lukas Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) hmm,sprawy siepokomplikowały nieco SILNIKA NOWEGO NIE BEDZIE,auto wraca do serii...i idzie na sprzedaż[w ciągu 3 miesięcy myślę] powiem szczerze że znudziło mi się juz struganie primer MOŻE POPEŁNIAM DUŻY BŁĄD ALE ZMIENIAM MARKE NA PEUGEOTA S16 ,XSARĘ VTS LUB SEATA COUPE 2.0-16V,wypaliłem się już w temacie sr20 chyba [6 kolejnych projektów-dosłownie jestem weteranem NISSAN POWER TEAMU] czas pokaże co sie zmieni,narazie wyprzedaję części z autka i zbieram seryjne graty-auto sprzedam jako prawie serię[wydech z maximy zostaje na nysce i kilka mniejszych modów też] jeśli ktoś bedzie autkiem zainteresowany to wie jak mnie znaleść,silnik właściwie wymaga remontu-ma kompresję i dobrą moc ale bierze do 0.8 l oliwy na 1000km Edytowane 10 Października 2009 przez lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 HEHEEEHHEHEEE jak cos mam seryjne wtryski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Hehe a nastepna miala byc maxima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ano maxi miała być ale chyba już mojej drugiej połówki nic nie przekona do nissana[ale jescze mam nadzieje nikłe] A Z NEWSÓW -DZIŚ RANO W WARSZAWIE PANI ROZDZIEWICZYŁA MI SWOJĄ MICRĄ-ŻABĄ DUPCIE W PRIMERZE...ze wstępnych oględzin wynika że powinni zaliczyć z ubezpieczenia wymianę zderzaka,zamka maski,wstawkę pod tylnymi lampami[blaszaną],wzmocnienie zderzaka i ...hak-który siew jakiś sposób wygioł... -w tym momencie nie zamyka się klapa i brzydko odchodzi z prawej strony-a miałem wszystko w oryginale,bumów nie było żadnych z tyłu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 No nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Ten wóz poprostu nie chce zmienić właściciela Jak wszystkie twoje projekty coś jest zaczęte ale nie skończone... Pożyjemy zobaczmy, ja jestem za MAximą 3.0 która w serie te wszystkie wozy przez ciebie wymienione pojedzie że hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Mam pewne informacje ze tym razem lukas moze mocno wszystkich zaskoczyc... ale czekam na potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Potwierdzic to musi ...... zona Lukasa czy mu pozwoli hehehehehehehe charakterna kobita tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Zależy gdzie ta pani z micry była ubezpieczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Zależy gdzie ta pani z micry była ubezpieczona pani z micry była ubezpieczona w COMERCIAL UNION ach roki żebyś wiedział,że charakterna--jestem pewnien że nie chciałbyś aż tak charakternej kobitki[cholera uroda zgubną bywa...] ps.wujek trzcina--dobrze wiesz że zaskoczę wszystkich,może nawet sam siebie-czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 pani z micry była ubezpieczona w COMERCIAL UNION ach roki żebyś wiedział,że charakterna--jestem pewnien że nie chciałbyś aż tak charakternej kobitki[cholera uroda zgubną bywa...] ps.wujek trzcina--dobrze wiesz że zaskoczę wszystkich,może nawet sam siebie-czas pokaże Wiem, i kurna, człowieku będę kibicował każdemu projektowi. Musimy się kiedyś spiknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) jak w CU to wydaje mi się że powinno być dobrze możliwe że bardziej projekt rozwiniesz dzięki temu. PS. Z własnego doświadczenia wiem żeby lepiej żonie nie chwalić się odszkodowaniem, one myślą ze super wyklepie się za darmo a reszta zostanie na jakieś wspólne pierdoły Edytowane 16 Października 2009 przez pgaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 jak w CU to wydaje mi się że powinno być dobrze możliwe że bardziej projekt rozwiniesz dzięki temu. PS. Z własnego doświadczenia wiem żeby lepiej żonie nie chwalić się odszkodowaniem, one myślą ze super wyklepie się za darmo a reszta zostanie na jakieś wspólne pierdoły hihi-masz rację[całej d*py nigdy kobiecie sięnie pokazuje,jak mawia mój father,] części już właściwie poszły do klubowiczów z mojego nissmo,więc czas zacząć starania o inne auto-chyba narazie dość nissanów aczkolwiek w dalszym ciągu bedę dażył te auta sentymentem[10 lat tymi autami ganiałem-8 sztuk..] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ECU M zostawiłeś sobie czy też poleciało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgaz Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Może pochwalisz się fotkami zgniecionego tyłka p10 one jakieś miękkie są przypominam sobie Czerwoną jak dostała od Radka No przykro to słyszeć że rezygnujesz z nismoczków ale powodzonka życzę Pzdr. Pgaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 ecu m zostawiam na kolejne autko-ja nie potrafię żyć bez tuningu więc to bedzie dobry początek a co do zdjęć -nie mam cyfrówki [dzidzia roztrzaskała mi canona o chodnik ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ecu m zostawiam na kolejne autko-ja nie potrafię żyć bez tuningu więc to bedzie dobry początek a co do zdjęć -nie mam cyfrówki [dzidzia roztrzaskała mi canona o chodnik ] jesień idzie pełną parą a z nią - mają przyjść mody... Jakakolwiek fura by to nie była, czekam z niecierpliwością aż lukas zleci mi jakąś typowo customową rzeźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 już nawet zima idzie mozna by powiedzieć--ale wracając do sprawy-puki co zaczynamy STAGE 2 modyfikowania mojej primery-miałbyćjużkoniec ale pewne sprawy wyszły inaczej wyobrażcie sobie że z tego buma COMERRCIAL wyceniło mi szkodę na CAŁKOWITĄ...DOSTAJĘ 3000 PLN ZA COŚ CO MOGĘ NAPRAWIĆZA MAX 700 HIHI pani z micry strasznie mi sięprzysłużyła jednym zdaniem ale wróćmy do tematu[inne auto bedzie koło maja dopiero] >primka dostała seryjne wałki z p11,wymontowane są też wtryski z DETa,w zamian za seryjne z p10 tki >kolejna sprawa że CHIŃSKI kolektor puki co zostaje,ECUmaster również --BEDZIE NOWE STROJENIE,BĘDZIE DALEJ SZYBKO,ALE JUŻ NIE TAK JAK BYŁO ALE MAM DO WAS PYTANIE-PRZERYWA MI AUTO NA BENZYNIE STRASZNIE,OBROTY FALUJĄ,AUTO MI SIĘ DŁAWI...czy moze to być spowodowane nastawami ECUMASTERA I PRZYSPIESZONYM ZAPŁONEM???dodatkowo strasznie zapłony mi wypadają---czy może to byćspowodowane za bogatą mieszanką,bo teraz leje mi pewnie ze 3 litry więcej niż potrzeba do seryjnych wałków i wtrysków--POMÓŻCIE co sprawdzić a co pominąć??oby wszystko do normy wróciło po jakimś podstrojeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 falowanie podejrzewam zapłon, szarpanie a filtr paliwa wymieniałeś? Szarpie przy ruszaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 kurde szarpie mi cały czas czy delikatnie wciskam czy do oporu,dopiero jak stała predkość to się normuje--na LPG jest wsio ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 wg mnie trzeba doistroic ecuM bo stalo sie to po wymianie wtryskow i innych rzeczy do serii, 3kpln to pieknie jest sie czym rzadzic, tylko lepiej sie nie pucowac malzonce pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 hmm na jej konto kasa przyjdzie więc już wie.. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-do kwietnia,maja furka stara zostaje-potem wchodzimy w cosik innego, mam nadzieję że dr,nissmo ogarnie ten mój temat szybko-czekam tylko na jego wielki COMEBACK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Elo, masz pampę pod duże wtryski... Tak wiec jak pozbywasz się auta to wymontujemy ECU M i wszystko powróci do serii no chyba że masz nie seryjny przepływomierz powietrza. Ps. ja już w Polsce ale do lublina jadę i w poniedziałek wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wujek_trzcina Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 hmm na jej konto kasa przyjdzie więc już wie.. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło-do kwietnia,maja furka stara zostaje-potem wchodzimy w cosik innego, mam nadzieję że dr,nissmo ogarnie ten mój temat szybko-czekam tylko na jego wielki COMEBACK Elo, masz pampę pod duże wtryski... Tak wiec jak pozbywasz się auta to wymontujemy ECU M i wszystko powróci do serii no chyba że masz nie seryjny przepływomierz powietrza. Ps. ja już w Polsce ale do lublina jadę i w poniedziałek wracam Ale do kwietnia maja, póki pojazd zostaje u lukasa, to może by co zaszponcił mocniejszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) tak puki co ,przepływka duża zostaje,kolektor z sunny gti po portingu zamiast chinola,seryjne wtryski,seryjne wałki z p11,ale kółeczka regulowane pozostały,zapłon przyspieszony więc jak coobcio to wreszczie podstroić by zechciał to 150km 190nm pewnie bedzie i ten set up do kwietnia pozostanie-do czasu sprzedaży autka ostatnio nastąpiło rozładowanie baterii a LPG się zresetowało-teraz program gazowy jest niesamowity mam nadzieje że wreszcie DR,NISMO zajmie siępodstrojeniem autka na useryjnionych wtryskiwaczach i wałkach? Edytowane 15 Listopada 2009 przez lukas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi