Coobcio Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 I wyplulo 160 KM i 202 Nm Nie przyznawaj się bo Bombel popadnie w kompleksy Ps. strojenie masz u mnie zapewnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 OK skoro jest nas trzech to na 17 nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Nie zapomnijcie o poproszeniu o dobór przełożenia i wrzuceniu wykresu [ Dodano: Nie 31 Maj, 2009 12:04 ] A gdzie wykresy po hamowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dzisiaj zrobili mnie w balona w tej nowej hamowni. Umówiłem się, że podjadę. Wziąłem wolne 2 godziny a na miejscu odprawili mnie z kwitkiem bo gostek hamujacy (chyba właściciel) musiał gdzieś spadać... barany... Kreator zażyczył sobie 100zł za pomiar więc wróciłem do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dzisiaj zrobili mnie w balona w tej nowej hamowni. Umówiłem się, że podjadę. Wziąłem wolne 2 godziny a na miejscu odprawili mnie z kwitkiem bo gostek hamujacy (chyba właściciel) musiał gdzieś spadać... barany...Kreator zażyczył sobie 100zł za pomiar więc wróciłem do pracy. Kuu...wa, no dziwna sytuacja, pogadaj z właścicielem, pewnie Ci to wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 A h im w d. Właściciel odprawił mnie z kwitkiem właśnie Nastąpiło małe niezrozumienie między biurem a właścicielem po prostu ale 2h w pracy straciłem. No nie ważne zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bodek, dzisiaj 16.30-17.00 pod CGW - Coobcio Garage Works - i dajemy do Kreatora Przecież chciałeś z nami podjechać. Wynki będą piękne, i o to chodzi A tak naprawdę, to trzeba 1/4 na komórkach zrobić, albo lap race na czas. W KJS-ach to bardziej kierowiec się liczy. O G-techu nie będę dyskutował. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja jak w swoim 1,6 zmienię przepustnicę gazu to wpadam do energy gaz - coby wykresy mi się ponakładały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 A niech ci będzie, na ENERGY jeszcze nie byłem 7000 !!! postów Coobcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ja tam wolał bym do Kreatora, może okolice 170KM by wypluło Będziemy z Kenetem we wskazanym miejscu! [ Dodano: Pią 12 Cze, 2009 12:22 ] PANOWIE, DZISIAJ W EGP JEST WOLNE WIĘC HAMOWAŃ NIE MA :!: Jutro koło 12 można robić dynoday (8-9 trzeba to skonsultować z gościem z EGP) lub inny termin do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 NO Wolne jest ale od 15:00 Tak więc zbióra u mnie pod garage o 14:00 Do zobaczyska i owocnych przyrostów - dzisiaj są dobre warunki na moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Panowie jakies wspone hamowanie?? Bo bym sie podlaczyl, na klubie beemki to w tuningu same ledy endzelajs, xenon, praktycznie zero tuningu mechanicznego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 no i ja po powrocie z działeczki bym zmierzył swojego tylno pęda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Panowie jakies wspone hamowanie?? Bo bym sie podlaczyl, na klubie beemki to w tuningu same ledy endzelajs, xenon, praktycznie zero tuningu mechanicznego :/ Chyba Cię police shamowała wczoraj na Cargo ile wyszło na nowej hamowni? :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Panowie jakies wspone hamowanie?? Bo bym sie podlaczyl, na klubie beemki to w tuningu same ledy endzelajs, xenon, praktycznie zero tuningu mechanicznego :/ Chyba Cię police shamowała wczoraj na Cargo ile wyszło na nowej hamowni? :diabel: 200 zł i 6pkt :one: trzeba dopieścić jescze to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Panowie jakies wspone hamowanie?? Bo bym sie podlaczyl, na klubie beemki to w tuningu same ledy endzelajs, xenon, praktycznie zero tuningu mechanicznego :/ Chyba Cię police shamowała wczoraj na Cargo ile wyszło na nowej hamowni? :diabel: 200 zł i 6pkt :one: trzeba dopieścić jescze to i owo Na C to na chwilę obecną można tylko rekreacyjnie przyjechać , popatrzeć np. na samoloty, ewentualnie na profesjonalną robotę policmajstrów i głupotę tych co wiedzą i widzą co się tam dzieje, a później są zdziwieni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Jeb@ne psy zabraly mi dowod wynik 104dB z zakazem dalszej jazdy, zrobilem kolko i wracajac znowu chcieli mnie zatrzymac, juz wylazil ze swoja swiecaca paleczka lamus jeden, ale reszta pajacy go zatrzymala I zostalem bez auta :028: Musze ogarnac taki swistek ze stacji diagnostycznej. Chcialem dzis wyciszc wydech druciakami w liczbie trzech ale nic nie dalo, jakies sugestie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 o k...wa, łyso się zrobiło. Nie przypuszczaliśmy, że aż tak. Trochę chyba byłeś wk...ny, że nie chciałeś z nami pogadać. Silencer i może da radę. A tak w ogóle, to niech pomierzą nocne autobusy i dwókółki ryczące o północy :diabel2: p.s. Jakim sprzętem Cię sprawdzali, pewnie na maxa :?: Na luzie czerwonej nie słychać było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 norma to max 93 db przy 3000 obr. /min w japonii jescze ciszej bo 89db czyli tyle i mają seryjne wydechy... jedyna metoda to wrócić do serii wstawić katalizatory itp... seryjny header bo SSAC też generuje hałas... a będzie jescze gorzej bo jak któryś emisji CO2 nie spełni będzie to samo dlatego ja poczyniłem pewien krok, pozbyłem się klopotu i wszedłem w nowsze EURO3 :okulary: z wydechu nic nie słychać to był ostatni moment na sprzedaż takich wozów za dobre pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Panowie panowei norma to 93dB ale przy 75% obrotów do jakich kręci się silnik... W moim czarnym sunny lukneli na obrotkę - czerwone od 7500 tak więc kalkulatorek i proszę go energicznie wkręcić na 5500 i puścić gaz i wynik 98dB - jakby wszedł na zmienną fazę to dopiero bym był rekordzistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 No to u mnie też kapucha, bo się 2-ga faza załącza przy 4300. Na hamowni czerwona była najgłośniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 A u mnie wyjce pod blokiem na parkingu piętrowym galerii wyją padakami i ciesze się, że zabierają dowody rejestracyjne tym pajacom ;] Fajny przelotowy tłumik to co innego od typowej szpanerki na totalnie pustym wydechu. 1-2 km straty się nie odczuje, a może być i cicho i przyjemnie. V-power 100 oktan niby dodaje 2 koni, a ktoś czuje różnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 No to fru, autobusy stop, motory stop, odbieramy dowodziki. Takie przepisy. Jednakowe dla wszystkich. A co do wyjców pod domem to się zgadzam. Poszaleć można gdzie indziej i bezpiecznie. Zażartowałem z ROKIE-go, ale nie przypuszczałem, że tak się skończy. Sorry :029: Myślę, że koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi