Gość rossi20 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 hmm.. no to mam do myslenia. Co do swinki jest to konieczne ale chlopaki gdzie to dostane, wiem ze jest to dość drogie.. dostaniesz ecu mastera u Kuby w promocyjnej cenie dla NKP :-) bez tego nie wystoisz wiekszej przeplywki niestety ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 no to teraz juz wszystko wiem. dzieki wielkie. Będą fundusze to sie za to biore. przed modami chcialbym swoja Primke zbadać na rolkach. U mnie w lodzi jest lipa jesli chodzi o hamownie, a jak sytuacja wyglada w warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 no to teraz juz wszystko wiem. dzieki wielkie. Będą fundusze to sie za to biore. przed modami chcialbym swoja Primke zbadać na rolkach. U mnie w lodzi jest lipa jesli chodzi o hamownie, a jak sytuacja wyglada w warszawie. oj w warszawie jest gdzie hamowac ;-) do wyboru do koloru ale chyba najlepiej do Energy Gaz Polska tam jest tez znizka dla NKP - 80 zlotych a hamownie. Normalnie 100 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 (edytowane) oj w warszawie jest gdzie hamowac ;-) do wyboru do koloru ale chyba najlepiej do Energy Gaz Polska tam jest tez znizka dla NKP - 80 zlotych a hamownie. Normalnie 100 zl. chcemy tu z lodzi paroma autkami zajechać i zobaczyć co te nasze 4 kola potrafia a jak radzisz sobie ze swoja Primka? na jakim etapie jestes..? Edytowane 28 Września 2009 przez Rybon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 chcemy tu z lodzi paroma autkami zajechać i zobaczyć co te nasze 4 kola potrafia a jak radzisz sobie ze swoja Primka? na jakim etapie jestes..? ja narazie muse wymienic sonde lambda. Potem zastanawiam sie nad wywaleniem gazu. A generlanie czekam na kolektor z usa i robie reszte wydechu. no to polecam Energy gaz , moze bysmy sie dolaczyli z warszawy i pojechali wieksza grupa, skoro ma podjechac kilka aut z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ja narazie muse wymienic sonde lambda. Potem zastanawiam sie nad wywaleniem gazu. A generlanie czekam na kolektor z usa i robie reszte wydechu. no to polecam Energy gaz , moze bysmy sie dolaczyli z warszawy i pojechali wieksza grupa, skoro ma podjechac kilka aut z łodzi. hmm czemu nie ogolnie dobry pomysł, my jedziemy w 4 tak wiec szalenstwa nie ma;p jestem jak najbardziej za. co do kolektora ile cie kosztował i jak go załatwiłeś masz moze link do tego cuda..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunniak1.6sr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Rybon mówisz ze jadą 4 autka, możesz podać kto , bo myślę że może być więcej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Rybon mówisz ze jadą 4 autka, możesz podać kto , bo myślę że może być więcej chętnych hehe piotrek przepiał, ja, kriss i maro kogo jeszcze masz..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunniak1.6sr Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Np snoopy, ja, Rzeźnik, kolega od hondy, nie wiem jak wronek i reszta ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Np snoopy, ja, Rzeźnik, kolega od hondy, nie wiem jak wronek i reszta ludzi Piotrek juz to widze jak oni jada na hamownie do wawy, wczoraj z nimi rozmawialem i deklarowali sie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mam pytanko do nissomaniaków którzy bawili sie juz kolektorami bądź ściągali je za oceanu. Otoż: Czy warto poświecac pieniadze na takie cuda? Czemu tak bardzo różnią sie cenowo?? 1. Kolektor USA 2. Kolektor USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mam pytanko do nissomaniaków którzy bawili sie juz kolektorami bądź ściągali je za oceanu. Otoż: Czy warto poświecac pieniadze na takie cuda? Czemu tak bardzo różnią sie cenowo?? 1. Kolektor USA 2. Kolektor USA 1-wszy ma 2.5' na wyjściu, drugi 2.25' tyle co 4-2-1 z Sunny GTI więc masz odpowiedź, a co daje taki kwasiak? Poczytaj prawie każdy go ma, ja nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maro Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Rybon pierwsze słysze że ja mam do wawy jechać na rolki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Rybon pierwsze słysze że ja mam do wawy jechać na rolki?? Ty jeszcze o tym nie wiesz ;p hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mam pytanko do nissomaniaków którzy bawili sie juz kolektorami bądź ściągali je za oceanu. Otoż: Czy warto poświecac pieniadze na takie cuda? Czemu tak bardzo różnią sie cenowo?? daja duzo o dziwo, na poczatku zanim pierwsze egzemplarze trafily pod maski aut bylo sceptyczne podejscie do nich, ale wydaja bardzo dobrze, i wydadza do duzych mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Mam pytanko do nissomaniaków którzy bawili sie juz kolektorami bądź ściągali je za oceanu. Otoż: Czy warto poświecac pieniadze na takie cuda? Czemu tak bardzo różnią sie cenowo?? daja duzo o dziwo, na poczatku zanim pierwsze egzemplarze trafily pod maski aut bylo sceptyczne podejscie do nich, ale wydaja bardzo dobrze, i wydadza do duzych mocy nie wiesz czy ktoś potrafił by mi cos takiego sciagnać ze stanow, szczrze to nie mam doświadczenia kupowania na ebay.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 nie wiesz czy ktoś potrafił by mi cos takiego sciagnać ze stanow, szczrze to nie mam doświadczenia kupowania na ebay.com odezwij się na PW do osy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunniak1.6sr Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Rybon odnośnie tej hamowni to wiem że chcieli ale w Łodzi, codo Wawy to pewnie masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Rybon odnośnie tej hamowni to wiem że chcieli ale w Łodzi, codo Wawy to pewnie masz rację. nie wiem jak wy ja chcialbym pojechać do wawy moim zdaniem najlepiej i najprofejonalniej niz w lodzi a przejechac sie tez mozna ;p Dzieki mimier Edytowane 29 Września 2009 przez Rybon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Fakt pytanko nie jest zwiazane bez modów, jednak bez tego lipa.. Potrzebuje uszczelke pod mise olejowa do SR20DE gdzie ta cholere znaleść, szukalem na alegro w necie i lipa... Jaka oliwe polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 słuchaj jak nie znajdziesz nigdzie uszczelki pod miske, to sylikonem zrob to szarym, sprawdza sie bez problemu tylko trzeba porzadnbie i dokladnie rozprowadzic sylikon. A oliwe, zalezy co zalewasz syntetyk czy połsyntetyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 półsentetyk... tylko jaki, mobil, elf, castrol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rossi20 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 półsentetyk... tylko jaki, mobil, elf, castrol? z daleka od castrola!!! mobila moze byc ale polecam zdecydowanie Valvoline Max Life 10W40. Zadnych castroli!! Kupe tego Valvoline jeden z najlepszych wyborow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Fakt pytanko nie jest zwiazane bez modów, jednak bez tego lipa.. Potrzebuje uszczelke pod mise olejowa do SR20DE gdzie ta cholere znaleść, szukalem na alegro w necie i lipa... Jaka oliwe polecacie? W SR20 miska jest składana na szary silikon (płynna uszczelka)tak jak napisał Rossi20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Do zalania proponuje Motula, a co do uszczelki to temperaturowym sylikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi