trakcie dojazdu pozostał Ćmiów (?) ... gdzieś pod Kielcami Gość niesamowity, poukładany od A do Zet ... i to było widać już po podwórku A auto? No nie mogło być inaczej Podczas kiedy Daniel konsumował wnętrze ja rzuciłem się pod spód Dosłownie kilkanaście sekund oględzin i wstałem "przygotuj się że je weźmiemy" na ucho wnętrze również nie pozostawiało złudzeń ... już był nasz ! Mała negocjacja (pro forma) ... chociaż mam wrażenie że nawet gdyby gość podbił cenę to i tak już byśmy go z rąk nie wypuścili, prawda Dino? Oto on, T2 3.0 Di, 2002r, manual, 260 tys ... co wrażliwsi niech usiądą https://photos.app.goo.gl/MlgLlLu67zFYzUs83 a tak to TO pracuje: Z zewnątrz ... bez zastrzeżeń - brak najmniejszych "ran terenowych" Wnętrze w stanie idealnym, kompletne, nie styrane i przede wszystkim wysprzątane na glanc z czystej ciekawości zaglągałem pod uszczelki i w inne zakamarki ... nie ma grama kurzu ! Rama - idealna, newralgiczne punkty zdrowe zero błota piasku w profilach, kielichy proste, miseczki wahaczy odtworzone z grubej, wyprofilowanej blachy oryginalne tuleje, poduchy Rama zabezpieczona z zewnątrz, widać że parę dni temu, pachnąca ... widoczne na fotach zabrudzenia to moja sprawka (testowałem napędy ... i parę rundek po wokółosiedlowych szutrach ) wydech zdrowy delikatne wycieki oleju z przodu, dołu silnika mosty, przeguby, skrzynia, reduktor ciche, suche, operowanie wajchami to czysta przyjemność zabieraki zbiornik szczelny (tankowany przed powrotem do pełna) na zdjęciu widać ile ubyło po 140 km z prędkościami 90-110/h Klima ... działa Auto zbiera się przy wyprzedzaniu niesamowicie, w Saabie musiałem redukować biegi - Dino "szedł" na 5-ce hamulce, sprzęgło - bez zastrzeżeń Z mankamentów ... szyberdach, trudno wyczuć pauzę pomiędzy zamknięciem a uchyłem Właściwie to jedyna usterka w całym aucie Opony ... przód Yoko Geo. ATS , tył ... Fulda-szosówki 235/70 R16, obręcze jak widać No, to tyle ... Dino, witaj w klubie ! Edytowane 6 Września 2017 przez lemmy69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 fiu fiu no ładne cacko gratuluję zakupu, faktycznie nie ma się do czego przyczepić @DINO - postaram się do końca tygodnia odrobić "zadanie domowe" ale ten silnik 3,0.................... przepraszam to nie Patrol rozpędziłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Miliona na blacie i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 auto kupione ... Dzisiaj Yurek zrobił wizje lokalną mam nadzieję, ze się wypowie w temacie i tak zostałem posiadaczem Tyrusia 3.0 Mało, że się wypowiedział, to jeszcze lemmy w pełni zaprezentował Twoje cacko. Jak się ma taką ekipę pomocników, to można wyłuskać taki rarytas. DINO - gratuluję zakupu i bezawaryjności życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Aha, muszę uzupełnić listę tropicieli: Dżem Damian g33 Rafi oraz konsultantów: Cichy Łysy Hugh Wilmanek Fikołek Również wielkie podziękowania Yurek odbywał rozmowy cały czas a ja niestety jeszcze nie wszystkich ogarniam Rama zabezpieczona z zewnątrz, widać że parę dni temu, pachnąca ... widoczne na fotach zabrudzenia to moja sprawka (testowałem napędy ... i parę rundek po wokółosiedlowych szutrach ) pobrudziłeś mi auto jak ja się teraz w domu pokażę dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Bezawaryjności, bezwypadkości, dalekich tras pokonanych z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Hmm, może pojedziemy jeszcze w teren Trzeba sprawdzić je DOGŁĘBNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Takiego rodzynka w błoto, serducho podszewkę pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dino koleją do Miasta Łodzi jedzie ... aaale by się zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 No @DINO gratuluje - jednak znalazłeś swojego cukiereczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Koszalin Łódź Fabryczna przesiadka w Poznaniu czas 6.12 do 14.40 koszt 106zl Masakra traumatyczne przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Przerywając ten "cukierkowy" nastrój zapytam czy ktoś widział bądź zna poniższe auto: https://www.olx.pl/oferta/nissan-terrano-ii-2-4-ben-gaz-piekne-auto-dla-wedkarza-mysliwego-CID5-IDo4Vze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 No @DINO gratuluje - jednak znalazłeś swojego cukiereczka ano dzięki Przerywając ten "cukierkowy" nastrój zapytam czy ktoś widział bądź zna poniższe auto: https://www.olx.pl/oferta/nissan-terrano-ii-2-4-ben-gaz-piekne-auto-dla-wedkarza-mysliwego-CID5-IDo4Vze.html nie wiem do czego potrzebujesz ale w benzynę bym nie celował przy takim aucie, chyba, że V6, @DINO - postaram się do końca tygodnia odrobić "zadanie domowe" o czymś nie wiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 nie wiem do czego potrzebujesz ale w benzynę bym nie celował przy takim aucie, chyba, że V6, Sprzedałem swoje 2,7 i szukam czegoś w lepszym stanie... Jeździłem ostatnio Frotką 2,2 i jak to mówią, "szału nie było" chociaż samochód prezentował się zacnie i jak na Opla pod względem korozji było więcej niż dobrze... https://www.olx.pl/oferta/opel-frontera-offroad-4x4-CID5-IDlTuWU.html Może rzeczywiście lepiej odpuścić "małolitrażową" benzynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 8 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Fiu, fiu... To się będzie działo @Dino - Super auto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 @Dino - Super auto! cukiereczek kolejna traska bo akurat tak się zdarzyło, że do Zamościa trzeba na Cito i 8.9L/100km jestem mile zaskoczony a Yurek wie, że 90km/h to nei moje prędkości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Tylko się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 cukiereczek kolejna traska bo akurat tak się zdarzyło, że do Zamościa trzeba na Cito i 8.9L/100km jestem mile zaskoczony a Yurek wie, że 90km/h to nei moje prędkości Na takie międzykontynentalne loty polecam jednak sprzęgi manualne założyć zawsze to mniejszy wir w baku, no i tryby z przodu nie mielą na darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 o czymś nie wiem?? markiza i namioty dachowe, zajrzyj na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba90015 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Powitać wszystkich serdecznie:) NIe zlokalizowałem powitalni (być może coś przeoczyłem). Mam na imię Kuba mieszkam w okolicach białogardu, od X lat mam troopera krótkiego 2.8 tdi aczkolwiek od ok 2 lat mnie męczy Terrano 2 długie 7-mio osobowe. Czy ktoś zna ten egzemplarz https://www.olx.pl/oferta/nissan-terrano-ii-7-osobowy-4x4-po-lifcie-CID5-IDoqXr8.html#ed9f98e0af było go ktoś oglądać???? Zdania na temat silników 2.7 i 3.0 są podzielone ale boję się tych 3.0 bo naczytałem się w necie cudów na kiju:D Proszę o odp i pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Siemanko ziomeczki Sprawa wygląda następująco, po sprzedaży jak sprzedam dopiero kupię noszę się z zakupem terrano i chyba najlepszy wybór to 2.7 TDI Co sądzicie o tym motorze, warto? Jakieś awarie większe z silnikiem? TDI o raczej chwalące się motory, więc stawiam na ten model, auto oczywiście będę szukał 5 drzwiowe Oglądałem na YT co potrafi w terenie i jestem pod wrażeniem Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Sprawa wygląda następująco, po sprzedaży jak sprzedam dopiero kupię noszę się z zakupem hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Trochę namieszalem bo net sir zacial ☺ Jaki silnik wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jeżeli chcesz na wyprawy to najbardziej niezawodny jest 2.7 jeżeli do codziennego użytkowania to 3.0 jest bardziej dynamiczny - @DINO ostatnio drogą kupna taki nabył więc o mocy co nieco może powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi