Mazii666 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Spoko, będe mógł sprawdzić swego gazownika. Coobcio fajny artukuł w nowym GT na temat Bandita gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 no to morze jakis spoci w tym tygodniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Kevina dzisiaj pomierzyliśmy wyszło mu 230KM i ok 310Nm i to na 0,5 bara, dopieszczony jedynie zapłon i paliwo na samej górze W piku łapie pod 0,65... no ale chłopak wraca uśmiechnięty, zaraz wchodzimy z N16 z motorownią z GTI-R - wykresy wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Po wałkach spróbujemy po raz pierwszy nową hamownię. A kiedyś porównanie ze starą sprawdzoną Mineralną. Gratulacje dla Kevina, moment mnie dobija :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 hehe co do momentu to na 0,8 bara było już prawie 360Nm - ciekawe jakby to na drodze się zachowywało no i ciekawostka On ma sprzęgło AISIN :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ladnie ladnie Moment konkret. U mnie cos trzeba bedzie zdlubac i pomierzymy znowu :diabel2: Ciekawe czy te wtryski przypasują Cooobciu... :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Takie OT. 350 Z ma takie same wtryski jak my fabrycznie dlatego my inne przymierzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuru82 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ciekawe czy te wtryski przypasują Cooobciu... :kosci: Takie OT. 350 Z ma takie same wtryski jak my fabrycznie Wiem o tym BOMBEL Ale tu bedzie niespodzianka....nie sa to wtryski od 350 Z :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mas Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Będę jutro około 12-12:30 na hamowni - ktoś ma ochotę dołączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 moze jakies hamowanko w tym tygodniu co wy na to?? ja sam niemoge doczekac sie bo jeszcze nie mialem okazji przekonac sie co moje nismo ma pod maska po modach a i moze "pgaz" zalapie sie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Może i ja bym wpadł zmierzył moje seryjne 1.4 z Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 wpadaj im nas wiecej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ustalcie jakiś termin, zobaczę co da się zrobić... Chociaż ten tydzień mam trochę zajęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 jak narazie zainteresowanie jest male ale jest to spowodowane tym ze ludzie wyjechali gdzies na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Mi w sumie bardziej by pasował przyszły tydzień... Może trochę więcej chętnych by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Teraz to kiedy się chce można wpadać A jak jakieś dyno day to po 18:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a_b_i_t Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 generalnie ja tez potrzebowal bym pomocy Coobcia aby troche podstroic moja primke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaczart Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam Klubowiczów Nissana Również się przymierzałem odwiedzić tą hamownie. Można by się zabrać z Wami przy najbliższej okazji? Chyba że nie tolerujecie francuzów ... Może też z klubu cytrynki znalazło by się więcej chętnych i można by zrobić wspólny wypad .. co Wy na to? pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To jak tam jakiś konkretny termin by się przydał !!! bo tak to se możemy gdybać, widzę, że Bombel może dopiero po 20 wiec może next week i zrobimy większy zlot ? tylko jak każdy będzie chciał strojenie to zejdzie do rana ale moze i o to chodzi ja też chce Odpowiadać jak tam gotowi już na hamkę czy jednak next week ? Chyba że nie tolerujecie francuzów ... No wolimy francuzki byle czyste !! joke :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 To jak tam jakiś konkretny termin by się przydał !!! bo tak to se możemy gdybać, widzę, że Bombel może dopiero po 20 wiec może next week i zrobimy większy zlot ? tylko jak każdy będzie chciał strojenie to zejdzie do rana ale moze i o to chodzi ja też chce Odpowiadać jak tam gotowi już na hamkę czy jednak next week ? Chyba że nie tolerujecie francuzów ... No wolimy francuzki byle czyste !! joke :one: Energy Gas pracują do 18-tej w tygodniu, większa grupa po 18-tej, ale najlepiej jakby było więcej aut, pow. 5-ciu. Co do strojenia i ewentualnego terminu męczcie Coobcia. Ale proponuje, aby nie robić trzody i skompletować min. 5 aut do hamowania(+-strojenia). Jeżeli będzie mniej aut, to hamujecie się jak komu pasuje, to lepiej wpłynie na nasz wizerunek i współpracę z tą hamownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 chyba jutro bedize hamowanko - kto tam miał być bo zapomniałem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Archie Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Parszywy niemiec chetny ok 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jutro wybieram się na hamownię razem z a_b_i_t'em ktoś chętny godzina około 17-18. :one: Heheh małe zawirowanie postów zrobiłem. A więc tak jak eszi pisał czyli na 17:00 poniżej 5 aut a po 18:00 pięć i więcej puki co jest nas 3 1.pgaz 2.a_b_i_t 3.Archie Kto jeszcze chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Archie, A co tam u Ciebie nowego zawitało że chesz się meirzyć - LPG testing ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Archie Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Panowie, spojrzcie na date 12.maj, troszke dawno Zreszta wtedy sie mierzylismy Coobciu I wyplulo 160 KM i 202 Nm LPG testing bedzie jak zmienie dysze Ale wczesniej Coobciu bedzie strojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi